Jesam li normalan?
Oralni Sex (Ona)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Meni je oboje
:D:D
Jesam li normalan?

Jesam li normalan?
-
silentbob
pa ja citavo vrijeme molim,kumim a vi ko prave alapace....evo jos jednom ZENE HAJMO SE LIZAT......FortunaBela wrote:Znači ti si još uvijek na priči...silentbob wrote:osje.....vidjecesnovalic wrote:kad lizes.. kako uspijes da je uvijek tvoja zadnja..
HORNI STA MISLIS DA POKAZEMO OVIM TETAMA KOLIKO SMO DOBRI U TOME, MOZDA IM SE I SVIDI PA NAM SE PRIDRUZE
- maccarona
silentbob wrote:pa ja citavo vrijeme molim,kumim a vi ko prave alapace....evo jos jednom ZENE HAJMO SE LIZAT......FortunaBela wrote:Znači ti si još uvijek na priči...silentbob wrote: osje.....vidjeces
HORNI STA MISLIS DA POKAZEMO OVIM TETAMA KOLIKO SMO DOBRI U TOME, MOZDA IM SE I SVIDI PA NAM SE PRIDRUZE![]()
![]()
samo da znate
- maccarona
silentbob wrote:maccarona wrote:a mrcine
jeste li vec sta naucili?
![]()
![]()
![]()
i jedno pamtite
: nema frigidne zene
dok je dobrih jezika
![]()
![]()
EVO PRAVE ZENE...MOJA GOSPO DUBOKO VAM SE KLANJAM I SALJEM JEDAN VELIKI...![]()
![]()
nisam ja ba prava
-
FortunaBela
Ne znam ja ko je samo priča.....silentbob wrote:pa ja citavo vrijeme molim,kumim a vi ko prave alapace....evo jos jednom ZENE HAJMO SE LIZAT......FortunaBela wrote:Znači ti si još uvijek na priči...silentbob wrote: osje.....vidjeces
HORNI STA MISLIS DA POKAZEMO OVIM TETAMA KOLIKO SMO DOBRI U TOME, MOZDA IM SE I SVIDI PA NAM SE PRIDRUZE![]()
![]()
-
silentbob
ma nek je donja polovina prava i meni dostamaccarona wrote:silentbob wrote:maccarona wrote:a mrcine
jeste li vec sta naucili?
![]()
![]()
![]()
i jedno pamtite
: nema frigidne zene
dok je dobrih jezika
![]()
![]()
EVO PRAVE ZENE...MOJA GOSPO DUBOKO VAM SE KLANJAM I SALJEM JEDAN VELIKI...![]()
![]()
nisam ja ba pravaja sam pola pola
![]()
![]()
-
silentbob
je linovalic wrote:to sam i planiralasilentbob wrote:mozes al ruke k sebinovalic wrote:hornito, evo.. mozes napraviti jos jednu crticu...
mogul' ja gledat' vas dvojicu
-
Harrys
FortunaBela wrote:Maji, ja opet velim, kako ga ko uzme....oli sex, oli predigra....Harrys wrote:maja,neznam kako ga ti uzmes,za mene ima samo oralna predigra u sklopu sexa.FortunaBela wrote: Maji, to ti ga ide vako, kako ga ko uzme...oli sex, oli predigra....
Maja,ja opet kazem,neznam kako ga ti uzmes,ali ja kazem sta mislim,a kazem,njezno, polako, jer je bolje tako.
-
FortunaBela
Sve su to nijanse maji....neko voli ovo, a neko ono....a ja volim nugat...Harrys wrote:FortunaBela wrote:Maji, ja opet velim, kako ga ko uzme....oli sex, oli predigra....Harrys wrote: maja,neznam kako ga ti uzmes,za mene ima samo oralna predigra u sklopu sexa.
Maja,ja opet kazem,neznam kako ga ti uzmes,ali ja kazem sta mislim,a kazem,njezno, polako, jer je bolje tako.![]()
-
FortunaBela
Ja bome o nugatu pričam...MayaSA wrote:Halo ba vas dvoje![]()
Mozete li kako drugacije
![]()
tepati jedno drugom
![]()
-
Harrys
Sve su to nijanse maji....neko voli ovo, a neko ono....a ja volim nugat...FortunaBela wrote:Harrys wrote:
Maja,ja opet kazem,neznam kako ga ti uzmes,ali ja kazem sta mislim,a kazem,njezno, polako, jer je bolje tako.![]()
valjda kao predigru,kao sto i ja volim.
-
ma_zdraoooo
A moj jedan jaro, i dan danas govori: "U razdjeljak te ljubim"novalic wrote:![]()
moj jedan jaro... je znao reci... kada se pozdravljao s curama..
ljubim te gdje piskis