Oprostiti prevaru

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Alisa u zemlji čuda

#801 Re: Oprostiti prevaru

Post by Alisa u zemlji čuda »

A vjerovatno ga ne tangira...

Moram samo pronaći snage da ga prekrižim za sva vremena! Mada, dosta sam tolerantna, svašta sam znala ljudima progutati, ali jednom kada kažem ne onda nema te stvari koja može učiniti da promijenim mišljenje.

Nije jedini na svijetu, dugo sam se bila zalijepila za njega, vrijeme je da se posvetim sebi i okrenem malo i pogledam šta ima u okruženju :) .
Mis mekinjas

#802 Re: Oprostiti prevaru

Post by Mis mekinjas »

Ghost_Rider_XXX wrote:
Alisa u zemlji čuda wrote:Samo bih voljela da jednoga dana osjeti to isto, povrijeđenost, bol, poniženost, da ne spava danima kao što ni ja nisam, da osjeti kako je kada ti neko kome vjeruješ zabije nož u leđa, na najjadniji način. Zaspem od umora nakon par dana, zbog nespavanja, a onda se tijelo malo odmori i probudim se u neka doba po noći i vrtim se na jednu stranu, pa na drugu....

Mogao je drugačije, a ne mi lagati...
Od šta ti je to? Misliš da njega to tako tangira?
pa Ghoste, zar tebe nije tangiralo ono što ti se desilo?
Pa zar i ti misliš da su svi muški đubrad :roll:
Ja ne mislim, ali jbga :roll:
Mis mekinjas

#803 Re: Oprostiti prevaru

Post by Mis mekinjas »

El Vanjcho wrote:
Alisa u zemlji čuda wrote:Samo bih voljela da jednoga dana osjeti to isto, povrijeđenost, bol, poniženost, da ne spava danima kao što ni ja nisam, da osjeti kako je kada ti neko kome vjeruješ zabije nož u leđa, na najjadniji način. Zaspem od umora nakon par dana, zbog nespavanja, a onda se tijelo malo odmori i probudim se u neka doba po noći i vrtim se na jednu stranu, pa na drugu....

Mogao je drugačije, a ne mi lagati...
jbg

a ti se samo zapitaj jel on vrijedan toga

jel se bar pokajao?

ja sam jednom ucinio nesto (ni priblizno isto, nikada nisam prevario, ali... povrijedio sam) zbog cega sam se kajao i zbog cega cu se kajati jos dugo dugo... nisam siguran ni da je nacin na koji sam se ispricao ispravan, jer mene pogadja sto osoba koju sam povrijedio ne moze oprostiti, mislim i ne trazim oprost, samo.. ne znam ni sam sta trazim, mozda sam i dobio sta trazim, kada mi je rekla da sam ipak dobar covjek.

Zao mi je i kajem se... a njemu ako nije zao, ako ne moli na koljenima za oprost, prekrizi to u svom zivotu.

Ajde bogati, nije jedini.

:roll:
jesi joj rekao da ti je žao?
Ghost_Rider_XXX

#804 Re: Oprostiti prevaru

Post by Ghost_Rider_XXX »

Mis mekinjas wrote: pa Ghoste, zar tebe nije tangiralo ono što ti se desilo?
Pa zar i ti misliš da su svi muški đubrad :roll:
Ja ne mislim, ali jbga :roll:
Naravno da me je tangiralo i pogodilo, ali onda ja sjednem sam sa sobom i promuhabetim prekrižim i hajmo dalje.

Otkud ti to da mislim da su svi muški djubrad, daleko od toga, ali ovaj iz alisine priče jeste i zbog takvih ne treba patiti.
madner

#805 Re: Oprostiti prevaru

Post by madner »

Kakvi zli savjeti. Alisa ljepo otidji i zamoli covjeka da ti oprosti, da si bila glupa i da nes vise nikad da se tako ponasas. Mozda upali.
Collector604

#806 Re: Oprostiti prevaru

Post by Collector604 »

Opet sanabe turpija nokte :-D
Mis mekinjas

#807 Re: Oprostiti prevaru

Post by Mis mekinjas »

sanabe wrote:Nek si ga sutnula Alisa, cuj lagati tako Image
Nije ba stvar u kafi, nego u lazi :roll:
:kiss: :kiss: :kiss:
ajmo nas dvije ašikovati :D
Alisa u zemlji čuda

