http://www.zvaciorbit.ba/galerija.asp
Glasajte za sliku koja vam se najviše sviđa.
I ja isto. Ubih se pokusavajuci staviti fofotgrafiju i uvijek ta ista poruka. A broj racuna je u gotovo svakoj prodavnici u razlicitom formatu: moj na primjer ima samo 3 cifre.pike8 Upisano: 08/01/2008 12:19
ja od juce vec stoti put pokusavam postaviti sliku, javi mi da je u procesu verifikacije i da ce biti uskoro postavljena, al nista. nadam se da sam upisao pravi broj racuna (broj je u formatu XX-XXXX-XXXX).
Vjerovatno dok nekom nastancaju glasova pa ce onda staviti nase slike jer ovo je bruka evo vec 2 sata cekam da stave moju sliku a raja me proziva hoces li stavit sto nisi stavio itd.....SRAMOTAmoa wrote:sto se tice glasanja cudne stvari se desavaju. moj prijatelj koji je postavio sliku i kada se zavrsilo glasanje pocelo je da mu skacu glasovi koji do tada nisu bili prihvaceni...sto ce reci da se manipulise sa glasovima a znam i ja sam da nikad nisam dobio mail od ovih mada sam regularno obavio proceduru i znam da nisam pogrijesio mail jer koristim gmail samo plus momak ima oko 1000 ljudi na msnu i kaze da su se ljudi kleli svim i svacim da su glasali ali da nikad nisu dobili mailza verifikaciju ....eto toliko o postenom glasanju.
Ja evo jos od jucer cekam... I kontam da pokusam ponovo prijaviti, ne znam..moa wrote:Vjerovatno dok nekom nastancaju glasova pa ce onda staviti nase slike jer ovo je bruka evo vec 2 sata cekam da stave moju sliku a raja me proziva hoces li stavit sto nisi stavio itd.....SRAMOTAmoa wrote:sto se tice glasanja cudne stvari se desavaju. moj prijatelj koji je postavio sliku i kada se zavrsilo glasanje pocelo je da mu skacu glasovi koji do tada nisu bili prihvaceni...sto ce reci da se manipulise sa glasovima a znam i ja sam da nikad nisam dobio mail od ovih mada sam regularno obavio proceduru i znam da nisam pogrijesio mail jer koristim gmail samo plus momak ima oko 1000 ljudi na msnu i kaze da su se ljudi kleli svim i svacim da su glasali ali da nikad nisu dobili mailza verifikaciju ....eto toliko o postenom glasanju.
koja pravopisna greška?burekodsira wrote:nek im neko objasni kako se pise zvaci orbit... da se ne brukaju... napravili veliku kampanju a pravopisna greska u glavnoj frazi tj u prvoj rijeci....
u koju si ti školu išao?burekodsira wrote:mehko ċ kod zvaċi bezbeli
možda je bila dobra škola, ali on očigledno nije dobro učiosulesavic wrote:Slabu neku?The Nightwatchman wrote:u koju si ti školu išao?burekodsira wrote:mehko ċ kod zvaċi bezbeli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
marklar ti je otkrio pravopisnu tajnu koja se uči u 6. razredu osnovne škole, a koja se zove palatalizacija, odnosno, transformacija slova "k", "g" i "h" u "č" "ž" "š" ispred samoglasnika. tako imaš sve ove glagole koji u infinitivu završavaju na -akati kad od njih tvoriš imperativ ("žvači" je imperativ) sa tom istom transformacijom. npr: skakati- skači, plakati- plači, gakati- gači, umakati- umači, pa je tako i ŽVAKATI- ŽVAČI.burekodsira wrote:zar je pravilno zvači? ja nam drzave i pravopisa u pm![]()
ne znam kako ovo povezuješ sa bilo čime gore navedenim?skojotovski wrote:idi kuČi, idi žvaČi...
jes, a-ha!