Oprostiti prevaru
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#701 Re: Oprostiti prevaru
Cuj fino se sjedne, popricha..pa to je nekad najtezhe..osim u savrshenom svijetu
- madner
#702 Re: Oprostiti prevaru
Povjerenje je dobro,ladyblue18 wrote:Jel ja dobro skontah, problem je sto je imala profil vjerovatno na fb-u i pricala sa nekim likovima i ti nemas nikakav dokaz o nikakvoj prevari ali se ovaj post nasao na temi o prevari...iz kojeg razloga?![]()
Zar je stvarno internet postao toliki sastavni dio zivota da nastane problem ako neko ima profil negdje
kontrola je bolja
spyware je rjesenje
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#703 Re: Oprostiti prevaru
Pa zato i imamo ovakve slucajeve jer nece niko da prica.plain vanilla wrote:Cuj fino se sjedne, popricha..pa to je nekad najtezhe..osim u savrshenom svijetu
To je eto haman najteze
- El Vanjcho
#704 Re: Oprostiti prevaru
Pa u principu jeste blesavo, ali jeste i prevara na neki nacin, cim se dopisivala znaci da je on nije ispunjavao, nije joj pruzio sta je htjela, ako ona uopce zna sta hoce.ladyblue18 wrote: Pa meni je iskreno ovo blesavo.
Ne vidim da se tu radi o prevari, ali ne opravdavam normalno ni nju, sve se moze rijesiti razgovorom a ne otvaranjem profila po netu da ti neko dize samopouzdanje.
Ali kako je kriva ona kriv je i on jer ne mozes zapostavljati onu drugu stranu u vezi ako je veza iole ozbiljna, fino se sjedne poprica ako postoje problemi, nesuglasice, a ne ovako pa onda na kraju niko kriv a svi krivi.
Mnoge se na netu sa tipovima dopisuju iz nekog hira, dosade, ko zna zasto, ali o tome se malo govori. Uvijek su muskarci ti koji eto kao "predatori" love naivne curice po netu, i slicno.
On je (i po meni) reagovao prezestoko, ostaviti djevojku jer se eto sa nekim dopisivala, jeste tu mach... ali to je vec njegov izbor.
A mozda su samo premladi, jebiga, ovdje definitivno u postu prvo treba napisati "imam toliko i toliko godina"
- ladyblue18
#705 Re: Oprostiti prevaru
I meni se cini.El Vanjcho wrote:
On je (i po meni) reagovao prezestoko, ostaviti djevojku jer se eto sa nekim dopisivala, jeste tu mach... ali to je vec njegov izbor.
A mozda su samo premladi
Nesto mi sad pade na pamet jedan slucaj.
Helem bili oni u vezi, i bila je izmedju njih cura koja je koristila svaku priliku da izazove belaj medju njima.
I jedno vece gospodin na msn-u iznese pricu toj doticnoj kako on vara tu svoju, kako je naso drugu, kako mu ona sluzi samo za jednu stvar, itd...
I doticna posalje to curi njegovoj sve sa ss-om naravno
Cura njemu fino sve u facu saspe a on njoj u fazonu kao kako mozes nakon svega sto smo prosli da vjerujes njoj, ona laze, ne vjerujes mojim rijecima ovo ono
Ja ne znam sta bih skotu uradila.
- Zanaaa
#706 Re: Oprostiti prevaru
Moguce je da neko prevari i kad voli..samo zavisi od razloga..Jako cesto djevojke varaju jer nemaju podrsku muskarca. A muskarci jer im nikad nije dovoljno..to im je u prirodi, prije su to kontrolisali, a danas nemaju potrebe, jer im se moze. Zapravo iz razloga sto imaju na pretek takvih djevojaka , sa kojima ce to uciniti!
Muskarci kao i zene, nema razlike, danas svi varaju podjednako!!
- Ghost_Rider_XXX
#707 Re: Oprostiti prevaru
Opet silne bespotrebne generalizacije. Da, seks je postao jako "jeftin", ali ne treba baš ovako postavljati stvari.Zanaaa wrote:Moguce je da neko prevari i kad voli..samo zavisi od razloga..Jako cesto djevojke varaju jer nemaju podrsku muskarca. A muskarci jer im nikad nije dovoljno..to im je u prirodi, prije su to kontrolisali, a danas nemaju potrebe, jer im se moze. Zapravo iz razloga sto imaju na pretek takvih djevojaka , sa kojima ce to uciniti!
- juli84
#708 Re: Oprostiti prevaru
Otkad je dopisivanje prevara 
- ladyblue18
#709 Re: Oprostiti prevaru
Ne vidim kako je to moguce, ali dobro to sam samo ja.Zanaaa wrote:Moguce je da neko prevari i kad voli
- El Vanjcho
#710 Re: Oprostiti prevaru
Samo mi potvrdjujes ono sto si mi pisala vezano za "mahalu na forumu" i drzanje jezika za zubimaladyblue18 wrote:I meni se cini.El Vanjcho wrote:
A mozda su samo premladi
Nesto mi sad pade na pamet jedan slucaj.
