Oruzana pljacka
- DobroJutroKolumbo
Mozda ce biti ruzno sto cu reci ali od mene RESPECT!!!
Ako su opljackali "obicni" ljudi , znaci da nemaju veze sa politickom klikom , koja je pokrala milijarde , onda od mene jos jednom RESPECT!

-
piskerernest
laž,otišli na kafu kad su razdužili pare koje su dopratili iz zenice i čekali da avion sa parama uzleti jer im je obaveza biti na aerodromu dok avion ne uzleti ali pare više nisu bile u njihovoj nadležnosti,ni fizički nisu bili sa paramaskojotovski wrote:na FTV javise da su drotovi otisli na kafu
-
piskerernest
neko iznutra,jer je znao kad pare nisu u nadležnosti dobro opremljenih i dobro naoružanih specijalaca iz zenice koji prate pareRickoba wrote:Ma da se to dogodilo negdje daleko pa eto..., ali na tako ofirnom mjestu, pokriveno kamerama, a sad ce ko fol i biti da su kamere ugasene, pad sistema, ko na mezarju Rahmetli Alije izetbegovica pred bacanje bombe i tako nesto slicno.
Ma ovo je INSIDER posao. Ne volim teorije zavjere, ali ovo je preofirno. ILi da nije nesto ko zadatak za reformu policije pa da se raspravlja o zoni nadleznosti i tako neke stvari dok pljackasi broje lovu i tale se.
Eto, pa vi uzivajte s ovakvom policijom, a prerove te i skidaju ti cipele, kajseve, nausnice ne bi li nesto sumnjivo unjeli u avion, Joj.
Ja da sam ABS banka, ja bih fino otisao i SIPU i MUP i zapljenio im imovinu u toj vrijednosti pa nek se potrude da nadju ko je to ucinio. HAHA malo sutra!
-
obuca
takoderžena zmaj wrote:Sve što mogu reći: SVAKA ČAST!!! Dabogda ih nikad ne uhvatili i dabogda ih potrošili u zdravlju i rahatluku. Pozdravljam sve dobro organizovane i uspješne pljačke banaka!!
i nek opet uzmu sebi sto zasluzuju
dosta je vise brankovica tihica cerica i inih
sad narod krade
-
obuca
eeee baby ko god je neka jeBaby Blue wrote:obuca wrote: sad narod krade![]()
Jel vi stvarno mislite da bi neko iz 'naroda' bio tako sposoban odraditi onakvu akciju za manje od 15 min?I ko to od obicnog naroda zna kad se prevozi i koliko novca, gdje i kad novac nije u nadleznosti policije?
![]()
Da me se ne shvati pogresno, ni meni ne bi ni malo mrsko bilo da je to neko iz 'naroda', al mislim da onakvo nesto mogu samo profesionalciodraditi.
sve naj zelje da novac potrosi u miru i rahatluku
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
pitt wrote:ma ovo ti je kao ono iz the Goodfellas:D Lufthansa job
:D

najbolji film svih vremena
nego što se pljačke tiče, to je inside info garant
trebali su ih pitati da prodju kroz metal-detektor
što bi leteće štuke rekle "radite to strogo i često"
-
rihakm
A jel ti mislis da je nas narod stvarno toliko glup i nesposobanBaby Blue wrote:obuca wrote: sad narod krade![]()
Jel vi stvarno mislite da bi neko iz 'naroda' bio tako sposoban odraditi onakvu akciju za manje od 15 min?I ko to od obicnog naroda zna kad se prevozi i koliko novca, gdje i kad novac nije u nadleznosti policije?
![]()
Da me se ne shvati pogresno, ni meni ne bi ni malo mrsko bilo da je to neko iz 'naroda', al mislim da onakvo nesto mogu samo profesionalciodraditi.
-
piskerernest
sekunde su trebale da zapucaju na mog kolegu koji je bio u pratnji,policajca i ti sad takvim želiš da potroše pare u rahatluku,aferimobuca wrote:eeee baby ko god je neka jeBaby Blue wrote:obuca wrote: sad narod krade![]()
![]()
![]()
sve naj zelje da novac potrosi u miru i rahatluku![]()
-
obuca
zao mi je zbog tvog kolege i naravno dobro je da nema povrjedenih, ALI rekose da policajci nisu bili tu
ovoga ce biti sve vise i vise jer je narodu jedino jos preostalo da krade.
sto im ne bi pozelila da sve spiskaju????
pa jebote pljackalo se i u nikabu (il kako se to vec zove) cini mi se posta u SA

