Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo zadnja informacija za nas iz bosne.Ide se autobusom,i cijena je oko 320-340 KM.Klub se ogradio,nece da organizuje.Boje se da ne napravimo kakav belaj,pa da ne bi oni placali,Suman je namazani lopov...
zeleno oko wrote:Cile ba jeli ovo stvarno ides u Belgiju... a vala sto i nebi kad ti je blizu nadam se da ce u 3 kolu izvuci salzburg pa da i mi idemo gledati
Kako stvari stoje bilo bi ludost ne otici....a i tebi iz Salzburga vala nije daleko da dodjes i bodris svoj tim.......
Cile...u Becu sam ja...nije stvarno daleko da idem...ali je komplikovano slomljena noga...na bolovanju sam sad nesmijem nigdje ni makac
a posto za Salzburg nema sanse..nista od mog gledanja tekme...haj ba ima sledeca godina
Majstorinho wrote:Evo zadnja informacija za nas iz bosne.Ide se autobusom,i cijena je oko 320-340 KM.Klub se ogradio,nece da organizuje.Boje se da ne napravimo kakav belaj,pa da ne bi oni placali,Suman je namazani lopov...