Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Moram samo pronaći snage da ga prekrižim za sva vremena! Mada, dosta sam tolerantna, svašta sam znala ljudima progutati, ali jednom kada kažem ne onda nema te stvari koja može učiniti da promijenim mišljenje.
Nije jedini na svijetu, dugo sam se bila zalijepila za njega, vrijeme je da se posvetim sebi i okrenem malo i pogledam šta ima u okruženju .
Alisa u zemlji čuda wrote:Samo bih voljela da jednoga dana osjeti to isto, povrijeđenost, bol, poniženost, da ne spava danima kao što ni ja nisam, da osjeti kako je kada ti neko kome vjeruješ zabije nož u leđa, na najjadniji način. Zaspem od umora nakon par dana, zbog nespavanja, a onda se tijelo malo odmori i probudim se u neka doba po noći i vrtim se na jednu stranu, pa na drugu....
Mogao je drugačije, a ne mi lagati...
Od šta ti je to? Misliš da njega to tako tangira?
pa Ghoste, zar tebe nije tangiralo ono što ti se desilo?
Pa zar i ti misliš da su svi muški đubrad
Ja ne mislim, ali jbga
Alisa u zemlji čuda wrote:Samo bih voljela da jednoga dana osjeti to isto, povrijeđenost, bol, poniženost, da ne spava danima kao što ni ja nisam, da osjeti kako je kada ti neko kome vjeruješ zabije nož u leđa, na najjadniji način. Zaspem od umora nakon par dana, zbog nespavanja, a onda se tijelo malo odmori i probudim se u neka doba po noći i vrtim se na jednu stranu, pa na drugu....
Mogao je drugačije, a ne mi lagati...
jbg
a ti se samo zapitaj jel on vrijedan toga
jel se bar pokajao?
ja sam jednom ucinio nesto (ni priblizno isto, nikada nisam prevario, ali... povrijedio sam) zbog cega sam se kajao i zbog cega cu se kajati jos dugo dugo... nisam siguran ni da je nacin na koji sam se ispricao ispravan, jer mene pogadja sto osoba koju sam povrijedio ne moze oprostiti, mislim i ne trazim oprost, samo.. ne znam ni sam sta trazim, mozda sam i dobio sta trazim, kada mi je rekla da sam ipak dobar covjek.
Zao mi je i kajem se... a njemu ako nije zao, ako ne moli na koljenima za oprost, prekrizi to u svom zivotu.
Ja zaista razumijem ljudske slabosti, ali onda se sve iskreno kaže. Sjedneš sa osobom sa kojom si, kažeš hoću pauzu, ne vidim tebe sa mnom u životu, nisi ti ta, a ne neka mene sa njim, sigurica, a pošto se još nećemo uzimati treba iskoristiti ljeto i hodanje, udvaranje drugima, malo da se život učini zanimljivijim
Ali lagati me i praviti me debilom, e to ne može, nisam zaista zaslužila, a nema ni potrebe.
Alisa u zemlji čuda wrote:Ja zaista razumijem ljudske slabosti, ali onda se sve iskreno kaže. Sjedneš sa osobom sa kojom si, kažeš hoću pauzu, ne vidim tebe sa mnom u životu, nisi ti ta, a ne neka mene sa njim, sigurica, a pošto se još nećemo uzimati treba iskoristiti ljeto i hodanje, udvaranje drugima, malo da se život učini zanimljivijim
Ali lagati me i praviti me debilom, e to ne može, nisam zaista zaslužila, a nema ni potrebe.
Ah potreba, ja bih voljela razumjeti te potrebe, valjda me srce ne bi boljelo...
Prevara je sexualni odnos i slični kontakti. Ostalo ne.
Također dok nema braka, nema ni prevare, jer još imamo vremena odlučiti se za nekog drugog. Pogotovo žene kojima otkucava biološki sat ranije...nećeš me ženit...ne moraš...naći ću drugog tko hoće i to je to. tako trebate žene mislite. tako je nekad bilo normalno i bilo je ispravno. zato sada ovo hoćuneću i gluposti sve više usidjelica i bachelora.
dok te netko ne želi oženiti, to se uopće ne računa pod ljubav i upucavanje. takvi bi samo sex bez obaveza pa makar ga upakirali u ljubav i lijepe riječi.
Bellydancesuperstar wrote:Prevara je sexualni odnos i slični kontakti. Ostalo ne.
Također dok nema braka, nema ni prevare, jer još imamo vremena odlučiti se za nekog drugog. Pogotovo žene kojima otkucava biološki sat ranije...nećeš me ženit...ne moraš...naći ću drugog tko hoće i to je to. tako trebate žene mislite. tako je nekad bilo normalno i bilo je ispravno. zato sada ovo hoćuneću i gluposti sve više usidjelica i bachelora. dok te netko ne želi oženiti, to se uopće ne računa pod ljubav i upucavanje. takvi bi samo sex bez obaveza pa makar ga upakirali u ljubav i lijepe riječi.
sanabe wrote:joj kako me zbunjjete
znaci ljubav je samo i jedino u braku? a zar nije...pa sto onda...mislim...kako...pa zar...sjooj
koja je ovo godina?
sta ti nije jasno?
ako nisi udata, ne mozes ni varati ni biti prevarena
za mene, ona njega nije prevarila.
a za stanje stvari kriv je on. u redu je kad stres traje sedmicu, dvije, mjesec...ali ima ljudi pa im pocne bas odgovarati njihovo "shebano" stanje, jer sa njim dobiju poseban tretman. ljudi koji ih vole podmetnu ledja gdje god mogu za njih, slusaju njihovo kukanje, duraju njihovo nepricanje, svoje potrebe potisnu u pozadinu...jer on trenutno nije dobro. a trenutno se zna otegnuti.
nije mu zena, nije mu majka, nema s njim djecu, a mlada je...
ne zeli s njim prekinuti, ne bi bili toliko u vezi da se ne slazu (kad je on normalan), a i gdje ces ga ostaviti, kad mu je tesko. a njemu fino u njegovoj nevolji. o sebi se zabavio.
odes u virtualu, popricas sa nekim...ko te zamislja kao pamelu anderson, a dusa majke tereze, prica gluposti...dobro svima.
jedno vrijeme...
jedino sto ja na njenom mjestu ne bih uradila, je imala lazni profil, i poricala i krila poruke.
ja bih sve dala na uvid. eto, pa vidi koliko se lijepih stvari nekome moze reci u jednom satu, a ti meni u tri mjeseca nijednu.
bila je ona tema cura-lozacica...e ta tvoja je taman to bila. lozila ljude da joj bude bolje.
Oprostiti prevaru? Nikad. Niko ne moze oprostiti prevaru jer misli o pocinjenom te stalno proganjaju. Sta ce ti to u votazi. Prevara je samo znak da te ceka nesto bolje i ljepse od konja ili kobile koji/koja te prevario. Idemo dalje.