trebali bi raspravljati o zvaničnoj kandidaturi glavnog grada BiH za utrku Formule E 2019.
https://www.klix.ba/sport/formula1/sara ... /180508072
https://www.klix.ba/sport/formula1/pokr ... /180528046

Mišljenja.

okretaljka na jarcedolimaLogovan wrote:Treba malo po Bjelavama, Mejtašu, Kovačima.....
Tako ja slalom vozim zagrebackomcriticos wrote:Nisu u stanju 100m za 3 godine da naprave kako treba (mislim na južnu longitulalu) a šahtovi već propadaju pod točkom na novoj dionici. Tramvajske šine iskrivljuju poluosovinu sarajevskim terencima, a prvi pljusak ojezeri svako raskrižje. O čemu onda pričamo?
Što je sljedeće? Organiziranje trke jedrilica Miljackom?
Da su rekli, pustiće bikove s Vratnika ka Titovoj, pa bih i rekao da je riječ o ideji sarajevske Pamplone što mi je prigodnije našem mentalitetu, ali Formula - to mi više izgleda provociranje zdravog uma.
Pa bio je koncert Stonesa na Igmanu. Ti prespavao?Haris.ba wrote:Hoće ovo biti prije ili poslije Rolling Stonesa na Igmanu?
Haris.ba wrote:Hoće ovo biti prije ili poslije Rolling Stonesa na Igmanu?
Jebo Eau Rouge za uspon od Kulovica prema DalmatinskojLogovan wrote:Treba malo po Bjelavama, Mejtašu, Kovačima.....
Upravo tako, dakle nije da sam protiv nečega takvog u Sa, ali to sigurno košta grad velike pare, a jadni nas glavni grad nema adekvatno rijesene esencijalne probleme, evo da samo pomenem kilavu gradnju cesta, pošto je u vezi sa vozanjem formule ESmokingMan wrote:Ljudi će ipak brzo shvatit da postoji na desetine boljih gradova po cestovnoj infrastrukuri u Europi od Sarajeva.Ako ništa dobar pokušaj da se napiše jedna idilična priča o Srajevu koji u stvarnosti kuburi sa normalnom distribucijom vode,lošim cestama,i visokom stopom zagađenosti zraka u zimskom periodu.Mislim,mi se trebamo vratiti riješavanju esencijalnih problema u sistemu,i društvu i smanjiti svoja nerealna očekivanja.
Pa niste valjda gori od Marakeša? Eto imate i njihove izbjegliceproblemnatravunu wrote:Upravo tako, dakle nije da sam protiv nečega takvog u Sa, ali to sigurno košta grad velike pare, a jadni nas glavni grad nema adekvatno rijesene esencijalne probleme, evo da samo pomenem kilavu gradnju cesta, pošto je u vezi sa vozanjem formule ESmokingMan wrote:Ljudi će ipak brzo shvatit da postoji na desetine boljih gradova po cestovnoj infrastrukuri u Europi od Sarajeva.Ako ništa dobar pokušaj da se napiše jedna idilična priča o Srajevu koji u stvarnosti kuburi sa normalnom distribucijom vode,lošim cestama,i visokom stopom zagađenosti zraka u zimskom periodu.Mislim,mi se trebamo vratiti riješavanju esencijalnih problema u sistemu,i društvu i smanjiti svoja nerealna očekivanja.
_BataZiv_0809 wrote:Jebo Eau Rouge za uspon od Kulovica prema DalmatinskojLogovan wrote:Treba malo po Bjelavama, Mejtašu, Kovačima.....