Postoje li, u vašem životu, navike zbog kojih ste drugačiji, jedinstveni?
Iskreno, ne poznajem nikog kome uho mora biti pokriveno da bi mogao zaspati. Meni mora, samo uho, ostalo i ne baš.
Iteresanto, dok sam nap-ovala na poslu ispod klime , morala sam imati dzemper sa kapuljacom-dakle bez nje nisam mogla, morala ke glava biti pokrivena.skreno, ne poznajem nikog kome uho mora biti pokriveno da bi mogao zaspati. Meni mora, samo uho, ostalo i ne baš.
Ja moram poslije jela dvaput podrignit, jednom kad ustanem a drugi put kad se vode napijem. Losa navika ali mi godi. Naravno da nisam tolika seljacina da to pred ostalim radimZejnep wrote:Moj brat pjevuši kroz nos dok jedeŽvaće i mmmmmka
![]()
triconja wrote:Ja moram poslije jela dvaput podrignit, jednom kad ustanem a drugi put kad se vode napijem. Losa navika ali mi godi. Naravno da nisam tolika seljacina da to pred ostalim radimZejnep wrote:Moj brat pjevuši kroz nos dok jedeŽvaće i mmmmmka
![]()
![]()
![]()
E ali podrignem ono prodorno, sve se bojim da me ne cuju komsijeZejnep wrote:triconja wrote:Ja moram poslije jela dvaput podrignit, jednom kad ustanem a drugi put kad se vode napijem. Losa navika ali mi godi. Naravno da nisam tolika seljacina da to pred ostalim radimZejnep wrote:Moj brat pjevuši kroz nos dok jedeŽvaće i mmmmmka
![]()
![]()
![]()
PobjednikO'zone wrote:U zimskom periodu ne mogu zaspati dok se prvo ne ugrijem fenom ispod deke
Gledaj ba kako ja to radim. Izlazim iz kuce i zakljucam pa probam mogu li se otvorit vrata. Kad izadjem iz auta zakljucam preko kljuca pa provjerim mogu li se otvorit vrata, provjerim jesu li svi prozori zatvoreni pa ga jos jednom zakljucam preko kljuca za svaki slucaj.dječak sa šibicama wrote:6 puta probam jesam li zakljucao vrata... iskljucim sporet i sve osim frizidera iz struje kad idem na neki put od par dana ili duze, sto je sigurno sigurno... kad mi bas nista ne treba iz granapa, ipak udjem ako slucajno prolazim i kupim bilo sta... ne mogu film gledati sjedecki, samo lezeci, zato ne idem u kino
Ovo je OKPtriconja wrote:Gledaj ba kako ja to radim. Izlazim iz kuce i zakljucam pa probam mogu li se otvorit vrata. Kad izadjem iz auta zakljucam preko kljuca pa provjerim mogu li se otvorit vrata, provjerim jesu li svi prozori zatvoreni pa ga jos jednom zakljucam preko kljuca za svaki slucaj.dječak sa šibicama wrote:6 puta probam jesam li zakljucao vrata... iskljucim sporet i sve osim frizidera iz struje kad idem na neki put od par dana ili duze, sto je sigurno sigurno... kad mi bas nista ne treba iz granapa, ipak udjem ako slucajno prolazim i kupim bilo sta... ne mogu film gledati sjedecki, samo lezeci, zato ne idem u kino
Ha, sta kaesZejnep wrote:Ovo je OKPtriconja wrote:Gledaj ba kako ja to radim. Izlazim iz kuce i zakljucam pa probam mogu li se otvorit vrata. Kad izadjem iz auta zakljucam preko kljuca pa provjerim mogu li se otvorit vrata, provjerim jesu li svi prozori zatvoreni pa ga jos jednom zakljucam preko kljuca za svaki slucaj.dječak sa šibicama wrote:6 puta probam jesam li zakljucao vrata... iskljucim sporet i sve osim frizidera iz struje kad idem na neki put od par dana ili duze, sto je sigurno sigurno... kad mi bas nista ne treba iz granapa, ipak udjem ako slucajno prolazim i kupim bilo sta... ne mogu film gledati sjedecki, samo lezeci, zato ne idem u kino![]()
Daj ba pomalo to, nisu ti vrata kriva. Znaci pritisnes pa malo tam vam da se zatresu ko kad jak vjetar puhne pa ono klepecedječak sa šibicama wrote:ja izvaljujem vrata iz stoka, dok provjeravam jesu li zakljucana, nekad se vratim u haustor da jos jednom provjerim
To je vec boles, ja bih iso siholozima da vidim sta ce oni recdječak sa šibicama wrote:nekad otkljucam vec zakljucana vrata pa opet zakljucam, i fokusiram se maksimalno na zvuk zakljucavanja, sto je sigurno sigurno
E šta li je u tvom stanu tako skupo?dječak sa šibicama wrote:nekad otkljucam vec zakljucana vrata pa opet zakljucam, i fokusiram se maksimalno na zvuk zakljucavanja, sto je sigurno sigurno
Zejnep wrote:PobjednikO'zone wrote:U zimskom periodu ne mogu zaspati dok se prvo ne ugrijem fenom ispod deke![]()
triconja wrote:Ja moram poslije jela dvaput podrignit, jednom kad ustanem a drugi put kad se vode napijem. Losa navika ali mi godi. Naravno da nisam tolika seljacina da to pred ostalim radimZejnep wrote:Moj brat pjevuši kroz nos dok jedeŽvaće i mmmmmka
![]()
![]()
![]()