Ne brini, neće ti Šandor prodati Brembo za Ibizu, prodaće ti Lucas. Ja imam zadnje disk-ploćice Lucas od njega i zadovoljan sam. Niko ti ne može garantovati originalnost dijelova, pa ni ovlašteni servis. Slobodno se ostavite Bremba, ja sam samo spomenuo da ima, ali ni ja ne vjerujem da on uvozi Brembo elemente za "normalna auta", većinom je to Lucas.
Što se tiče lonca, Šandor drži Walkera (najveći svjetski proizvođač ispušnih uređaja). Pogledaj malo po forumima kako su raja zadovoljna tim auspusima, jer ja nemam iskustva s tim. On što sam ja čuo je većinom pozitivno. Lično, ako je u pitanju razlika od 100% uvijek bih išao na Walker, prije nego na originalni (koji je opet u većini slučajeva Walker).
To što si čuo za ovlašteni servis i dijelove ima smisla, Bosna je ovo. I ASA Auto je u pitanju.
@ Leko
Niko ovdje ne priča o dijelovima u pola cijene. Ja pričam o kvalitetnim zamjenskim dijelovima. Tu je razlika od 20-30 %, a dobiješ isto, a u nekim slučajevima i bolje. Za sve ostalo što si rekao pretjeruješ. Nisi upućen u tematiku. Tebi je neko nekad prodao loš dio, a htio si da uštediš, pa sad kao ni jedan dio osim originalnog ne valja. Ja otkad vozim auto vozim na KVALITETNIM zamjenskim dijelovima i ne brinem se ni za svoju a ni za sigurnost drugih učesnika u saobraćaju.
Uz ovoliko skupo gorivo fakat je maher onaj koji polovno auto održava u ovlaštenom servisu. Znači vozanje + održavanje = četvrtina dobre plate. Svaka čast.