ORBIT-NAGRADNA IGRA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

CK5

#1 ORBIT-NAGRADNA IGRA

Post by CK5 »

Da li ste posjećivali ovu web stranicu sa nagradnom igrom koju organizuje Orbit?
http://www.zvaciorbit.ba/galerija.asp
Glasajte za sliku koja vam se najviše sviđa. :-D
jasminasab

Post by jasminasab »

Cool. Ja sam bas danas vidjela reklamu za ovo, al da ne bi tebe, zaboravila bih posjetiti sajt. Vako sam i glasala, pa mozda dobijem poklon :)
CK5

Post by CK5 »

Ovo sa glasanjem nesto definitivno nije OK. Broj glasova jedne od slika je porastao u danu za 500. :-?
sinus

Post by sinus »

Stari ja sam se to isto pitao, za oko mi je zapala slika koja jucer nije imala ni jedan glas i onda za jedno dva sata je dobila preko 90 glasova :? Kako, hoću i ja tako :D i ne samo ta, baš ima slika koje prebrzo dobijaju glasove. Ali ko će ga znati...Ne bi bilo čudno da nije jedan mail jedan glas..kao što već rekoh ko će ga znati...

P.S.
Možda je kakva zavjera :D
sasanjo

Post by sasanjo »

ma nesto nije u redu... nikako
bas sto ste rekli neke slike dobijaju glasova brzo pravo...
moja jedna slika na pocetku sto je bila komplet firma glasovala, znam sigurno 20 ljudi da jesu a meni tamo stajalo 2 glasa... jos su ljudi verificirali mailove...
ofirni su ko plin
d2

Post by d2 »

jedna od slika je od mojih prijatelja koji su inace skoro pa profi fotografi, imaju jako puno glasova ali jedna druga slika koja ni na sta nije nalik ima 3x vise (iako je idejno i izvedbeno bezveze), covjek kaze da je pratio glasanje i da je ta slika koja je sada prva u 20 minuta skocila za 60 glasova ... to bi mozda i bilo ok da nije bilo u gluho doba noci

covjek je razocaran, kaze da ovo nije nikako regularno
burekodsira

Post by burekodsira »

nek im neko objasni kako se pise zvaci orbit... da se ne brukaju... napravili veliku kampanju a pravopisna greska u glavnoj frazi tj u prvoj rijeci....
pike8

Post by pike8 »

.
Last edited by pike8 on 25/04/2009 00:33, edited 1 time in total.
Marklar

Post by Marklar »

pike8 Upisano: 08/01/2008 12:19
ja od juce vec stoti put pokusavam postaviti sliku, javi mi da je u procesu verifikacije i da ce biti uskoro postavljena, al nista. nadam se da sam upisao pravi broj racuna (broj je u formatu XX-XXXX-XXXX).
I ja isto. Ubih se pokusavajuci staviti fofotgrafiju i uvijek ta ista poruka. A broj racuna je u gotovo svakoj prodavnici u razlicitom formatu: moj na primjer ima samo 3 cifre.
Stvarno pocinjem vjerovati da ovdje neko nekoga zaj..... :x
moa

Post by moa »

sto se tice glasanja cudne stvari se desavaju. moj prijatelj koji je postavio sliku i kada se zavrsilo glasanje pocelo je da mu skacu glasovi koji do tada nisu bili prihvaceni...sto ce reci da se manipulise sa glasovima a znam i ja sam da nikad nisam dobio mail od ovih mada sam regularno obavio proceduru i znam da nisam pogrijesio mail jer koristim gmail samo plus momak ima oko 1000 ljudi na msnu i kaze da su se ljudi kleli svim i svacim da su glasali ali da nikad nisu dobili mailza verifikaciju ....eto toliko o postenom glasanju.
moa

Post by moa »

moa wrote:sto se tice glasanja cudne stvari se desavaju. moj prijatelj koji je postavio sliku i kada se zavrsilo glasanje pocelo je da mu skacu glasovi koji do tada nisu bili prihvaceni...sto ce reci da se manipulise sa glasovima a znam i ja sam da nikad nisam dobio mail od ovih mada sam regularno obavio proceduru i znam da nisam pogrijesio mail jer koristim gmail samo plus momak ima oko 1000 ljudi na msnu i kaze da su se ljudi kleli svim i svacim da su glasali ali da nikad nisu dobili mailza verifikaciju ....eto toliko o postenom glasanju.
Vjerovatno dok nekom nastancaju glasova pa ce onda staviti nase slike jer ovo je bruka evo vec 2 sata cekam da stave moju sliku a raja me proziva hoces li stavit sto nisi stavio itd.....SRAMOTA
Marklar

