Opsesivno-kompulzivni poremećaj i liječenje bez lijekova

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
panicstopper

#1 Opsesivno-kompulzivni poremećaj i liječenje bez lijekova

Post by panicstopper »

Ako neko ima problema sa opsesivno-kompulzivnim poremećajem, preporučujem mu Metodu 4 koraka poznatog psihijatra Jeffrey M. Schwartz-a, autora bestseler knjige Brain Lock u kojem je i opisana Metoda 4 koraka. Ova metoda je definitivno spas za nas ljude sa opsesivno-kompulzivnim poremećajem. Ako želite da pročitate ovu metodu obratite mi se na mail: [email protected] ili posjetite web stranicu http://www.opsesivno-kompulzivni-poremecaj.com.ba.
modesti

#2 Re: Opsesivno-kompulzivni poremećaj i liječenje bez lijekova

Post by modesti »

panicstopper wrote:Sam sam iskusio sve nevolje koje nosi Panični poremećaj i zato znam o čemu se radi i koliko boli može nanijeti. Sasvim slučajno sam naišao na izvanrednu knjigu koja mi je mnogo pomogla u savladavanju panike. Knjiga se zove:

Panic Away by Joe Barry

Joe Barry je čovjek koji je imao panični poremećaj i koji za razliku od mnogih autora koji su napisali knjige vezane za ovaj poremećaj, zna kako to izgleda u stvarnosti, a ne u teoriji.

Knjiga je napisana na engleskom i danas predstavlja jedan od najuspješnijih programa za potpuno izliječenje od paničnog poremećaja i općenite nervoze.

Ako želite ovu knjigu ili bilo kakav savjet ili pomoć slobodno mi se obratite. Moja mail adresa je: [email protected].
Uz dužno poštovanje svih prisutnih na ovom forumu, kao i osoba koje zaista imaju poremećaje koje spominješ u svojim postovima, malo mi je nevjerovatno da si uspio samo uz pomoć knjiga da se riješiš i paničnog poremećaja i opsesivno-kompulzivnog poremećaja. Pa, ti si heroj, svaka čast. Možda da pomogneš drugima tako što ćeš podijeliti lično iskustvo a ne kontakt mail za naručivanje knjiga.
modesti

#3 Re: Opsesivno-kompulzivni poremećaj i liječenje bez lijekova

Post by modesti »

dupli post
radenska

#4 Re: Opsesivno-kompulzivni poremećaj i liječenje bez lijekova

Post by radenska »

Ovaj poremencaj je nesto najgovre sto mi se desilo i apsolutno ne mopgu da pronadjem nacin da ga se rijesim. Kod mene je problem provjeravanja sporeta, pegle, fena, vode i zakljucavanja vrata.. Tacno cu izluditi
Post Reply