"Ja neću pobijediti. Devet od deset puta sam pogodila ko će osvojiti Oscara tako da već sada znam ko će odnijeti nagradu. Neću vam reći ko je to, ali sam sigurna da sam u pravu“, kazala je Bullock.
Kako mrzim ovakva izmotavanja
Moderator: _BataZiv_0809
komi wrote:HURT LOKER SVAKA ČAST ketrin![]()
![]()
![]()
Da on nije dobio, mogli su komotno ugasiti akademijupustopoljina wrote:kristoph waltz bogami dobi oskara,i zasluzio je...
ako jos das weiße Band pokupi oskara , bice to ludnica.
zeMska u par dana dobi i malinu i oskara...sto ti je rec show bizzladyblue18 wrote:Eto im avatar![]()
![]()
![]()
"Ja neću pobijediti. Devet od deset puta sam pogodila ko će osvojiti Oscara tako da već sada znam ko će odnijeti nagradu. Neću vam reći ko je to, ali sam sigurna da sam u pravu“, kazala je Bullock.
Kako mrzim ovakva izmotavanja
ma lik je fakat odglumio predobro .brrrrr!profil wrote:Znaci nije taj avatar nesto?![]()
![]()
WaltzNesto najbolje sto sam vidio odavno. Nevjerovatno je kako se, pored fenomenalne glume, njegov lik (fizicki) uklopio u karakter koji je glumio. Svaku scenu sa njim imao sam osjecaj kao da sjedim za istim stolom, i sam strepim da me ne provali, a znam da hoce
Ma nikako, samo o jadnim americkim vojnicima koji su se slucajno nasli negdje u sred rata ... nisam gledao film, al' sam vidio da je o tome rijeckomi wrote:hurt loker nema veze s patriotizmom![]()
![]()
Pogledaj film.NeyDan wrote:Ma nikako, samo o jadnim americkim vojnicima koji su se slucajno nasli negdje u sred rata ... nisam gledao film, al' sam vidio da je o tome rijec![]()
![]()
(a svi znamo koliko su amerikanic osjetljivi sto se tice te teme, i brige o 'nacionalnoj bezbjednosti')
Upravo sam na imdb procitao radnju filma, i upravo je ono sto sam i mislio da jeste. Ne osporavam da film nije dobar, to u ovom trenutku i ne mogu jer nisam ni gledao a pogledat cu svakako, nego samo kazem da je morao on pobijediti ... ko me razumije sta hocu da kazem slozit ce se sa mnomLoulou wrote:Pogledaj film.NeyDan wrote:Ma nikako, samo o jadnim americkim vojnicima koji su se slucajno nasli negdje u sred rata ... nisam gledao film, al' sam vidio da je o tome rijec![]()
![]()
(a svi znamo koliko su amerikanic osjetljivi sto se tice te teme, i brige o 'nacionalnoj bezbjednosti')
Gledajuci ovaj film nisam dobio dojam da je to cilj filma, patriotizam itd. Vise je onako ratni film. Cak sta vise ovaj film je dobio najvise kritike od strane vojnika i armije. Kada ga gledas, vidis i sam da film nije bas ralistican. Ipak meni je bolji od Avatar baz zbog cinjenice sto gledam prave u ljude u stvarnim okolnostima, a ne u nekom izmisljenom svijetu.NeyDan wrote:Ma nikako, samo o jadnim americkim vojnicima koji su se slucajno nasli negdje u sred rata ... nisam gledao film, al' sam vidio da je o tome rijeckomi wrote:hurt loker nema veze s patriotizmom![]()
![]()
![]()
![]()
Jel se ovo ikad prije desilo?pustopoljina wrote: zeMska u par dana dobi i malinu i oskara...sto ti je rec show bizz![]()
ovo niđe nemaNeyDan wrote:Upravo sam na imdb procitao radnju filma, i upravo je ono sto sam i mislio da jeste. Ne osporavam da film nije dobar, to u ovom trenutku i ne mogu jer nisam ni gledao a pogledat cu svakako, nego samo kazem da je morao on pobijediti ... ko me razumije sta hocu da kazem slozit ce se sa mnomLoulou wrote:Pogledaj film.NeyDan wrote:Ma nikako, samo o jadnim americkim vojnicima koji su se slucajno nasli negdje u sred rata ... nisam gledao film, al' sam vidio da je o tome rijec![]()
![]()
Pa za mene je dovoljno onih 2-3 minute trailera da uvidim o kakvom filmu je rijec ... uostalom nije sad tema Hurt Locker vec Oscar, bolje da ja upozorim nego plava dama ...komi wrote:
ovo niđe nemanisi gledao film a tipkaš samouvjereno
eh da
na imdb-u radnja je malo pojednostavljena i usmjerava na pogrešnu stranu
Ne bih znao reci ... uglavnom bilo mi je smijesno kada je Halle Berry dobila malinu ... prilikom dodjele u ruci je drzala Oscara a u drugu je primila malinuladyblue18 wrote:Jel se ovo ikad prije desilo?pustopoljina wrote: zeMska u par dana dobi i malinu i oskara...sto ti je rec show bizz![]()
Naravno. Zaboravili smo Mo'Nique i njenu odlicnu ulogu.bio vani bilo dobro wrote: Drago bi je zbog Waltza,zasluzena nagrada !
Upravo. Da sam pročitala plot summary na imdb-u, The Hurt Lockera sigurno ne bih pogledala.komi wrote:ovo niđe nemaNeyDan wrote:Upravo sam na imdb procitao radnju filma, i upravo je ono sto sam i mislio da jeste. Ne osporavam da film nije dobar, to u ovom trenutku i ne mogu jer nisam ni gledao a pogledat cu svakako, nego samo kazem da je morao on pobijediti ... ko me razumije sta hocu da kazem slozit ce se sa mnomnisi gledao film a tipkaš samouvjereno
eh da
na imdb-u radnja je malo pojednostavljena i usmjerava na pogrešnu stranu
pa ja sam ga stalno izbjegavoLoulou wrote: Upravo. Da sam pročitala plot summary na imdb-u, The Hurt Lockera sigurno ne bih pogledala.