ORANGUTANI iz FOM SDP

Post Reply
El-Baklawa

Post by El-Baklawa »

zasto glume mene ne pitaj... :-) ...ali nije tajna da se vrh SDP-a "dozove" pred izborec 8-) ...a u vezi laznjaka iz SDA...istinu zboris...

@mostarac
nejma nista,sam primjecujem... supljine... :oops: a ne bih da razvodnjavam sa pricom kolko je ljudi na planeti stradalo od hm.. darwinovih sljedbenika...recimo samo kvartet :D : lenjin&staljin+hicko(kazu)+mao...i td...smo onaj ludjak Pota...:D iz kambodze je smako 3 mil :-)
p.s.fino ti ono ...nemam nista protiv vjere i vjernika...da mi nije mrsko zarovio bih u arhivu...svasta se da naci .. :-)
:zzzz: :
kekec

Post by kekec »

Neka ih, meni ne smetaju. A ovi su bili aktuelni cca ´93.
Danas su neki drugi "braca". Oni sa kravatama, oni danas "vedre i oblace".
Ovi sa slike su bili samo "potrosni materijal" za danasnje politicare
i bEznismene. :-?
Eshek

Post by Eshek »

mostarac wrote:sta je lose u ovome?

PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE!!!

želiš reći...

FUKARO BUTUM DUNJALUKA, SKAMARITE SE!!!

:D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Javno molim moderatore da promjene naziv teme ........mada su majmuni često puta pametniji od nas :oops: :D
Vingo

Post by Vingo »

Fakat bode oci...Osobito kad sam autor naslova i teme poslije kaze:
"ali opet je krajnje neprimjereno ljude predstavljati majmunima"
:-)
Stitch__

Post by Stitch__ »

da, ali ja nisam okacio billboarde po gradu

i nisam politicar/niti cu biti, tako da vrijedjanje s moje strane nema ni pribliznu snagu kao kad to uradi "najbolja" stranka u drzavi. Mene bi bilo stid da me predstavljaju takvi..

YES YES :D
Last edited by Stitch__ on 02/02/2006 12:02, edited 1 time in total.
Vingo

Post by Vingo »

Ma ja vjerujem da bi i njih bilo stid da predstavljaju tebe.... :D

billboardove jedan!
Stitch__

Post by Stitch__ »

ujedi se za jezik :D

upravo si pokazala zasto je sdp smece

"Ako nisi za sdp - nevaljas" je tako nenormalno-nafurano-fasisticki stav da odbija pola glasaca od zaokruzivanja ta tri slova na listicu.
Vingo

Post by Vingo »

Moj ti.....moj ti....
Necu se ujedati ni za sta jer si ti upravo dokazao da je jedina mana SDP-a u ocima likova poput tebe, ta sto ne drze usta i koljena na gotovs da popu... svakoj frustriranoj individui i kolektivu ovdje....
Likovima poput tebe je bitno oralno zadovoljavanje...I vi glasate ili ne glasate shodno tome da li vam ga daju ili ne....
Ostalo je manje vazno.
Ja im pak nalazim brojne druge zamjerke....
Stitch__

Post by Stitch__ »

Vingo wrote:Moj ti.....moj ti....
Necu se ujedati ni za sta jer si ti upravo dokazao da je jedina mana SDP-a u ocima likova poput tebe, ta sto ne drze usta i koljena na gotovs da popu... svakoj frustriranoj individui i kolektivu ovdje....
Likovima poput tebe je bitno oralno zadovoljavanje...I vi glasate ili ne glasate shodno tome da li vam ga daju ili ne....
Ostalo je manje vazno.
Ja im pak nalazim brojne druge zamjerke....
kako ti znas da je meni bitno oralno zadovoljavanje :D :D :D da se nismo nekad sreli, pa si to utvrdila? :D :D
Vingo

Post by Vingo »

Sad si me i oralno i moralno matirao....
Da....susrecemo se svakodnevno. Nazalost.
Stitch__

Post by Stitch__ »

Ma Hanifa :lol: jes to ti? :D :D :D
Prenj

Post by Prenj »

Stitch, Stitch,

mishu jedan, ovdje se u krugovima vrtis, ponavljajuci iste bedastoce, dok teme o medijima zaobilazis u sirokom luku :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

:D ma moj prenj, znas da volim lozit ove sto se lako zapale na jednu losu rijec o sdp :lol: :D

sta ja imam sa medijima? vise nista ;)
Prenj

Post by Prenj »

Stitch__ wrote::D ma moj prenj, znas da volim lozit ove sto se lako zapale na jednu losu rijec o sdp :lol: :D

sta ja imam sa medijima? vise nista ;)
Status quo
Stitch__

Post by Stitch__ »

Prenj wrote:
Status quo
jesi sluso onu njihovu "Rockin' all over the world" ? :D
Prenj

Post by Prenj »

Stitch__ wrote:
Prenj wrote:
Status quo
jesi sluso onu njihovu "Rockin' all over the world" ? :D
Jok, ti si.
Stitch__

Post by Stitch__ »

Here we are
here we are and here we go
all aboard
and we're hittin' the road
here we go rockin' all over the world

Gitty-up
gitty-up and get away
we're goin' crazy and we're goin' today
The way SDP never will

And I like it
I like it
I like it
I like it

:lol:
Vingo

Post by Vingo »

:? Ko od vas kome....hajd nista.
Evo, mladi povukli kocnicu....(Pricamo o njima, ne...?)

