Oralni sex (On)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
HAVANA

#126 Re: Oralni sex (On)

Post by HAVANA »

Lajkam to.
prelivoda

#127 Re: Oralni sex (On)

Post by prelivoda »

Njanjavi wrote:
prelivoda wrote:Najbolji "oralac" mi je dok me zenska gleda u oci dok to radi i izaziva i naravno, lagana masaza prostate par centimatara ispod jaja :)
Pušenje je više vizuelni doživljaj, nego tjelesni, meni lično vrlo teško svršiti na taj način.
:lol: :lol:
Druze, jel znas gdje dodje prostata tako ti boga?
Pa vrlo blizu :)
walter kurtz

#128 Re: Oralni sex (On)

Post by walter kurtz »

Bloo wrote:
walter kurtz wrote:zenama obicno zadam mouthf....g throatg....g i teabagging :mrgreen: ne volim kad me licka puno :|

zaboravio si fist fu..ing listajuci urbandictionary
Sta ce mi urban dictionary :zoka:
swanfilter

#129 Re: Oralni sex (On)

Post by swanfilter »

Ne kontam ovaj fazon sa gledanjem tekme dok vas zena obrađuje ... Mislim, stvarno nigdje veze. Jos neko spomenu mezu na stolu, pivu, ... Postoji li jos nesto? Vjerujem da pojedinima Bosnjama zene i noge peru dok im taj rad rade. Mislim, ne bi me iznenadilo ... :lol:
Njanjavi

#130 Re: Oralni sex (On)

Post by Njanjavi »

prelivoda wrote:
Njanjavi wrote:
prelivoda wrote:Najbolji "oralac" mi je dok me zenska gleda u oci dok to radi i izaziva i naravno, lagana masaza prostate par centimatara ispod jaja :)
Pušenje je više vizuelni doživljaj, nego tjelesni, meni lično vrlo teško svršiti na taj način.
:lol: :lol:
Druze, jel znas gdje dodje prostata tako ti boga?
Pa vrlo blizu :)
Druze, vrlo blizu al nema sanse da ti stimulise prostatu sa te strane, moze jedino da ti prst u cmar shukne pa bi ti je istimulisala bezbeli :lol:
Kinaski

#131 Re: Oralni sex (On)

Post by Kinaski »

Vise volim blow nego penetraciju, ne znam sto majkemi. Ali negdje vani dok se cuje zubor rijeke, ona kleknula ispod mene a ja stojim sa podignutom glavom i gledam u nebo pridrzavajuci se ruama za njenu glavu.

Zene hvala vam na tome sto nam to pruzate ;)
Njanjavi

#132 Re: Oralni sex (On)

Post by Njanjavi »

Joj odakle vam tolka romantika materevam.
Shatro zubor rjeke, cvrkut ptica, gledaju zvjezde vamo tamo.
Jebes to pusenje kad znas gdje si i jos razgledas okolo, folove sazvjezdja hanumi pokazuje dok mu pushi sultana :lol:
Moze ga sisat u minskom polju, ma na materinoj djenazi, boli me tuki za mjesto i vrjeme.
Bitno je da zena zna modifikovat i manipulisat oralcem time i space kontinuum i dozvolit tim transcendentalnim iskustvom posjetu barem 3 komsijske dimenzije ili sazvjezdja :roll:
prelivoda

#133 Re: Oralni sex (On)

Post by prelivoda »

Druze, vrlo blizu al nema sanse da ti stimulise prostatu sa te strane, moze jedino da ti prst u cmar shukne pa bi ti je istimulisala bezbeli :lol:
Čovjek se uči dok je živ :)

Code: Select all

Kao što je poznato, prostata je smještena između mjehura i crijeva te okružuje mokraćnu cijev kojom mokraća izlazi iz mjehura kroz penis: zato se može stimulirati s unutarnje strane, što podrazumijeva dodirivanje anusa, ali i na puno manje riskantan način - s vanjske strane.