#808 Re: Oprostiti prevaru

Ja zaista razumijem ljudske slabosti, ali onda se sve iskreno kaže. Sjedneš sa osobom sa kojom si, kažeš hoću pauzu, ne vidim tebe sa mnom u životu, nisi ti ta, a ne neka mene sa njim, sigurica, a pošto se još nećemo uzimati treba iskoristiti ljeto i hodanje, udvaranje drugima, malo da se život učini zanimljivijim :evil:

Ali lagati me i praviti me debilom, e to ne može, nisam zaista zaslužila, a nema ni potrebe.
Mis mekinjas

#809 Re: Oprostiti prevaru

Post by Mis mekinjas »

sanabe wrote:
Mis mekinjas wrote:
sanabe wrote:Nek si ga sutnula Alisa, cuj lagati tako Image
Nije ba stvar u kafi, nego u lazi :roll:
:kiss: :kiss: :kiss:
ajmo nas dvije ašikovati :D

Pa nego sta radim svo vrijeme? :?
Sta imas na sebi? 8-) :mrgreen:
vide mi se gaćice, imam bijelu suknju Image

Ti? :D 8-)
Collector604

#810 Re: Oprostiti prevaru

Post by Collector604 »

:angry:
Alisa u zemlji čuda

#811 Re: Oprostiti prevaru

Da, da, idemo u ašikovanje...

Da poslušam savjet bivšeg dragog, došlo ljeto, treba se zezati i provoditi!!!!!!!!!
Mis mekinjas

#812 Re: Oprostiti prevaru

Post by Mis mekinjas »

Alisa u zemlji čuda wrote:Ja zaista razumijem ljudske slabosti, ali onda se sve iskreno kaže. Sjedneš sa osobom sa kojom si, kažeš hoću pauzu, ne vidim tebe sa mnom u životu, nisi ti ta, a ne neka mene sa njim, sigurica, a pošto se još nećemo uzimati treba iskoristiti ljeto i hodanje, udvaranje drugima, malo da se život učini zanimljivijim :evil:

Ali lagati me i praviti me debilom, e to ne može, nisam zaista zaslužila, a nema ni potrebe.
Ah potreba, ja bih voljela razumjeti te potrebe, valjda me srce ne bi boljelo... :roll:
El Vanjcho

#813 Re: Oprostiti prevaru

Post by El Vanjcho »

Mis mekinjas wrote: :roll:
jesam, i kad se napravila hladna ko ono ne zanimas me, onda sam joj rekao mrs :oops: :D

pa sta, niko nije savrsen... :P
Mis mekinjas

#814 Re: Oprostiti prevaru

Post by Mis mekinjas »

El Vanjcho wrote:
jesam, i kad se napravila hladna ko ono ne zanimas me, onda sam joj rekao mrs :oops: :D

svaka čast :)
meni niko nije rekao da mu je žao, samo izvini...
Collector604

#815 Re: Oprostiti prevaru

Post by Collector604 »

Mrs joj rekao :lol: :lol: :lol:
El Vanjcho

#816 Re: Oprostiti prevaru

Post by El Vanjcho »

izvini, desilo se, nije do tebe, do mene je, ti si suvise dobra za mene :roll: :D

jos ti inteligenciju uvrijedi :D
Mis mekinjas

#817 Re: Oprostiti prevaru

Post by Mis mekinjas »

El Vanjcho wrote:izvini, desilo se, nije do tebe, do mene je, ti si suvise dobra za mene :roll: :D

jos ti inteligenciju uvrijedi :D
:shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

:roll:
Bellydancesuperstar

#818 Re: Oprostiti prevaru

Post by Bellydancesuperstar »

Prevara je sexualni odnos i slični kontakti. Ostalo ne.

