hvala unaprijed...
OPT studentska viza
-
sure_alma
#1 OPT studentska viza
da li je iko od vas raje vadio studentsku vizu dok je bio/la na OPT (optional practical training)...ako jeste je li bilo tesko i bilo koje druge informacije su dobro dosle...
hvala unaprijed...
hvala unaprijed...
-
melb26sa
-
sure_alma
nije sad sam na OPT..to sam dobila da mogu raditi na godinu dana poslije zavrsetka masters degree..
u glavnom, idem kuci i kolko sam shvatila ne bi trebalo da bude problema ako se ima potrebna papirologija (i-20, job offer letter, ead card, itd...)...ma uvijek ima malo rizika al uvijek se i dobro zavrsi da kucnem od drvo..
hvala melb...!
u glavnom, idem kuci i kolko sam shvatila ne bi trebalo da bude problema ako se ima potrebna papirologija (i-20, job offer letter, ead card, itd...)...ma uvijek ima malo rizika al uvijek se i dobro zavrsi da kucnem od drvo..
hvala melb...!
-
jefferson
Pa ako imas I-20 nema problema!sure_alma wrote:nije sad sam na OPT..to sam dobila da mogu raditi na godinu dana poslije zavrsetka masters degree..
u glavnom, idem kuci i kolko sam shvatila ne bi trebalo da bude problema ako se ima potrebna papirologija (i-20, job offer letter, ead card, itd...)...ma uvijek ima malo rizika al uvijek se i dobro zavrsi da kucnem od drvo..![]()
hvala melb...!
Jel sad upisujes Phd ili Masters?
Ali svejedno, ides kuci sa potrebnom papirologijom!