Vanjska stimulacija izvodi se pritiskanjem mjesta ispod testisa u blizini analnog otvora. Kod nekih muškaraca nadraživanje prostate dovodi do snažnog spolnog uzbuđenja i postizanja spolnog zadovoljstva. Naravno, to nije obavezna nego samo jedna od tehnika koju ljubavni par može primijeniti za vrijeme spolnog odnosa. I to samo ako doista izazove ugodu.
Njanjavi

#134 Re: Oralni sex (On)

Post by Njanjavi »

prelivoda wrote:

Kao što je poznato, prostata je smještena između mjehura i crijeva te okružuje mokraćnu cijev kojom mokraća izlazi iz mjehura kroz penis: zato se može stimulirati s unutarnje strane, što podrazumijeva dodirivanje anusa, ali i na puno manje riskantan način - s vanjske strane.

Vanjska stimulacija izvodi se pritiskanjem mjesta ispod testisa u blizini analnog otvora. Kod nekih muškaraca nadraživanje prostate dovodi do snažnog spolnog uzbuđenja i postizanja spolnog zadovoljstva. Naravno, to nije obavezna nego samo jedna od tehnika koju ljubavni par može primijeniti za vrijeme spolnog odnosa. I to samo ako doista izazove ugodu.
Sta smo sad naucili, da te lozi dok ti zenka mazi cmar pri oralcu :-D
Kralju nije to par centi ispod jaja, vec na samom ulazu u pakash bolan bolan :lol:
prelivoda

#135 Re: Oralni sex (On)

Post by prelivoda »

Samo se Bosanci mogu svadjati na temi o oralnom sexu :)

Mogu ti samo reći da mi te žao što si ograničen, ništa više.
Njanjavi

#136 Re: Oralni sex (On)

Post by Njanjavi »

prelivoda wrote:Samo se Bosanci mogu svadjati na temi o oralnom sexu :)

Nisam ogranicen jbemga samo ti rekoh insanski, po tvom opisu, ni pomocu filmskih trikova nema sanse da ti dodje do prostate jbte tako :lol:
I btw uopste se ne svadjam, vama ako je razmjena razlicitih misljenja i stavova svadja, jebaji ga onda :roll:
prelivoda

#137 Re: Oralni sex (On)

Post by prelivoda »

Njanjavi wrote:

Nisam ogranicen jbemga samo ti rekoh insanski, po tvom opisu, ni pomocu filmskih trikova nema sanse da ti dodje do prostate jbte tako :lol:
I btw uopste se ne svadjam, vama ako je razmjena razlicitih misljenja i stavova svadja, jebaji ga onda :roll:
Ja ti onda prijateljski predlažem da to probaš, malo pređeš preko tog "shvatanja", nećeš se pokajati :)
Njanjavi

#138 Re: Oralni sex (On)

Post by Njanjavi »

prelivoda wrote:
Njanjavi wrote:

Ja ti onda prijateljski predlažem da to probaš, malo pređeš preko tog "shvatanja", nećeš se pokajati :)
Mogo si mi jos rec koji dildo je najbolji za stimulaciju i koja velicina :lol:
prelivoda

#139 Re: Oralni sex (On)

Post by prelivoda »

Mogo si mi jos rec koji dildo je najbolji za stimulaciju i koja velicina :lol:
Baš mi te je žao :(
ZenaZbrkovima

#140 Re: Oralni sex (On)

Post by ZenaZbrkovima »

Njanjavi wrote:
supercali wrote:poducavam zenske da rade oral muskarcu
imam alat a vase je samo da radite praksu :D
This is wrong on so many levels :lol:
:lol:
@supercali otprilike tako i zvucis :|
Njanjavi

#141 Re: Oralni sex (On)

Post by Njanjavi »

:lol: :lol: :lol:
Sto se i ovde bisera moze procitat, nevjerovatno materemi :-D
ZenaZbrkovima