Forum mladih SDP BiH obaviještava javnost da će izostati najavljena aktivnost uručenja prve penzije u minimalnom iznosu odlazećem Visokom predstavniku Paddy Ashdown-u. Namjera FOM SDP BiH je bila više nego jasna, ovim činom još jednom ilustrovati katastrofalnu socijalnu sliku bh penzionera, kao i ostalih kategorija, a time i rezultate troipogodišnjeg mandata Visokog predstavnika.

Budući da smo dočekali dan primopredaje dužnosti Visokog predstavnika, FOM SDP BiH sa radošću konstatuje da više nije potrebno trošiti ni riječi ni sredstva na Paddy Ashdowna. Iskreno se nadamo da će se novi Visoki predstavnik odnositi prema Bosni i Hercegovini i njenim građanima kao što bi se odnosio prema svojoj domovini i svojim sunarodnjacima.

Sredstva koja su bila predviđena za ovu aktivnost će biti potrošena na mnogo korisniji način. Naime, iznos Ashdown-ove bh penzije, uz ranije prikupljene donacije, će biti utrošen na kupovinu prehrambenih proizvoda koji će biti uručeni Terapijskoj zajednicu za liječenje i oporavak ovisnika o drogi koja se nalazi u selu Trnovci kod Kaknja, a čiji je osnivač udruženje PROI.

Ovim činom FOM SDP BiH želi skrenuti pažnju javnosti na veoma veliki problem bh. društva, pojavu narkomanije u neviđenim razmjerama u svim djelovima BiH. I dok se državne vlasti pokušavaju izvući iz problema koje su sami napravili uvođenjem jedne stope PDV-a, dok jedan entitet nema usvojen budžet, a drugi ni budžet ni Vladu, problemi „malih“ ljudi ostaju neriješeni. Pozivamo aktuelne vlasti na svim nivoima da otvore oči pred ovim problemom i učine sve što je u njihovoj moći da se pomognu udruženja i institucije koje se bave preventivom i liječenjem ovisnika.

Forum mladih SDP BiH poziva sve organizacije, pojedince i kolektive da se pridruže akciji za pomoć ovoj terapijskog zajednici koju će SDP BiH nastaviti voditi i u narednom periodu uz napomenu da klix akcije ne predstavljaju trajno rješenje za rad ovakvih zajednica, tako da će SDP BiH insistirati na institucionalnom rješenju ovog problema, što bi predstavljalo trajno rješenje.
Prenj

Post by Prenj »

Stitch__ wrote:Here we are
here we are and here we go
all aboard
and we're hittin' the road

Gitty-up
gitty-up and get away
we're goin' crazy and we're goin' today
The way SDP never will

And I like it
I like it
I like it
I like it

:lol:
Ko dijete sa zveckom :-?
Stitch__

Post by Stitch__ »

Prenj wrote:
Ko dijete sa zveckom :-?
DA :D
kub lajkan

Post by kub lajkan »

kub lajkan wrote:
Eshek wrote:
Fair Life wrote: Na ovo pitanje tacan odgovor potrazi od Cerica, Pavla i Puljica...

Siguran sam da njih trojica znaju.
Ma da, eto oni su krivi za sve?! Ima još mnogo zemalja gdje vjerski poglavari favorizuju neku stranku (protivim se tome), ali ipak vladaju socijaldemokratske partije. Vladaju jer svoj posao rade bolje od SDP-a. A ako su u opoziciji, rade sve na tome da budu što bolji, ne krive i ne kukaju na svoje Ceriće, Puljiće... :roll: Oni su samo izgovor.
Favorizovanje o kojem pricas sigurno nije povezano sa strahom i iskustvom rata kao kod nas, tako da poredis kruske i jabuke...

OK, hajd malo se okani filozofiranja i navedi konkretne propuste SDP-a.

Ovo je i dalje bez odgovora...

Stari bosanski adet... mozemo naprdjivati i filozofirati, ali nemoj bogati pitati o konkretnim stvarima... kvaris nam koncepciju...
Stitch__

Post by Stitch__ »

covjek je precizno naveo primjer nekog reufa kokoshara citaj par stranica ispred! :D
kub lajkan

Post by kub lajkan »

Procitao sam vec, ali je to premalo...
fruit

Post by fruit »

Čestitam za kvalitet slike!!!
Ali summnjam da je slikana napamet ...iz glave.....ma morali su precrtat sa ogledala. :D
Post Reply