ovoga ce biti sve vise i vise jer je narodu jedino jos preostalo da krade.
sto im ne bi pozelila da sve spiskaju????
pa jebote pljackalo se i u nikabu (il kako se to vec zove) cini mi se posta u SA
- Topla voda
to onaj sto je osto u kombiju?piskerernest wrote:sekunde su trebale da zapucaju na mog kolegu koji je bio u pratnji,policajca i ti sad takvim želiš da potroše pare u rahatluku,aferimobuca wrote:eeee baby ko god je neka jeBaby Blue wrote:![]()
![]()
![]()
da su ga skontali....il da je izasao ..gotov bi bio.
-
piskerernest
ne nego je 1 kolega ostao kod vozila._BosanaC wrote:Gdje su htjeli pucati na njega?U kafani?
![]()
Jebo mater ovdje vise niko nema da ozbiljno shvata svoj posao...
-
piskerernest
puno znaš,da nisi ti jedan od njihTopla voda wrote:to onaj sto je osto u kombiju?piskerernest wrote:sekunde su trebale da zapucaju na mog kolegu koji je bio u pratnji,policajca i ti sad takvim želiš da potroše pare u rahatluku,aferimobuca wrote:
eeee baby ko god je neka je![]()
da su ga skontali....il da je izasao ..gotov bi bio.
- Topla voda
jedan od kojih?
ma zenicani su svoje odradili i otisli na kafu da gledaju pistu ,hocel avion odletjeti....ako ne odleti da pod pratnjom vrate lovu.
aerodrom ima svoj odjel bezbjednosti a s njima su i dgs-ovci.
zenicani predali lovu aerodromu , lova usla u kargo i od tog trenutka je odgovoran jp aerodrom i dgs.
ma zenicani su svoje odradili i otisli na kafu da gledaju pistu ,hocel avion odletjeti....ako ne odleti da pod pratnjom vrate lovu.
zenicani predali lovu aerodromu , lova usla u kargo i od tog trenutka je odgovoran jp aerodrom i dgs.
-
deset_u_pola
Koje gluposti neki ovdje valjaju tipa "svaka čast momci što se ukrali 2,5 miliona maraka." respect ovo, respect ono.
Gledate previše filmova u kojima su pljačkaš good guys. U pravom životu je malo drugačije, obično se radi o zločincima koji ne prezaju da pucaju i u policiju i u bilo koga ko se zatekne tamo.
Stvarno je ovaj forum pun idota
Gledate previše filmova u kojima su pljačkaš good guys. U pravom životu je malo drugačije, obično se radi o zločincima koji ne prezaju da pucaju i u policiju i u bilo koga ko se zatekne tamo.
-
piskerernest
[quote="Topla voda"]jedan od kojih?
zenicani predali lovu aerodromu , lova usla u kargo i od tog trenutka je odgovoran jp aerodrom i dgs.[/quot ovo što si napisao je ok,tako stvari tamo funkcionišu.
zenicani predali lovu aerodromu , lova usla u kargo i od tog trenutka je odgovoran jp aerodrom i dgs.[/quot ovo što si napisao je ok,tako stvari tamo funkcionišu.
- DobroJutroKolumbo
Hvala! Ma zivo mi se jebe , a Nedzad Brankovic popljacka nase pare ,i kaze ; jes imam stan, imam kucu, imam apartman, imam sve sta mi srce pozeli za 900 KM, protuvrijednosti certifikata...I ovo sto su na vlasti pljackaju svaki dan milione pa niko nista i sad bi se ja trebao sekirati sto je neko maznuo lovu neke banke, koja je svakako osigurana!!!! Nek su ukrali , ja sam idiot, RESPECT vam za ovo!!! Kud sam nemam ovolika muda slonovska!!!deset_u_pola wrote:Koje gluposti neki ovdje valjaju tipa "svaka čast momci što se ukrali 2,5 miliona maraka." respect ovo, respect ono.
- rimac
#50 Administratore, brisi ovo!
Ovakav nacin otvorene potpore pljaskasima i zlikovcima jest moralno degutantan i sigurnosno opasan za sve nas prolaznike. Administratore, brisite ovakve postove jer bi SIPA ili vec tko vrlo lako mogao zatvoriti cijeli vam server - cini mi se opravdano.