Evo prilike.. ujedinimo se!Mr.Penguin wrote:sutra se otvara glasanje za novu rundualica.k wrote:znaci sad idemo na megdan rimuMr.Penguin wrote:
Opsada turista
- X Factor
#676 Re: Opsada turista
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#677 Re: Opsada turista
Biće da je žestoki missunderstanding jer koliko sam vidio Program, ne idu u Han Pijesak, a tamo mu je bilo ratno k-dno mjesto, a i u poslijeratnom bijegu navraćao je u Han Šoder, krio se.Mr.Penguin wrote:Mozda sam ja to drugacije shvatio, jer dolaze u mjesta u kojima je ratko bio.PipiDugaDevetka wrote:Što, dolaze ljudi da posjete Memorijalno mezarje Potočari i ostale slične lokacije, neće oni time veličati R.M., nego da se suosjećaju sa žrtvama, a to što će im kratki boravak u Srebrenici popraviti krvne slike do vodiča je da objasne ljekovitost srebreničkih izvora.Mr.Penguin wrote:Vidio sam ovo neki dan, uzas, ovo treba vracati sve sa granice kada dodju iz ove agencije.
Last edited by PipiDugaDevetka on 13/03/2012 23:26, edited 1 time in total.
- holowey
#678 Re: Opsada turista
mladic's legacy ne mora znaciti nista pozitivno, posebno ako se uzme u obzir da mu se trenutno sudi i za sta mu se sudi... samo je pitanje sta ce vodici pricati i kako prikazati turu... bilo bi dobro ako bi se nekako moglo doci do informacija iz prve ruke pa onda donositi zakljucke i poduzimati akcije...
edit:
imao sam strpljenja da mi se ucita cijela stranica koja je navedena par postova ranije a koja se dovodi u vezu sa tom turom i na dnu vidjeh impressum:
Saraj City Consulting d.o.o.
Dženetića Čikma 14/5
71 000 Sarajevo
Bosnia and Herzegovina
pa otidjite, pitajte, sta to oni planiraju i nude pa onda po potrebi drvlje i kamenje
edit:
imao sam strpljenja da mi se ucita cijela stranica koja je navedena par postova ranije a koja se dovodi u vezu sa tom turom i na dnu vidjeh impressum:
Dženetića Čikma 14/5
71 000 Sarajevo
Bosnia and Herzegovina
pa otidjite, pitajte, sta to oni planiraju i nude pa onda po potrebi drvlje i kamenje
-
Mr.Penguin
- and
#680 Re: Opsada turista
pa na njihovoj stranici ima plan i program.ukratko,ljudi spavaju u hotelu evropa,sa bivšim bosanskim vojnikom će obilaziti linije oko grada uključujući i tunel,stari grad,vijećnica,ohr,idc,...na putu za srebrenicu će posjetiti pale.nakon srebrenice idu u beograd gdje će obići sud za ratne zločine odakle su mladić i karadžić otišli za hag,neku kafanu gdje su sjedili...holowey wrote:mladic's legacy ne mora znaciti nista pozitivno, posebno ako se uzme u obzir da mu se trenutno sudi i za sta mu se sudi... samo je pitanje sta ce vodici pricati i kako prikazati turu... bilo bi dobro ako bi se nekako moglo doci do informacija iz prve ruke pa onda donositi zakljucke i poduzimati akcije...
edit:
Dženetića Čikma 14/5
71 000 Sarajevo
Bosnia and Herzegovina
tura je 2400funti i lijepa prilika da se ljudima iz prve ruke ispriča istina koju cijeli svijet zna,a i da ostave koju funtu
- opa22
-
r_faruk
#682 Re: Opsada turista
nema broja glasova ili ja ne nadjoh?
-
Mr.Penguin
#683 Re: Opsada turista
ima ali izgleda sakrivenor_faruk wrote:nema broja glasova ili ja ne nadjoh?
- Jara
#684 Re: Opsada turista
Gdje nađe da ovi imaju veze sa ratnom turom - tragovima Mladića ( ili kako već se zove)? Koliko shvatih, niđe veze, radi se o različitim "agencijama". Ova koju reklamiraš se bavi nekretninama, tako je bar pisalo na sajtu i to su oni što @Pipijeve klijente predstavljaju kao svoje i kite se tuđim perjem.holowey wrote:mladic's legacy ne mora znaciti nista pozitivno, posebno ako se uzme u obzir da mu se trenutno sudi i za sta mu se sudi... samo je pitanje sta ce vodici pricati i kako prikazati turu... bilo bi dobro ako bi se nekako moglo doci do informacija iz prve ruke pa onda donositi zakljucke i poduzimati akcije...
edit:
Dženetića Čikma 14/5
71 000 Sarajevo
Bosnia and Herzegovina
- Edin H.