Također dok nema braka, nema ni prevare, jer još imamo vremena odlučiti se za nekog drugog. Pogotovo žene kojima otkucava biološki sat ranije...nećeš me ženit...ne moraš...naći ću drugog tko hoće i to je to. tako trebate žene mislite. tako je nekad bilo normalno i bilo je ispravno. zato sada ovo hoćuneću i gluposti sve više usidjelica i bachelora.
dok te netko ne želi oženiti, to se uopće ne računa pod ljubav i upucavanje. takvi bi samo sex bez obaveza pa makar ga upakirali u ljubav i lijepe riječi.
hakunfuc

#819 Re: Oprostiti prevaru

Post by hakunfuc »

vide mi se gaćice, imam bijelu suknju Image

Ti? :D 8-)
:sax: :sax: :sax: :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#820 Re: Oprostiti prevaru

Post by plain vanilla »

sanabe wrote:
Bellydancesuperstar wrote:Prevara je sexualni odnos i slični kontakti. Ostalo ne.

Također dok nema braka, nema ni prevare,
jer još imamo vremena odlučiti se za nekog drugog. Pogotovo žene kojima otkucava biološki sat ranije...nećeš me ženit...ne moraš...naći ću drugog tko hoće i to je to. tako trebate žene mislite. tako je nekad bilo normalno i bilo je ispravno. zato sada ovo hoćuneću i gluposti sve više usidjelica i bachelora.
dok te netko ne želi oženiti, to se uopće ne računa pod ljubav i upucavanje. takvi bi samo sex bez obaveza pa makar ga upakirali u ljubav i lijepe riječi.

:shock:
jel se pika isto i za zene koje se ne zele udati? :D
plain vanilla

#821 Re: Oprostiti prevaru

Post by plain vanilla »

sanabe wrote:joj kako me zbunjjete :cry:
znaci ljubav je samo i jedino u braku? a zar nije...pa sto onda...mislim...kako...pa zar...sjooj :cry:
koja je ovo godina? :zoka:
sta ti nije jasno?
ako nisi udata, ne mozes ni varati ni biti prevarena :D
pustopoljina

#822 Re: Oprostiti prevaru

Post by pustopoljina »

za mene, ona njega nije prevarila.
a za stanje stvari kriv je on. u redu je kad stres traje sedmicu, dvije, mjesec...ali ima ljudi pa im pocne bas odgovarati njihovo "shebano" stanje, jer sa njim dobiju poseban tretman. ljudi koji ih vole podmetnu ledja gdje god mogu za njih, slusaju njihovo kukanje, duraju njihovo nepricanje, svoje potrebe potisnu u pozadinu...jer on trenutno nije dobro. a trenutno se zna otegnuti.
nije mu zena, nije mu majka, nema s njim djecu, a mlada je...
ne zeli s njim prekinuti, ne bi bili toliko u vezi da se ne slazu (kad je on normalan), a i gdje ces ga ostaviti, kad mu je tesko. a njemu fino u njegovoj nevolji. o sebi se zabavio.
odes u virtualu, popricas sa nekim...ko te zamislja kao pamelu anderson, a dusa majke tereze, prica gluposti...dobro svima.
jedno vrijeme...
jedino sto ja na njenom mjestu ne bih uradila, je imala lazni profil, i poricala i krila poruke.
ja bih sve dala na uvid. eto, pa vidi koliko se lijepih stvari nekome moze reci u jednom satu, a ti meni u tri mjeseca nijednu.
bila je ona tema cura-lozacica...e ta tvoja je taman to bila. lozila ljude da joj bude bolje.
plain vanilla

#823 Re: Oprostiti prevaru

Post by plain vanilla »

El Vanjcho wrote:

da mene neko povrijedi, a onda me mrsne jer ne zelim prihvatiti ispriku i jos se sprda s tim..za mene bi umro
ActionWoman

#824 Re: Oprostiti prevaru

Post by ActionWoman »

Oprostiti prevaru? Nikad. Niko ne moze oprostiti prevaru jer misli o pocinjenom te stalno proganjaju. Sta ce ti to u votazi. Prevara je samo znak da te ceka nesto bolje i ljepse od konja ili kobile koji/koja te prevario. Idemo dalje.
El Vanjcho

#825 Re: Oprostiti prevaru

Post by El Vanjcho »

Ako se sa nekim sprdam, sprdam se sa samim sobom :wink:

Kad vidim sta rade drugi, ja sam mila majka, da kucnem od drvo. Osjecaj krivice, off.

Inace, volim ovakve kao ActionWoman, savrsene i nepogresive tuzitelje i sudije u jednom. Aman.
Locked