opusteno dopisivanje

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
momak26x

#1 opusteno dopisivanje

Post by momak26x »

prije svega ovo je tema za sve one koji vole malo opustenijeg dopisivanja bez obzira na godine, malo opustanja i takve vrste druzenja. Volite li to i zasto, uzivate li u upoznavanju necijih zelja i mastanja. I usput ako je neko raspolozen za to moze se javiti u pp :)
Bolesni Doktor

#2 Re: opusteno dopisivanje

Post by Bolesni Doktor »

Ybg,kad si momak.
I ja to isto volim,ali volio bih kad bi zenska bila iza one strane zice ;)
Ali slabo to ide na ovom forumu.
Fantassin

#3 Re: opusteno dopisivanje

Post by Fantassin »

26 ti godina i trazis djevojke "za dopisivanje" po internetu :/
RoastedPumpkin

#4 Re: opusteno dopisivanje

Post by RoastedPumpkin »

Fantassin wrote:26 ti godina i trazis djevojke "za dopisivanje" po internetu :/
i meni je ovo :-)
meni je dopisivanje sa strancima bilo zanimljivo u ranim teen godinama kad sam tek dobila pristup internetu :mrgreen:

cuj uzivam li u upoznavanju necijih zelja i mastarija.. da. ali u stvarnom svijetu i sa stvarnim osobama.
zasto bi me interesovale zelje nekog nepoznatog frika s interneta?
golman

#5 Re: opusteno dopisivanje

Post by golman »

....I sjedimo u kafani..muzkika piči sve u štimungu kao i uvijek...primjetim pored šanka onako bzvz 2 tipa krelci kao i svaki put do tada, oni stalni :o ,nisu ni vrijedni pažnje :cry: ...jedan razbarušene kose :-) naizgled prljav i blatnjav, :idea: a drugi fino ošišan :D ali na tren lijepo obučen..famerke laganica i duks s kapuljačom fensi svijetle boje,....kuliramo tako...uđe treba ...BOMBA...svi smo se sjebali,...dupe kao asfalt..farmerke ..gore plava majica ,ispred nabujalo...ma sve idealno...miriše...uh...kontam šta će ona ovdje...kad treba pravo na onog klošara----onog krelca-ja se sjebo :sinbad: :sinbad: :sinbad: :sinbad: ...izljubi ga na sve strane....ja gledam pa kontam rod su neki,kad ono...zna ga ona od prije...i izljubi ga još više i ko zna još koliko puta,a mene nigdje tu..... :run:
Locked