to što ona usisava ostavi nekom drugom ko ce ti povjerovatmad_max_ba wrote:isto tako kad nešto radim mora postojati neki moj red u tome,
npr
kada usisavam tačno imam redoslijed odakle krenem i gdje završim, momenat kada promjenim utičnicu zbog kabla jer ne može obuhvatiti sve (to je npr uvijek na pola dnevne sobe) i ako hanuma usisava ili sin, ako nije po tom redoslijedu fakat mi smeta
Tako te stvari
npr ako trebam nešto šerafat
prvo uzmem i posložim šerafcigere po veličini (iako znam da mi neće svi trebati).
Ove stvari su mi se krenule dešavati u posljednje 3-4 godine
Osebujnost, čudne navike, OKP
- muha_sa
#176 Re: Osebujnost, čudne navike
- Russki
#177 Re: Osebujnost, čudne navike
what I see here is the enormous amount of OKP!
- muha_sa
#178 Re: Osebujnost, čudne navike
stariji insan a psujeRusski wrote:what I see here is the enormous amount of OKP!
- Russki
#179 Re: Osebujnost, čudne navike
'suje k'o kočijaš!muha_sa wrote:stariji insan a psujeRusski wrote:what I see here is the enormous amount of OKP!![]()
![]()
- muha_sa
#180 Re: Osebujnost, čudne navike
Russki wrote:'suje k'o kočijaš!muha_sa wrote:stariji insan a psujeRusski wrote:what I see here is the enormous amount of OKP!![]()
![]()
![]()
prevedider mi tu sovku-ne bilo ti zapovjedjeno
- mad_max_ba
#181 Re: Osebujnost, čudne navike
Znam da zvuci nevjerovatno ali se desavamuha_sa wrote:to što ona usisava ostavi nekom drugom ko ce ti povjerovatmad_max_ba wrote:isto tako kad nešto radim mora postojati neki moj red u tome,
npr
kada usisavam tačno imam redoslijed odakle krenem i gdje završim, momenat kada promjenim utičnicu zbog kabla jer ne može obuhvatiti sve (to je npr uvijek na pola dnevne sobe) i ako hanuma usisava ili sin, ako nije po tom redoslijedu fakat mi smeta
Tako te stvari
npr ako trebam nešto šerafat
prvo uzmem i posložim šerafcigere po veličini (iako znam da mi neće svi trebati).
Ove stvari su mi se krenule dešavati u posljednje 3-4 godine
![]()
- Russki
#182 Re: Osebujnost, čudne navike
ma kak'a 'sovka
al' eto da ne bude ja njamke
ako pečem nešta na električnom...iako znam da sam ugasio..opet sedamsto puta provjerim jesam li izgasio
štaš, bolest
ako pečem nešta na električnom...iako znam da sam ugasio..opet sedamsto puta provjerim jesam li izgasio
štaš, bolest
- mad_max_ba
#183 Re: Osebujnost, čudne navike
Jah da napomenem i sa tariguzom imam ritual

- muha_sa
#184 Re: Osebujnost, čudne navike
Russki wrote:ma kak'a 'sovka
štaš, bolest
eto te ko u mene mi moja hanuma
ne smijem joj ništa na glas lanut
- Zejnep
#185 Re: Osebujnost, čudne navike
nemoj molim temad_max_ba wrote:Jah da napomenem i sa tariguzom imam ritual![]()
- Russki
#186 Re: Osebujnost, čudne navike
il' kad dodjem navečer s posla, pa zaključam automatski vratamuha_sa wrote:Russki wrote:ma kak'a 'sovka
štaš, bolest![]()
eto te ko u mene mi moja hanuma![]()
malo malo provjerava jel iskljucila šporet
![]()
![]()
ne smijem joj ništa na glas lanutvec u sebi kresnem sve po spisku
krenem kasnije da spavam i opet po belaju za vrata da vidim jesam li ih zaključao
ma gadno pravo, počinje mi smetati to
- mad_max_ba
#187 Re: Osebujnost, čudne navike
Pa zato samo napominjem, detalje ne iznosimZejnep wrote:nemoj molim temad_max_ba wrote:Jah da napomenem i sa tariguzom imam ritual![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#188 Re: Osebujnost, čudne navike
mad_max_ba wrote:ja npr na mobu sve notifikacije, poruke, propušteni (ako ih ima), update-i, ništa mi nema nikada.
Kada vidim kod nekog na mobu da mu je nešto od toga nepročitano hoće mi nešto biti, srklet me toliki ufati.
Isto tako i sa mailovima, bez obzira da li je u junku ili je u izbrisanim ili u skicama ne smije stajati kao nepročitano.
