Original znojnica "Dijete BiH"
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
visocicaguy
#1 Original znojnica "Dijete BiH"
Gdje se, u Sarajevu, moze kupiti original znojnica "Dijete BiH", dakle ne replika?

- Šibicar
#2 Re: Original znojnica "Dijete BiH"
Kod Muje na Siranu,on kaže da su orginal orginala...visocicaguy wrote:Gdje se, u Sarajevu, moze kupiti original znojnica "Dijete BiH", dakle ne replika?
- stochar
#3 Re: Original znojnica "Dijete BiH"
pocni igrati u nekoj ozbiljnoj ligi, predji u Manchester United, postani prvi strijelac Premiershipa i budi zlatna kopachka za reprezentaciju BiH na Svetskom prvenstvu i dobijes ovu znojnicu. Il' pitaj Dzeku da ti posudi svoju...visocicaguy wrote:Gdje se, u Sarajevu, moze kupiti original znojnica "Dijete BiH", dakle ne replika?
-
visocicaguy
#4 Re: Original znojnica "Dijete BiH"
drugim rijecima, nema znojnica pravih u prodaji?
- Mahalac
#5 Re: Original znojnica "Dijete BiH"
U Bezistanu, dodje u kutiji sa slikama. Na njoj pise replika znojnica dijete BH ali to je ustvari jedini "original" koji je ovlasteno pusten u prodaju. 15KM.
Sasvim solidnog je kvaliteta i radi je ista firma koja ih je izradila za vec urucene znojnice.

Sasvim solidnog je kvaliteta i radi je ista firma koja ih je izradila za vec urucene znojnice.
- Šibicar
#6 Re: Original znojnica "Dijete BiH"
Drug ja mislim da si ti prvi lik u BiH koji je tražio orginal znojnice,ne znam da li i postoje,ja mislim da su sve replika...visocicaguy wrote:drugim rijecima, nema znojnica pravih u prodaji?
- zecko_kupuz
#7 Re: Original znojnica "Dijete BiH"
Pa protiv Armenije je i Musly nosio ovakvu znojnicu.
-
visocicaguy
#8 Re: Original znojnica "Dijete BiH"
evo kupio sam repliku... pise unutra da prava originala pridrzava "Omladinski klub UG", tako da, nazalost, izgleda da nema znojnice sa vezenim grbom od onog materijala od kojeg se inace prave znojnice... nije ni ovo lose, ali je obicni pamukŠibicar wrote:Drug ja mislim da si ti prvi lik u BiH koji je tražio orginal znojnice,ne znam da li i postoje,ja mislim da su sve replika...visocicaguy wrote:drugim rijecima, nema znojnica pravih u prodaji?