Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ladyblue18 wrote:
Imala sam i ja u vezi tako jednu "prijateljicu" i sta sam uradila, nista na kraju, bila je i ona izmedju svih jedan od razloga na kraju za raskid.
Kumila, molila, otvarala mu oci ali jok nije upalilo.
I eto tako...
nismo ni nezreli, ni djeca, samo malo blesavi i rekao bih bolesno ljubomorni oboje..meni je 28, njoj 24..
nikada nikoga nisam volio ko nju i kad sam vidio taj profil, pa msn, pa skontao da dopisivanje traje mjesec dana a za to vrijeme smo bili skupa skoro svaki drugi dan jednostavno sam pobudalio, priznajem i zato sam raskinuo..razlog je u tome što jednostavno nije priznala odmah, pa nekako bi se prešlo preko toga.. ja nemam dokaz da je klasične prevare bilo ali sama činjenica da je mislila o tome i intenzivno radila na tome da se to dogodi mi je bila dovoljna..nekako bih lakše podnio da se to dogodilo pa hajde ok sex ko sex šta mogu trenutak slabosti..ali ovo je trajalo duže..
i sad ona neće sa mnom kaže prija joj sloboda..svašta.. a ja se raspadam bukvalno..
sad mi je žao što ja nisam varao možda bi me više cijenila.. a i to što joj se kao nisam posvećivao dovoljno mi je bio najgori period u životu, promjena posla, brige oko stana, para itd.. jednostavno nisam mogao stići sve jer sam se borio da nama oboma bude bolje.. a dama fino na net i opleti ...
kaže mi jaranica sad ako se pomiriš gotov si zna da te može vrtiti kako hoće..
El Vanjcho wrote:
Gle, to sto ti i ja tu i tamo imamo cyber sex, ne znaci da ti svog decka ne volis
Cyber sex nije varanje jer nije sex!!
Tehnicki?
Ako ga je frajer bacio u trans desnicom, dok ljevicom pise na tastaturi, sex je!
Mada, u tom slucaju, i ako ga baca na Moniku Beluci, dok cita Gloriju recimo i gleda njene slike... prevario je zensku sa Monikom + potencijalni je gay jer cita Gloriju
El Vanjcho wrote:
Gle, to sto ti i ja tu i tamo imamo cyber sex, ne znaci da ti svog decka ne volis
Cyber sex nije varanje jer nije sex!!
Tehnicki?
Ako ga je frajer bacio u trans desnicom, dok ljevicom pise na tastaturi, sex je!
Mada, u tom slucaju, i ako ga baca na Moniku Beluci, dok cita Gloriju recimo i gleda njene slike... prevario je zensku sa Monikom + potencijalni je gay jer cita Gloriju
Ovo je ozbiljnije nego sam mislio
Monicu Bellucci opraštam, mada bih da SE U TROJE S NJOM
Logican zakljucak muskog mozga, onu koja me pusti da (nakon sto ona zaspe) cyber sexam sa zenskim na netu, cak i njenim prijateljicama, zenim sutra.. tj prekosutra, sutra je utorak
sve bih ja voljela vidjeti prevarene kako bi se ponašali, ovako se samo laprda, mišljenja se ne podudaraju, oni koji nisu prevareni skloni svemu, oni koji jesu, ne znaju kud udaraju.... mah.... muka mi je...