odo sad u svoje depresivno sivilo nazad...
ljepe nase turisticke zajednice yupiiiii
i kako ono braca ameri kazu enterprenuršip?? yupiiii
Haj šta ima veze, ne piješ je tamo svaki dan!HAVANA wrote:A jesi uzdisala na mostu dje casanova zdusioal sto je duzd pakash bio
![]()
Valjda nisu nista slagali...haj mu ga znaj...sta me briga,meni dobro bilo...mimo kafe od 12 eura
čak i na hrvatskoj vikipediji ćeš pročitati da o tome ne postoji konsenzus. gdje ćeš dalje.dječak sa šibicama wrote:Rodjen covjek u Korculi, istorijska cinjenica.JThomas wrote:nema uopšte dokaza da je čovjek rođen na korčuli, a kamoli u kojoj kući. u nauci je čak raširenije mišljenje da nije, nego u veneciji. pa koga briga?
mislim smiješna priča, da turisti traže rigorozne naučne dokaze da bi došli nešto da vide.
Za kucu ne znam, nije ni bitno.
Kucu ne treba otkopoavati, piamidu treba, a u Visokom i dalje nema piramide, samo brdo.
jesi li ti išao tamo?Miki123 wrote:Iskreno, ja ne mislim (neću reći vjerujem jer se vjeruje u boga) da je gore piramida. Naprotiv, ko misli da je od onog brda piramida, odmah u glavi pomislim "ku ku", nisu mu sve čiste. Malo mi i u očima pada jer brate, vrijeđa inteligenciju.
Sad, kontam na svijetu ima 7 milijardi duša, velika većina su poluidioti koji će doći i kojima se realno mogu prodati "muda pod bubrege" i još da odu sretni i happy, dođu opet kroz par godina i preporuče svojim rođacima i komšijama pa i oni posjete. takve treba uzimat, i to lopatom i prvi bih to radio, a kako vidim svake godine ima ljudi koji se bave time i vala fino zarade. neka, glupost nije vrlina
U šta li si ti gledo?nihil_ wrote:Da, bio, vidio, nasmijo se.amrica wrote:isto pitanjenihil_ wrote:ne mozes rec ljudima da dodju posjetit piramidu i kad dodju nema piramide vec obicno brdo.
amrica wrote:sorry za off, a jesi li ti bio tamo? vidio, hodao kroz tunele...?
Takve stvari se ne svode na licno misljenje, to se treba dokazati.
Jesam ja, Semir vodio turu i uvjerio sam se da tamo nema piramide. Interesantna mu je prica, interesantno je bilo vidjeti i obici, ali tamo nema piramide.memx wrote:jesi li ti išao tamo?Miki123 wrote:Iskreno, ja ne mislim (neću reći vjerujem jer se vjeruje u boga) da je gore piramida. Naprotiv, ko misli da je od onog brda piramida, odmah u glavi pomislim "ku ku", nisu mu sve čiste. Malo mi i u očima pada jer brate, vrijeđa inteligenciju.
Sad, kontam na svijetu ima 7 milijardi duša, velika većina su poluidioti koji će doći i kojima se realno mogu prodati "muda pod bubrege" i još da odu sretni i happy, dođu opet kroz par godina i preporuče svojim rođacima i komšijama pa i oni posjete. takve treba uzimat, i to lopatom i prvi bih to radio, a kako vidim svake godine ima ljudi koji se bave time i vala fino zarade. neka, glupost nije vrlina
Ma ako ti nekome das sve dokaze da nesto nema, ali ta osoba to ne prihvati, nastavi vjerovati da ima, i uz to zeli da plati, onda to nije iskoristavanje i prodavanje muda pod bubrege. Dakle, ako neko zeli da vjeruje da je u Visokom piramida i spreman je da plati put do Visokog, prenociste, hranu i pice, pa cak i organizovanu turu obilaska, to treba moguciti i uzeti novac na taj nacin.dr.Gonzo wrote:Fazon je sto se neke tvrdnje mogu provjeriti (npr. da li je brdo piramida), a neke ne mogu (npr. da li postoji "zivot" poslije smrti), tako da kod ovih drugih postoji prostor za "vjerovanje".
Lako se moze provjeriti(a koliko znam provjereno je - nauka je dala svoj stav) da li je u Visokom piramida, jedino se trebamo odluciti hocemo li svjesno nekome prodavati muda pod bubrege, ili ne. Ja mislim da je to nemoralno.
Priznajem da ima pametnijih ljudi od mene, pa se pridružujem ovom stavu sa web site-a Bing, bivši MSN, da sePipiDugaDevetka wrote:I da nema Piramide u Visokom, treba govoriti da je ima, da se otkopava,...Za to vrijeme hotelijeri i ostali u Sarajevu i u Visokom zadovoljno trljaju ruke.
Potrebito je samo da plati licenciranog vodiča, spavanje, ishranu,....boravak,...Jara wrote:Naravno, ako neko navali da ide, ne treba mu braniti!
Meni piše da sam već glasao, a nigdje veze, nisam. I nikako neće.
haj neka nam neko ko je vanka kaze kakvo je stanje sa glasovima, vodimo liThank you, we have already counted your vote.
bravo, treba steci znacajnu prednost, da mozemo na miru otici spavati..Dionysios wrote:Vodili smo maloprije, imali oko 600 glasova naspram stotinjak seville