Organizovani prevoz

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
dinas

#1 Organizovani prevoz

Post by dinas »

Zdravo
Zanima me jel ima neko iskustva sa organizovanjem prevoza za orgazovanu grupu na more,konkretno ko je najpovoljniji ko ima najbolje autobuse i sta je potrebno od papirologije?
Relacija je Zenica Makarska,u periodu od 22.06 do 27.06. i dolaze u obzir svi prevoznici u okolini Zenice
kockica_kockica

#2 Re: Organizovani prevoz

Post by kockica_kockica »

Pa trazi od svih prevoznika iz Zenice i okolice Zenice ponudu u koju ce ukljuciti cijenu, slike autobusa, pogodnosti, popuste, za taj datum sa konkretnim brojem putnika, itd.
Blizanac

#3 Re: Organizovani prevoz

Post by Blizanac »

dinas wrote:Zdravo
Zanima me jel ima neko iskustva sa organizovanjem prevoza za orgazovanu grupu na more,konkretno ko je najpovoljniji ko ima najbolje autobuse i sta je potrebno od papirologije?
Relacija je Zenica Makarska,u periodu od 22.06 do 27.06. i dolaze u obzir svi prevoznici u okolini Zenice
Imaš u Zenici Biss-tours, veliku turističku agenciju sa vlastitim autobusima, vrlo su povoljni a uz to i pouzdani i profesionalni.
drndalo

#4 Re: Organizovani prevoz

Post by drndalo »

Da, za pocetak moras definisati velicinu grupe, posebno imajuci u vidu velicine rapolozivih kombija (7-8 putnika), minibuseva (9-18, 19-27 putnika), i autobusa (45-75 putnika)... Biss tours je dok sam radio na jednom mjestu obicno imao OK ponude, iako je obicno Sarajevo bilo u pitanju... Bilo je i slucajeva da firma iz BL jeftinije i odlicno odradi posao u SA sa vise autobusa, pored svih prevoznika koji su blizi...
Mlad i Nevin

#5 Re: Organizovani prevoz

Post by Mlad i Nevin »

Imaš i u Sarajevu dosta privatnika sa dobrim autobusima. Tu su Hukić turs, Hare turs i ostali. Oni rade isključivo vanredne ture i vrlo su profesionalni.

Sent from my Grand X Pro using Tapatalk
Post Reply