Ma sve je OK. OKP može biti bezazlen, na primjer izbjegavati stati na spoj ploča na trotoaru kada se hoda, do ozbiljnih poremećaja koji zaista sprečavaju i onoga ko ga ima i okolinu da žive normalan život.moonca wrote:OKP - Bez ljutnje. To je bolest, i zna biti teska za okolinu.Hakiz wrote:
U svakom slučaju, ja ga nosim s ponosom, šta god ti anonimno i nepoznata na forumu mislila o tome.
Nista licno.
Osebujnost, čudne navike, OKP
-
Hakiz
#226 Re: Osebujnost, čudne navike
- triconja
#227 Re: Osebujnost, čudne navike
Ja pred spavanje gledo nat geo wild po po sata skoro 5 godina i odjednom prestoroki wrote:Ako zanocim sam nemogu zaspati bez upaljenog TV-a. Nastimam da se sam ugasi da ne gori cijelu noć. Ako ima neka mala lampa, i nju obavezno ostavljam upaljenu.
- triconja
#228 Re: Osebujnost, čudne navike
I ja sam spavo do operacije appendix-a na stomaku a sad vazda na ledjimaliaar wrote:Ja imam naviku da kad spavam, ne mogu zaspat ako se ne okrenem na stomak, jedna ruka se zgura pod mene, druga ispod jastuka.
Ako uspijem zaspat drugačije, probudim se ubrzo.
- black
#229 Re: Osebujnost, čudne navike
da, opsesivno kompulzivni poremecaj, ali nije zabrinjavajuciZejnep wrote:Ovo je OKPtriconja wrote:Gledaj ba kako ja to radim. Izlazim iz kuce i zakljucam pa probam mogu li se otvorit vrata. Kad izadjem iz auta zakljucam preko kljuca pa provjerim mogu li se otvorit vrata, provjerim jesu li svi prozori zatvoreni pa ga jos jednom zakljucam preko kljuca za svaki slucaj.dječak sa šibicama wrote:6 puta probam jesam li zakljucao vrata... iskljucim sporet i sve osim frizidera iz struje kad idem na neki put od par dana ili duze, sto je sigurno sigurno... kad mi bas nista ne treba iz granapa, ipak udjem ako slucajno prolazim i kupim bilo sta... ne mogu film gledati sjedecki, samo lezeci, zato ne idem u kino![]()
- muha_sa
#230 Re: Osebujnost, čudne navike
nepass1 wrote:e vjeruj upratio sam da pises o prljavim cipelama, moram ti reci fakat ih ocistim ali toliko je grad prljav da ne mozes dugo cistih cipela hodati.muha_sa wrote:mogu zaspat u udobnom krevetu a mogu vala i na klupi u parkua nisam neka spavalcina, jednom ranoranioc vazda ranoranioc
![]()
imam i ja jednu naviku--sad jel navika cudna il jok pitanje je![]()
dok šetam gradom ne može mi promac necije neuredne cipele![]()
šta znaci neurednenisu vidjele kreme nit cetke kako su kupljene
dama il cOjk se ufitiljili, sredjeni ko lampa a cipele da bog mili sacuva i sakloni
![]()
i sjedem negdje upratim da sam uprljao cipele, sve kontam sad gleda neko.
i ti si jedini krivac za ovo
vidi se iz aviona friško isprljane cipele---a vide se i one koje od izlaska iz fabrike cetke nit kreme vidjele nisu
valjda je to ostalo iz djetinjstva
- triconja
#231 Re: Osebujnost, čudne navike
U mene tetka iz Sarajva kaze to je cisti pederluk, pa ti vidiZejnep wrote:Mene ovo zabrinjava, Opsesivni-kompulsivni poremećaj se raširio kao pandemija, izgleda![]()
![]()
![]()
- triconja
#232 Re: Osebujnost, čudne navike
Ja kad pisam uzmem tariguza pa obrisem onu stvar i solju da nema kapljica. Nije poremecaj nego osnovni postulat pisanja stojecki u solju.mad_max_ba wrote:Jah da napomenem i sa tariguzom imam ritual![]()
- muha_sa
#234 Re: Osebujnost, čudne navike
pišaj sjedecitriconja wrote:Ja kad pisam uzmem tariguza pa obrisem onu stvar i solju da nema kapljica. Nije poremecaj nego osnovni postulat pisanja stojecki u solju.mad_max_ba wrote:Jah da napomenem i sa tariguzom imam ritual![]()
- triconja
#235 Re: Osebujnost, čudne navike
Jaro nikad ga ne mozes otrest a da ne ostane kapljica pa onda u gacama se prispoji i prljas gace. A ovo kad pisas u solju poslije nekog a zapisana solja ko da je invalid piso e to je vec na obraz onom sto nije ocistio ako ne zna fino nisanit.muha_sa wrote:pišaj sjedecitriconja wrote:Ja kad pisam uzmem tariguza pa obrisem onu stvar i solju da nema kapljica. Nije poremecaj nego osnovni postulat pisanja stojecki u solju.mad_max_ba wrote:Jah da napomenem i sa tariguzom imam ritual![]()
-
moonca
#236 Re: Osebujnost, čudne navike
triconja wrote:Ja kad pisam uzmem tariguza pa obrisem onu stvar i solju da nema kapljica. Nije poremecaj nego osnovni postulat pisanja stojecki u solju.mad_max_ba wrote:Jah da napomenem i sa tariguzom imam ritual![]()
- travar
#237 Re: Osebujnost, čudne navike
triconja wrote: Jaro nikad ga ne mozes otrest a da ne ostane kapljica pa onda u gacama se prispoji i prljas gace. A ovo kad pisas u solju poslije nekog a zapisana solja ko da je invalid piso e to je vec na obraz onom sto nije ocistio ako ne zna fino nisanit.
