Orašje-Zrinjski (krunski dokaz)-obavezno pogledat!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
ero_sa_onog_svijeta
- GandalfSivi
Ma sve cisto k'o suza, ja fakat ne kontam sta se ljudi bune, ludjaci nijedni
Jao majko sta im uradise. Pa da je ultimate fight, neko bi dobio crveni karton, a ne u fudbalu... Boze ti sacuvaj...
Jao majko sta im uradise. Pa da je ultimate fight, neko bi dobio crveni karton, a ne u fudbalu... Boze ti sacuvaj...
-
ero_sa_onog_svijeta
- GandalfSivi
Ovo ko ona igrica, nadji 20 razlika

-
Majstorinho
Premijer liga BiH 
- karanana
Ko je ovaj balidzan Enver Saric? Hocu Mesuda Peljtu nazad, ovaj balidzan ne vidi ni prst pred nosom a ne da mi govori koji je start bio faul i sta je bio ofsajd a sta nije. Utakmica cista ko suza. Pa dobro, ljudi imali par maaaalo zescih startova. Sta su trebali, docekat ih sa cvijecem, pogacom i rakijom, poslije onog zlocina i lincha pod bijelim brijegom? Drugi put zrinjevci nemojte tuci goste u prvoj polovini sezone jer morate na gostovanje na proljece.
-
kvic
baka jos prima placu od saveza... trebaju ugovor ispostovati jos oko godinu dana ili ti ga u markama nekih cirka 100 000 km...Borej wrote:ja sam sinoc gledao snimku utakmice i nisam mogo vjerovat, cista otimacina i to je svakom normalnom jasno.....
baka sad opalio po savezu, kad nije na njihovom budzetu, a do juce ih je im je lizo supak....
-
Borej
svejedno, oni ugovor moraju ispostovat u suprotnom tuzba... on ne ovisi vishe o njihovoj dobroj volji, a vishe i ne radi sa njima tako da ih sad moze pljuvat kako hoce....kvic wrote:baka jos prima placu od saveza... trebaju ugovor ispostovati jos oko godinu dana ili ti ga u markama nekih cirka 100 000 km...Borej wrote:ja sam sinoc gledao snimku utakmice i nisam mogo vjerovat, cista otimacina i to je svakom normalnom jasno.....
baka sad opalio po savezu, kad nije na njihovom budzetu, a do juce ih je im je lizo supak....
- GandalfSivi
A zato se onda zalio da je jedini selektor bez ugovora...
-
kvic
ko to kaze... kad se to zalio.... i sam znas kad se potpisivao sad onaj zadnji ugovor sa bakom, da su novine pisale o tome... i muzurovic je naglasavao da ima isti ugovor kao baka, da mu nista vise ne treba...GandalfSivi wrote:A zato se onda zalio da je jedini selektor bez ugovora...
-
PITARKA_SA
zrinjski je pokraden i to je jasno ko dan.
samo me zanima gdje je baka bio kada su ostali treneri i klubovi bivali pokradeni??
te price da ovo radi za dobrobit fudbala,moze mami kuci pricat.
fazon je u tome sto se pobunio BLAZ SLISKOVIC a to sto se buni tamo neki husref i slicni njemu koga boli neka stvar,naravno
samo me zanima gdje je baka bio kada su ostali treneri i klubovi bivali pokradeni??
fazon je u tome sto se pobunio BLAZ SLISKOVIC a to sto se buni tamo neki husref i slicni njemu koga boli neka stvar,naravno
- GandalfSivi
Sliskovic je prvi ciklus radio bez ugovora, pa se bunio, pa su mu tek onda dali ugovor. Onda je dao otkaz, pa se predomislio, pa dobio otkaz, pa sada dobija pare...kvic wrote:ko to kaze... kad se to zalio.... i sam znas kad se potpisivao sad onaj zadnji ugovor sa bakom, da su novine pisale o tome... i muzurovic je naglasavao da ima isti ugovor kao baka, da mu nista vise ne treba...GandalfSivi wrote:A zato se onda zalio da je jedini selektor bez ugovora...
-
kvic
ma to ti govorim .... sto se kaze... kurvanjska posla...GandalfSivi wrote:Sliskovic je prvi ciklus radio bez ugovora, pa se bunio, pa su mu tek onda dali ugovor. Onda je dao otkaz, pa se predomislio, pa dobio otkaz, pa sada dobija pare...kvic wrote:ko to kaze... kad se to zalio.... i sam znas kad se potpisivao sad onaj zadnji ugovor sa bakom, da su novine pisale o tome... i muzurovic je naglasavao da ima isti ugovor kao baka, da mu nista vise ne treba...GandalfSivi wrote:A zato se onda zalio da je jedini selektor bez ugovora...
-
kvic
ma jedno je kradja drugo je zlocin nad igracima... pitanje je minute bilo ko ce ovdje ostati bez noge... utome je stvar..PITARKA_SA wrote:zrinjski je pokraden i to je jasno ko dan.
-
miki22
Ja vjerujem da si stvarno karo Karanana. Fuj ti si bolesnik.karanana wrote:Ko je ovaj balidzan Enver Saric? Hocu Mesuda Peljtu nazad, ovaj balidzan ne vidi ni prst pred nosom a ne da mi govori koji je start bio faul i sta je bio ofsajd a sta nije. Utakmica cista ko suza. Pa dobro, ljudi imali par maaaalo zescih startova. Sta su trebali, docekat ih sa cvijecem, pogacom i rakijom, poslije onog zlocina i lincha pod bijelim brijegom? Drugi put zrinjevci nemojte tuci goste u prvoj polovini sezone jer morate na gostovanje na proljece.
-
Celicna_saka
-
Celicna_saka
E takav smo masakr mi u Trebinju dozivjeli i niko se nije pocesao, a ne sjecam se da su sluzbenici naseg kluba u tunelu marisali igrace Leotara, grdeci ih sto su izgubili prethodno kolo od naseg konkurenta. Prvo svoja avlija pa "moralna prodika".kvic wrote:ma jedno je kradja drugo je zlocin nad igracima... pitanje je minute bilo ko ce ovdje ostati bez noge... utome je stvar..PITARKA_SA wrote:zrinjski je pokraden i to je jasno ko dan.