#685 Re: Opsada turista
U ovoj turi smo dobili laganog protivnika
Trijumf je izvjestan
- Bosnianman
#686 Re: Opsada turista
Hajd neko iz dijaspore neka napravi screen da vidimo sa koliko glasova vodimo Rome
!!! Hvala! 
- Vitezanin
#687 Re: Opsada turista
Glas'o. 
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#689 Re: Opsada turista
http://unique-experience.weebly.com/
Kada sam vidio svoje klijente na slikama bio sam u stanju:
Oh, I am z-a-b-e-z-e-k-n-u-t! 
Ovo mora da je reakcija na moju žalbu? Pozitivno!
Site Not Published
The site you are looking for has not been publishedIf you are the owner of the site, you can fix this message by publishing your site to this address.
Kada sam vidio svoje klijente na slikama bio sam u stanju:
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#690 Re: Opsada turista
Hajd' neko iz dijaspore neka nam prenese kakvo je stanje u glasanju Sarajevo vs. Rim.
Da vidimo koliko trebamo zapeti da otresemo ove zabare
-
Mr.Penguin
#691 Re: Opsada turista
@pipi a o cemu se radilo?
- alica.k
#692 Re: Opsada turista
ma sakriveni su glasovi za sve gradove ovu rundu.-LIBERO- wrote:Hajd' neko iz dijaspore neka nam prenese kakvo je stanje u glasanju Sarajevo vs. Rim.
-
Mr.Penguin
#693 Re: Opsada turista
Sto se moze procitati u komentarima ispod izgleda da vodimoalica.k wrote:ma sakriveni su glasovi za sve gradove ovu rundu.-LIBERO- wrote:Hajd' neko iz dijaspore neka nam prenese kakvo je stanje u glasanju Sarajevo vs. Rim.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#694 Re: Opsada turista
alica.k wrote:ma sakriveni su glasovi za sve gradove ovu rundu.-LIBERO- wrote:Hajd' neko iz dijaspore neka nam prenese kakvo je stanje u glasanju Sarajevo vs. Rim.
Aha, nisam znao...
- žulijan asanž
#695 Re: Opsada turista
Anil P. says:
March 13, 2012 at 14:28
Hi everyone, to update how the races are going:
New York-Marrkesh: Close
Istanbul-Rio de Janeiro: Istanbul leading
London-Madrid: Close
Guimaraes-Prague: Prague leading
Sarajevo-Rome: Sarajevo strong lead
Izmir-Dubrovnik: Izmir leading
Porto-Kuala Lumpur: Kuala Lumpur leading
Fethiye-Barcelona: Close
Reply
- alica.k
#696 Re: Opsada turista
nisam ni sumnjala
.
- and
#697 Re: Opsada turista
@pipi,jesi li to otišao u anonimuse? 
- mrtva kokoš
#698 Re: Opsada turista
obavih svetu duznost, mozda da otvorimo posebnu temu za iduce kolo ?!žulijan asanž wrote:Anil P. says:
March 13, 2012 at 14:28
Hi everyone, to update how the races are going:
New York-Marrkesh: Close
Istanbul-Rio de Janeiro: Istanbul leading
London-Madrid: Close
Guimaraes-Prague: Prague leading
Sarajevo-Rome: Sarajevo strong lead
Izmir-Dubrovnik: Izmir leading
Porto-Kuala Lumpur: Kuala Lumpur leading
Fethiye-Barcelona: Close
Reply
- Edin H.
#699 Re: Opsada turista
The Round of 32 last Friday was a wild one, with Sarajevo supporters arriving in even bigger numbers
- PipiDugaDevetka
#700 Re: Opsada turista
Ned'o bog da ja rušim tuđe web. stranice. Samo sam prepoznao svoje klijente, dojavio @masteruDKP, a već danas poslijepodne nema web. stranice. Pomislio sam da je proradila savjest nečija i opisao to kao pozitivno.and wrote:@pipi,jesi li to otišao u anonimuse?![]()