Prije koji mjesec sam bio primoran koristiti neki stari kompjuter koji je u outluku imao 1 nepročitanu poruku u inboxu, ostao sam sat vremena da je nadjem.....
sličan sam
- muha_sa
#189 Re: Osebujnost, čudne navike
ne bi vam bio u koži 
- Russki
#190 Re: Osebujnost, čudne navike
ma bjezi ba...ludilo teško
- cLo
#191 Re: Osebujnost, čudne navike
Ja sam sad pomalo zabrinuta za sebe, jer pokusavam pronaci nesto cudno, a najcudnije sto mogu da pronadjem je zapravo to da nema nista cudno
Osim sto ne mogu da odolim zidicima, cim ugledam neki omanji, popnem se i hodam i to me bas razveseli, isto toliko koliko me rastuzi kad uberem neki lijep cvijet, tada osjetim krivicu i proganja me savjest. Ali to nije dovoljno cudno.
- mad_max_ba
#192 Re: Osebujnost, čudne navike
ja sam nekako zaključio da sa godinama dolazi i nekakav tersluk i sve više tih rituala izlazi na površinucLo wrote:Ja sam sad pomalo zabrinuta za sebe, jer pokusavam pronaci nesto cudno, a najcudnije sto mogu da pronadjem je zapravo to da nema nista cudnoOsim sto ne mogu da odolim zidicima, cim ugledam neki omanji, popnem se i hodam i to me bas razveseli, isto toliko koliko me rastuzi kad uberem neki lijep cvijet, tada osjetim krivicu i proganja me savijest. Ali to nije dovoljno cudno.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#193 Re: Osebujnost, čudne navike
mad_max_ba wrote:ja npr na mobu sve notifikacije, poruke, propušteni (ako ih ima), update-i, ništa mi nema nikada.
Kada vidim kod nekog na mobu da mu je nešto od toga nepročitano hoće mi nešto biti, srklet me toliki ufati.
Isto tako i sa mailovima, bez obzira da li je u junku ili je u izbrisanim ili u skicama ne smije stajati kao nepročitano.
Prije koji mjesec sam bio primoran koristiti neki stari kompjuter koji je u outluku imao 1 nepročitanu poruku u inboxu, ostao sam sat vremena da je nadjem.....

- cLo
#194 Re: Osebujnost, čudne navike
Imam da crtam brkove, naocale, frizure cikama i tetama u novinama, to bas nmg kontrolirat 
- nepass1
#195 Re: Osebujnost, čudne navike
e vjeruj upratio sam da pises o prljavim cipelama, moram ti reci fakat ih ocistim ali toliko je grad prljav da ne mozes dugo cistih cipela hodati.muha_sa wrote:mogu zaspat u udobnom krevetu a mogu vala i na klupi u parkua nisam neka spavalcina, jednom ranoranioc vazda ranoranioc
![]()
imam i ja jednu naviku--sad jel navika cudna il jok pitanje je![]()
dok šetam gradom ne može mi promac necije neuredne cipele![]()
šta znaci neurednenisu vidjele kreme nit cetke kako su kupljene
dama il cOjk se ufitiljili, sredjeni ko lampa a cipele da bog mili sacuva i sakloni
![]()
i sjedem negdje upratim da sam uprljao cipele, sve kontam sad gleda neko.
i ti si jedini krivac za ovo
- tandmand
#196 Re: Osebujnost, čudne navike
"i perfekcionizma"Zejnep wrote:Da je preimenujem temu u "Svi mi, oboljeli od OKP-a" ?
neka bude sve pod konac kako treba ili nikako
- Zejnep
#197 Re: Osebujnost, čudne navike
Pa to ti je OKPtandmand wrote:"i perfekcionizma"Zejnep wrote:Da je preimenujem temu u "Svi mi, oboljeli od OKP-a" ?
neka bude sve pod konac kako treba ili nikako
- irac300
#198 Re: Osebujnost, čudne navike
Kad narasteš proći će ta faza.cLo wrote:Imam da crtam brkove, naocale, frizure cikama i tetama u novinama, to bas nmg kontrolirat
- nepass1
#199 Re: Osebujnost, čudne navike
u mene je zena okp, jbt ona bi lom zivaca dobila da je neko u pisu odvede pred krivi toranj. to zavjese kad stavlja tacno na sredini mora biti, ukras na stolu po par minuta se rikta da je centriran. sve mora biti pod konac.
a ja totalna suprotnost
a ja totalna suprotnost
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#200 Re: Osebujnost, čudne navike
to sam radila dok sam išla u srednju školu...i samo je prestalo..ne sjećam se kada sam zadnji put crtnula po nekom liku iz novina..cLo wrote:Imam da crtam brkove, naocale, frizure cikama i tetama u novinama, to bas nmg kontrolirat
ali redovno na nekim predavanjima, seminarima i sl. crtkam po uglovima teka ili rokovnika...cvjetiće, srculenca i životinje....