#142 Re: Oralni sex (On)

Post by ZenaZbrkovima »

I ja svasta citam na sabahu :lol:
Suze me oblise :-D
supercali

#143 Re: Oralni sex (On)

Post by supercali »

ko vam je kriv kad ne citate do kraja
Ramzess Veliki

#144 Re: Oralni sex (On)

Post by Ramzess Veliki »

swanfilter wrote:Ne kontam ovaj fazon sa gledanjem tekme dok vas zena obrađuje ... Mislim, stvarno nigdje veze. Jos neko spomenu mezu na stolu, pivu, ... Postoji li jos nesto? Vjerujem da pojedinima Bosnjama zene i noge peru dok im taj rad rade. Mislim, ne bi me iznenadilo ... :lol:
Ima i ne znam kako neko nije napomenuo ... mora balansirati sa tepsijom pite na glavi, ne ide bez toga ... :mrgreen:
swanfilter

#145 Re: Oralni sex (On)

Post by swanfilter »

Ramzess Veliki wrote:
swanfilter wrote:Ne kontam ovaj fazon sa gledanjem tekme dok vas zena obrađuje ... Mislim, stvarno nigdje veze. Jos neko spomenu mezu na stolu, pivu, ... Postoji li jos nesto? Vjerujem da pojedinima Bosnjama zene i noge peru dok im taj rad rade. Mislim, ne bi me iznenadilo ... :lol:
Ima i ne znam kako neko nije napomenuo ... mora balansirati sa tepsijom pite na glavi, ne ide bez toga ... :mrgreen:
Izgleda vuce na onaj fazon "slozi mi ga", i ona pocela burek slagati ... Svasta ... :lol:
Njanjavi

#146 Re: Oralni sex (On)

Post by Njanjavi »

supercali wrote:ko vam je kriv kad ne citate do kraja
Poslije prve recenice, nismo mogli od smjeha :lol:
supercali

#147 Re: Oralni sex (On)

Post by supercali »

neke su procitale srecom :D
Latte

#148 Re: Oralni sex (On)

Post by Latte »

Oralisao je sam sebe ovim postom
raketa

#149 Re:

Post by raketa »

anais_nin wrote:
Lisac wrote: e pa drage moje, anais na drugoj oralnoj temi (ona) reche kako ne postoje 2 iste i kako se svaka razlikuje od one druge. kako treba istrazhivati, pronalaziti i otkrivati osjetljiva mjesta. kako smo na razlichitim mjestima razlichito senzibilizirani. zashto onda mislite da postoji univerzalna 'tehnika' kada su mushkarci u pitanju. mozhda zato shto smo svi isti :D i rokcemo :D
jedno od mojih pitanja je bilo gdje djevojke najcesce grijese....jer to tesko da ces joj ispricati tokom ili neposredno poslije tog cina (ili uopste)....bilo bi glupo da ja odgovaram na to pitanje (mada bih vjerovatno mogla jer sam se naslusala dovoljno zalopojki iz usta mojih dobrih muskih prijatelja)...ono kao ma dobro mi je, ali......i onda ide referat...

i ne trazi se "univerzalna" tehnika....ali ima i kod nas nekih "caka" koje cesce pale nego sto ne pale...ali nece niko od nas da pocne da otkriva tajne dok vi ne pocnete konkretno odgovarati na ovoj temi...

da su ovi oko mene ovako sutili ko zaliveni nikad ja ne bih nista naucila....prvo teorija pa onda praksa :D
Je li se udala ova "anais_nin"
sencobih

#150 Re: Oralni sex (On)

Post by sencobih »

Njanjavi wrote:
prelivoda wrote:

Sta smo sad naucili, da te lozi dok ti zenka mazi cmar pri oralcu :-D
Kralju nije to par centi ispod jaja, vec na samom ulazu u pakash bolan bolan :lol:
pakash je izlaz :)
Post Reply