Post by Marklar »

moa wrote:
moa wrote:sto se tice glasanja cudne stvari se desavaju. moj prijatelj koji je postavio sliku i kada se zavrsilo glasanje pocelo je da mu skacu glasovi koji do tada nisu bili prihvaceni...sto ce reci da se manipulise sa glasovima a znam i ja sam da nikad nisam dobio mail od ovih mada sam regularno obavio proceduru i znam da nisam pogrijesio mail jer koristim gmail samo plus momak ima oko 1000 ljudi na msnu i kaze da su se ljudi kleli svim i svacim da su glasali ali da nikad nisu dobili mailza verifikaciju ....eto toliko o postenom glasanju.
Vjerovatno dok nekom nastancaju glasova pa ce onda staviti nase slike jer ovo je bruka evo vec 2 sata cekam da stave moju sliku a raja me proziva hoces li stavit sto nisi stavio itd.....SRAMOTA
Ja evo jos od jucer cekam... I kontam da pokusam ponovo prijaviti, ne znam..
The Nightwatchman

Post by The Nightwatchman »

burekodsira wrote:nek im neko objasni kako se pise zvaci orbit... da se ne brukaju... napravili veliku kampanju a pravopisna greska u glavnoj frazi tj u prvoj rijeci....
koja pravopisna greška? :?
burekodsira

Post by burekodsira »

mehko ċ kod zvaċi bezbeli
moa

Post by moa »

ja sam ih zvao i pito o cemu se radi i evo vidim lagano sada redau slike jednu po jednu....mada mislim da je ovo sramota ali eto kad ja kao ucesnik moram da ih zovem i da im govorim sta treba da rade....isto kao da slamu prodaju...garant je opet neka podvala ali eto na hajr i na veliko dobro :D
The Nightwatchman

burekodsira wrote:mehko ċ kod zvaċi bezbeli
u koju si ti školu išao? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
sulesavic

Post by sulesavic »

The Nightwatchman wrote:
u koju si ti ¹kolu i¹ao? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Slabu neku?
The Nightwatchman

sulesavic wrote:
The Nightwatchman wrote:
u koju si ti školu išao? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Slabu neku?
možda je bila dobra škola, ali on očigledno nije dobro učio
burekodsira

Post by burekodsira »

zar je pravilno zvači? ja nam drzave i pravopisa u pm :D :-)
Marklar

Post by Marklar »

Naravno da je pravilno žvači! (od žvakati gdje se dešava I palatalizacija. odnosno k prelazi u č pa tako dobijemo žvači)
The Nightwatchman

burekodsira wrote:zar je pravilno zvači? ja nam drzave i pravopisa u pm :D :-)
marklar ti je otkrio pravopisnu tajnu koja se uči u 6. razredu osnovne škole, a koja se zove palatalizacija, odnosno, transformacija slova "k", "g" i "h" u "č" "ž" "š" ispred samoglasnika. tako imaš sve ove glagole koji u infinitivu završavaju na -akati kad od njih tvoriš imperativ ("žvači" je imperativ) sa tom istom transformacijom. npr: skakati- skači, plakati- plači, gakati- gači, umakati- umači, pa je tako i ŽVAKATI- ŽVAČI.

ali, jebi ga, gledaj to s pozitivne strane- bolje da naučiš na forumu anonimno, nego da se negdje izofiraš javno.

ne pravim se pametan, nemam veze sa jezičkom strukom, znam koristiti svoj jezik i to je to. sve gradivo iz osnovne škole.

a ti si se sam uvalio jer si izvalio nebulozu, i iako je offtopic, nisam se mogao suzdržati, a da ne reagujem...

pozdrav /i glasajte za moju fotografiju u orbit nagradnoj igri/ :D
skojotovski

Post by skojotovski »

idi kuČi, idi žvaČi...
jes, a-ha!
skojotovski

Post by skojotovski »

dobro ste vi i prosli. ja poslao fotku, nisu je ni zakacili, kreteni! :x
The Nightwatchman

skojotovski wrote:idi kuČi, idi žvaČi...
jes, a-ha!
ne znam kako ovo povezuješ sa bilo čime gore navedenim? :?
skojotovski

Post by skojotovski »

izgovori, pa ce ti se samo kazati
Post Reply