ORL: dr Gežo vs dr Volić
Moderator: anex
-
BjeziSamira
#1 ORL: dr Gežo vs dr Volić
Zanimaju me vaša iskustva(ukoliko postoje) ili vaših poznanika sa ORL stručnjacima dr Gežom i dr Volić?Zanimaju me vaša iskustva(ukoliko postoje) ili vaših poznanika sa ORL stručnjcima u poliklinici dr Geže i dr Volić?Kojeg doktora od ova dva mi preporučujete po pitanju stručnosti?Namjeravam posjetiti otorinolaringologa zbog problema sa nosnom pregradom.Isto želim izvršiti pregled grla i uha,iako sa njima nemam posebnih problema.Želim obaviti preventivni pregled (bolje sprečiti nego liječiti) ,jer čovjek ne zna da ima problem sa sluhom i glasom sve dok ih ne počne gubiti.Trenutno imam vremena i želim da čulo sluha i glas dovedem do sopstvenog maksimuma,i da uz savjete liječniika to stanje održavam do vijeka vijekova.U tom slučaju kakav pregled trebam obaviti,jer nikad nisam išao kod otorinolaringloga?Da li nakon tog pregleda mogu obavljati some čišćnjena,odstranjivanja isl. kako bi bolje čuo i imao bolji glas,a da pri tome nemam dijagnosticiranu nikakvu bolest?Da li uopšte kod otorinolaringologa mogu obaviti pregled iako nemam bolova i MENI UOČLJIVIH problema sa uhom i grlom,a ipak želim da pregledam uho i grlo radi poboljšanja?Da li kod otorinolaringologa mogu saznati informacije u vezi očuvanja dobrog sluha i glasa,tj. načina čišćnjenja uha i grla,namirnica koje trebam jesti isl. tokom cijelog života,jer želim da u starosti i do smrti imam što bolji sluh i glas koji mi je genetski određen?Namjeravam otići otorinolaringologu,bez većeg gubitka vremena na izboru otorinolaringologa,pa bi vaša mala preporuka za mene bila odlučujuća.Hvala na svakoj sugestiji. 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2 Re: ORL: dr Gežo vs dr Volić
U ordinaciji kod dr. Geže, dr. Džinić
Ne znam da li još uvijek radi, star je, ali je stručan jako i dobar. Radio cijeli život na VMA, izliječi sve kao rukom odneseno...
- Female_Sa
#3 Re: ORL: dr Gežo vs dr Volić
Ja sam imala polip duzine 8,5 cmm koji se iz sinusa spustao skroz do iza resice u grlu i to je bilo uzasno. Imala sam i cistu u sinusu promjera oko 3 cmm. Dr. Gežo me operisao bez ijednog moguceg reza, privatno u svojoj poliklinici, i nikada nisam jos do sada , hvala Bogu, imala bilo kakvih problema. Operacija je relativno kratko trajala, jednu noc sam ostala spavati u poliklinici i sljedeci dan isla kuci. Operacija je izvedena kroz nos tako da za razliku od operacije koju su mi nudili na Klinici Kosevo, operacija kod dr. Geže je bila najbolji moguci izbor. Za ovog drugog dr. Volića nikada nisam cula, ali eto, sto se tice dr. Geze, meni je izveo operaciju koja je bila poprilicno slozena ali koja je prosla bez ijednog reza, komplikacija i posljedica.
- agent_zero
#4 Re: ORL: dr Gežo vs dr Volić
Od ta dva, dr. volić.
Mada je dr. fočo tata mata za oboje.
Mada je dr. fočo tata mata za oboje.
-
AnaSime
#5 Re: ORL: dr Gežo vs dr Volić
Dr. Volić je strucnjakinja svog zanata... veoma je cijenjena medju kolegama i vazi za najboljeg otorinolaringologa na klinickom centru u Sarajevu......
-
Rimljanka
#6 Re: ORL: dr Gežo vs dr Volić
Molim vas za informaciju cijene pregleda kod Dr. Volić?