Ovdje gdje radim, nekad kad uđem u halu, tačno mi hoće nešta biti, zapišana šolja, zapišano oko šolje
Gluho bilo i daleko
- dječak sa šibicama
#238 Re: Osebujnost, čudne navike
imam jednu osebujnu naviku da svakoj zeni pruzim multiple orgazam, najmanje 4
- triconja
#239 Re: Osebujnost, čudne navike
Jes to mjerio altimetrom?dječak sa šibicama wrote:imam jednu osebujnu naviku da svakoj zeni pruzim multiple orgazam, najmanje 4
- triconja
#240 Re: Osebujnost, čudne navike
Neki ljudi misle da im pisaka ima ljekovita svojstva i da ako sjednes na nju da ce ti izlijeciti sve zivo i nezivo. To treba na doedukaciju koji mjesec u radni kamptravar wrote:triconja wrote: Jaro nikad ga ne mozes otrest a da ne ostane kapljica pa onda u gacama se prispoji i prljas gace. A ovo kad pisas u solju poslije nekog a zapisana solja ko da je invalid piso e to je vec na obraz onom sto nije ocistio ako ne zna fino nisanit.![]()
Ovdje gdje radim, nekad kad uđem u halu, tačno mi hoće nešta biti, zapišana šolja, zapišano oko šolje, prljava šolja poslije velike nužde (imamo onu četku, ali je degeneku valjda ispod časti da očisti).....helem, namotam gutu papira pa očistim prije nego obavim svoj pos'o.
Gluho bilo i daleko
- mad_max_ba
#241 Re: Osebujnost, čudne navike
Garant orgazmiraju i dok ga čitajutriconja wrote:Jes to mjerio altimetrom?dječak sa šibicama wrote:imam jednu osebujnu naviku da svakoj zeni pruzim multiple orgazam, najmanje 4
- triconja
#242 Re: Osebujnost, čudne navike
mad_max_ba wrote:Garant orgazmiraju i dok ga čitajutriconja wrote:Jes to mjerio altimetrom?dječak sa šibicama wrote:imam jednu osebujnu naviku da svakoj zeni pruzim multiple orgazam, najmanje 4
- Zejnep
#243 Re: Osebujnost, čudne navike
mad_max_ba wrote:Garant orgazmiraju i dok ga čitajutriconja wrote:Jes to mjerio altimetrom?dječak sa šibicama wrote:imam jednu osebujnu naviku da svakoj zeni pruzim multiple orgazam, najmanje 4
- triconja
#244 Re: Osebujnost, čudne navike
E raja naucio sam tursku pjesmicu i citat turski da mu turski. Dobra pravo, kae tek tek (kemal malovcic plagiro). 
-
Nadzorna_ploca
#245 Re: Osebujnost, čudne navike
Nisam nikad pustio nokte.
Ne volim uopste vidjeti muskica da lafo 6 dana nije sjekao noktice..pa jos crno ispod.. fuj.
Ne volim uopste vidjeti muskica da lafo 6 dana nije sjekao noktice..pa jos crno ispod.. fuj.
-
moonca
#246 Re: Osebujnost, čudne navike
travar wrote:triconja wrote: Jaro nikad ga ne mozes otrest a da ne ostane kapljica pa onda u gacama se prispoji i prljas gace. A ovo kad pisas u solju poslije nekog a zapisana solja ko da je invalid piso e to je vec na obraz onom sto nije ocistio ako ne zna fino nisanit.![]()
Ovdje gdje radim, nekad kad uđem u halu, tačno mi hoće nešta biti, zapišana šolja, zapišano oko šolje, prljava šolja poslije velike nužde (imamo onu četku, ali je degeneku valjda ispod časti da očisti).....helem, namotam gutu papira pa očistim prije nego obavim svoj pos'o.
Gluho bilo i daleko
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#247 Re: Osebujnost, čudne navike
stalno nesvjesno čupkam brkove 
- travar
#248 Re: Osebujnost, čudne navike
Ima i vode...doduše u flašimoonca wrote:travar wrote:triconja wrote: Jaro nikad ga ne mozes otrest a da ne ostane kapljica pa onda u gacama se prispoji i prljas gace. A ovo kad pisas u solju poslije nekog a zapisana solja ko da je invalid piso e to je vec na obraz onom sto nije ocistio ako ne zna fino nisanit.![]()
Gluho bilo i daleko
Ima papira
-
moonca
#249 Re: Osebujnost, čudne navike
Vidjeti flasu u javnim ustanovama, firmama je 
- mad_max_ba
#250 Re: Osebujnost, čudne navike
ehhhhhmoonca wrote:Vidjeti flasu u javnim ustanovama, firmama je
što nmgu
ti kad piškiš, saplakneš li je ovlaš???
edit: