Oruzana pljacka
- Koshpa
#1 Oruzana pljacka
Danas negdje oko 14:30 na Aerodromu Sarajevo desila se oruzana pljacaka, Opljackana je Cargo sluzba Aerodroma, a plijen je bio novac navodno iz jedne od nasih banaka. Navodno su pljacku izvela lica koja su bili obucena u SIPA-ine uniforme i njihovo vozilo.
Toliko od mene ako neko zna vise bujrum skrabat
Toliko od mene ako neko zna vise bujrum skrabat
-
skojotovski
na FTV javise da su drotovi otisli na kafu 
-
Rickoba
Ma da se to dogodilo negdje daleko pa eto..., ali na tako ofirnom mjestu, pokriveno kamerama, a sad ce ko fol i biti da su kamere ugasene, pad sistema, ko na mezarju Rahmetli Alije izetbegovica pred bacanje bombe i tako nesto slicno.
Ma ovo je INSIDER posao. Ne volim teorije zavjere, ali ovo je preofirno. ILi da nije nesto ko zadatak za reformu policije pa da se raspravlja o zoni nadleznosti i tako neke stvari dok pljackasi broje lovu i tale se.
Eto, pa vi uzivajte s ovakvom policijom, a prerove te i skidaju ti cipele, kajseve, nausnice ne bi li nesto sumnjivo unjeli u avion, Joj.
Ja da sam ABS banka, ja bih fino otisao i SIPU i MUP i zapljenio im imovinu u toj vrijednosti pa nek se potrude da nadju ko je to ucinio. HAHA malo sutra!
Ma ovo je INSIDER posao. Ne volim teorije zavjere, ali ovo je preofirno. ILi da nije nesto ko zadatak za reformu policije pa da se raspravlja o zoni nadleznosti i tako neke stvari dok pljackasi broje lovu i tale se.
Eto, pa vi uzivajte s ovakvom policijom, a prerove te i skidaju ti cipele, kajseve, nausnice ne bi li nesto sumnjivo unjeli u avion, Joj.
Ja da sam ABS banka, ja bih fino otisao i SIPU i MUP i zapljenio im imovinu u toj vrijednosti pa nek se potrude da nadju ko je to ucinio. HAHA malo sutra!
- taxi_driver
prije dvije godine na schipholu ukradeni dijamanti vrijednosti 75 mil eura.i jos nisu otkrili ko je.
znaci desava se tamo i gdje se najmanje nadas.
http://www.rtl.nl/(/actueel/rtlnieuws/) ... statie.xml
- jeza u ledja
Edin H. wrote:Evo kako prodjose na Heathrow-u
2. 6 miliona funti![]()
http://news.bbc.co.uk/1/hi/england/2004496.stm
Eto vidite kako je to u EU. Cim smo potpisali sporazum sa njima - problemi.taxi_driver wrote:prije dvije godine na schipholu ukradeni dijamanti vrijednosti 75 mil eura.i jos nisu otkrili ko je.
-
_BosanaC
Ne bih da sitnicarim - ali nista mi jos potpisali nismo 
Objavljeno 05.12.2007. u 12:46
U toku rad na konkretizaciji Akcionog plana za reformu policije
Rad na konkretizaciji Akcionog plana za reformu policije je u toku, javljeno je danas iz kabineta predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH u ostavci Nikole Špirića. Nakon parafiranja Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju s Evropskom unijom, preostala su četiri politička kriterija za potpisivanje Sporazuma.
Naime, Špirić je jučer na konferenciji za novinare nakon parafiranja Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju (SAA) s Evropskom unijom izjavio da će Vijeće ministara učiniti sve da Akcioni plan o reformi policije pretoči u zakone da bi BiH brzo potpisala SAA i stekla status kandidata za članstvo u EU.
I komesar EU za priširenje Olli Rehn je naglasio da sva preostala četiri politička kriterija za potpisivanje SAA ostaju, ali da je ključno da se politički lideri u BiH sada koncentriraju na reformu policije.
Iz Špirićevog kabineta najavljuju da će uskoro imati više podrobnijih informacija o konkretizaciji Akcionog plana.
(FENA)
- jeza u ledja
Ama parafirali ba.
Kad potpisemo onda cemo tek imati spektakularne pljacke.
Al u stvari do tad ce se dogovoriti za policiju, pa nece biti problema sa jurisdikcijom.
Kad potpisemo onda cemo tek imati spektakularne pljacke.
Al u stvari do tad ce se dogovoriti za policiju, pa nece biti problema sa jurisdikcijom.
- Topla voda
ma svasta bi se moglo napisat,al ne znam jel ima agenture