@mostarac
nejma nista,sam primjecujem... supljine...
p.s.fino ti ono ...nemam nista protiv vjere i vjernika...da mi nije mrsko zarovio bih u arhivu...svasta se da naci ..
kako ti znas da je meni bitno oralno zadovoljavanjeVingo wrote:Moj ti.....moj ti....
Necu se ujedati ni za sta jer si ti upravo dokazao da je jedina mana SDP-a u ocima likova poput tebe, ta sto ne drze usta i koljena na gotovs da popu... svakoj frustriranoj individui i kolektivu ovdje....
Likovima poput tebe je bitno oralno zadovoljavanje...I vi glasate ili ne glasate shodno tome da li vam ga daju ili ne....
Ostalo je manje vazno.
Ja im pak nalazim brojne druge zamjerke....
Ko dijete sa zveckomStitch__ wrote:Here we are
here we are and here we go
all aboard
and we're hittin' the road
here we go rockin' all over the world
Gitty-up
gitty-up and get away
we're goin' crazy and we're goin' today
here we go rockin' all over the world
The way SDP never will
And I like it
I like it
I like it
I like it
kub lajkan wrote:Favorizovanje o kojem pricas sigurno nije povezano sa strahom i iskustvom rata kao kod nas, tako da poredis kruske i jabuke...Eshek wrote:Ma da, eto oni su krivi za sve?! Ima još mnogo zemalja gdje vjerski poglavari favorizuju neku stranku (protivim se tome), ali ipak vladaju socijaldemokratske partije. Vladaju jer svoj posao rade bolje od SDP-a. A ako su u opoziciji, rade sve na tome da budu što bolji, ne krive i ne kukaju na svoje Ceriće, Puljiće...Fair Life wrote: Na ovo pitanje tacan odgovor potrazi od Cerica, Pavla i Puljica...
Siguran sam da njih trojica znaju.Oni su samo izgovor.
OK, hajd malo se okani filozofiranja i navedi konkretne propuste SDP-a.