Oruzarna
-
Caleb
#1 Oruzarna
Gdje se u Sarajevu nalazi Oruzarna = prodavnica oruzja....pretpostavljam da postoji
tnx
i da mislim na prodavnicu legalnu oruzija, ne utoku za 5 banki iz gepeka i sl...
tnx
i da mislim na prodavnicu legalnu oruzija, ne utoku za 5 banki iz gepeka i sl...
-
mzungu
#2 Re: Oruzarna
Nova zgrada kod stupske petlje.....al kani se corava poslaCaleb wrote:Gdje se u Sarajevu nalazi Oruzarna = prodavnica oruzja....pretpostavljam da postoji
tnx
- BHG
#3 Re: Oruzarna
dje ima za petobanku...taka mi utoka i trebaCaleb wrote:Gdje se u Sarajevu nalazi Oruzarna = prodavnica oruzja....pretpostavljam da postoji
tnx
-
Caleb
#4 Re: Oruzarna
mzungu wrote:Nova zgrada kod stupske petlje.....al kani se corava poslaCaleb wrote:Gdje se u Sarajevu nalazi Oruzarna = prodavnica oruzja....pretpostavljam da postoji
tnx
mozes mi malo poblize objasniti pls:D
-
pudlica
#5 Re: Oruzarna
Caleb wrote:mzungu wrote:Nova zgrada kod stupske petlje.....al kani se corava poslaCaleb wrote:Gdje se u Sarajevu nalazi Oruzarna = prodavnica oruzja....pretpostavljam da postoji
tnx
mislim da ti govori takozvana papagajka na stupu
-
mzungu
#6 Re: Oruzarna
S petlje prema wisi prva lijevo, ne znam da se zove papagajka?! Al to je ta vjerovatno. Uglavnom imaju CZ program a i ostalo se moze naruciti, i naravno prateca oprema.Caleb wrote:mzungu wrote:Nova zgrada kod stupske petlje.....al kani se corava poslaCaleb wrote:Gdje se u Sarajevu nalazi Oruzarna = prodavnica oruzja....pretpostavljam da postoji
tnx
Eto, pa sretno:)
-
ibrik
Ne mozes do te prodavnice ici s petlje lijevo8naravno ako ides autom) jer je jednosmjerna ulica, nego skrenes ispod stupske petlje desno i ides prema salonu namjestaja dallas i pored njega skrenes lijevo, pa na onaj parking ispred onih novih zgrada na Stupu...e u tim zgradama ti je ta prodavnica....
- iceman ze
Radnja na Stupu je registrovana, kao firma koja se bavi, prometom i trgovinom oruzja i opreme.Preduzece posjeduje rjesenje o prometu vojnim oruzjem i opremom izdato od Ministarstva Vanjske Trgovine i Ekonomskih poslova.
Kad je u pitanju oruzje, iskljucivo se prodaje licima koja imaju validno rjesenje o nabavci oruzja a u skladu sa Zakonom o nabavljanju, drzanju i nosenju oruzja i municije.
Dakle sve tipa, dodes sa vozackom, pa kupis sebi oruzje, ne postoji, cak je i vazdusno oruzje, pod gore navedenim oruzjem (Nije u svim Kantonima FBIH tako).
Imas jos par prodavnica u BiH (Ljubuski, Banja Luka, Zenica, Vitez, Kakanj), cijene znaju biti razlicite i do preko 100 KM, pa se zavisi gdje kupujes moze ti ustediti i nesto novca.
Kad je u pitanju oruzje, iskljucivo se prodaje licima koja imaju validno rjesenje o nabavci oruzja a u skladu sa Zakonom o nabavljanju, drzanju i nosenju oruzja i municije.
Dakle sve tipa, dodes sa vozackom, pa kupis sebi oruzje, ne postoji, cak je i vazdusno oruzje, pod gore navedenim oruzjem (Nije u svim Kantonima FBIH tako).
Imas jos par prodavnica u BiH (Ljubuski, Banja Luka, Zenica, Vitez, Kakanj), cijene znaju biti razlicite i do preko 100 KM, pa se zavisi gdje kupujes moze ti ustediti i nesto novca.