Helem bili oni u vezi, i bila je izmedju njih cura koja je koristila svaku priliku da izazove belaj medju njima.
I jedno vece gospodin na msn-u iznese pricu toj doticnoj kako on vara tu svoju, kako je naso drugu, kako mu ona sluzi samo za jednu stvar, itd...
I doticna posalje to curi njegovoj sve sa ss-om naravno![]()
![]()
Cura njemu fino sve u facu saspe a on njoj u fazonu kao kako mozes nakon svega sto smo prosli da vjerujes njoj, ona laze, ne vjerujes mojim rijecima ovo onokune se on da je sve namjestaljka, a nakon nekoliko dana joj hladno priznaje da je sve istina i na njeno zasto on njoj odgovara sa seretskim osmijehom "eeee ne mogu ti to reci"
![]()
![]()
![]()
Ja ne znam sta bih skotu uradila.Ali vjerovatno nista.
Ok, on je skot, ali sta bi prijateljici uradila? mislim, "prijateljici"?
- Ma.Le.Na
#711 Re: Oprostiti prevaru
sve je prevara
i dopisivanje
i pogled
i pozdrav
i razgovor
i...
ma dajte ljudi
i dopisivanje
i pogled
i pozdrav
i razgovor
i...
ma dajte ljudi
- fidoremilienko
#712 Re: Oprostiti prevaru
Uvijek bilo. BOlje biti pošten pa reći...juli84 wrote:Otkad je dopisivanje prevara
- juli84
#713 Re: Oprostiti prevaru
Pa moguće je kad odvojiš ljubav od sexa.ladyblue18 wrote:Ne vidim kako je to moguce, ali dobro to sam samo ja.Zanaaa wrote:Moguce je da neko prevari i kad voli
A to muškima super ide.
- Cholina_Lokica
#714 Re: Oprostiti prevaru
Naravno, e cuj on prosao na ulici pored neke zenske osobeMa.Le.Na wrote:sve je prevara
i dopisivanje
i pogled
i pozdrav
i razgovor
i...
ma dajte ljudi
- Mis mekinjas
- El Vanjcho
#716 Re: Oprostiti prevaru
Gle, to sto ti i ja tu i tamo imamo cyber sex, ne znaci da ti svog decka ne volisMa.Le.Na wrote:sve je prevara
i dopisivanje
i pogled
i pozdrav
i razgovor
i...
ma dajte ljudi
znam da je sala glupa, ne zamjeri, ali jace je od mene
uostalom, da volis sex na kisi, mozda bi i bilo nesto, ovako, ti na sunce, ja na kisu, i mirna Bosna
- Mis mekinjas
- Ma.Le.Na
#718 Re: Oprostiti prevaru
htjedoh i to navest al mi bilo dugo...Cholina_Lokica wrote:Naravno, e cuj on prosao na ulici pored neke zenske osobeMa.Le.Na wrote:sve je prevara
i dopisivanje
i pogled
i pozdrav
i razgovor
i...
ma dajte ljudi
i sjesti preko puta nekoga u troli
i stajati na zglobu s nekim u tramu
i sakriti se s nekim pod istu strehu kada pada kisa
pih
- juli84
#719 Re: Oprostiti prevaru
Šta, svaki dan podnositi izvještaj danas san lajkala to i to, pridružila se toj stranici, dopisivala se s fidom na forumu itd.fidoremilienko wrote:Uvijek bilo. BOlje biti pošten pa reći...juli84 wrote:Otkad je dopisivanje prevara
Smješno
- plain vanilla
#720 Re: Oprostiti prevaru
pa, tebi bi bilo svejedno da ti momak s nekim chata?juli84 wrote:Otkad je dopisivanje prevara
pa nekad i jeste..ne kazem da nije najpostenije..ali nije bas lako nekome u lice reci kako si zapostavljen, kako se lose osjecas, kako patis za nekimladyblue18 wrote:Pa zato i imamo ovakve slucajeve jer nece niko da prica.plain vanilla wrote:Cuj fino se sjedne, popricha..pa to je nekad najtezhe..osim u savrshenom svijetu
To je eto haman najteze
lakse je otici na chat i hraniti ego i cekati da te se ovaj sjeti
- fidoremilienko
#721 Re: Oprostiti prevaru
Majuli84 wrote:Šta, svaki dan podnositi izvještaj danas san lajkala to i to, pridružila se toj stranici, dopisivala se s fidom na forumu itd.fidoremilienko wrote:Uvijek bilo. BOlje biti pošten pa reći...juli84 wrote:Otkad je dopisivanje prevara
Smješno
- madner
#722 Re: Oprostiti prevaru
Staro pravilo kaze da joj zveknes samar. Ako se ne iznenadi odmah i drugi. 
- ladyblue18
#723 Re: Oprostiti prevaru
Imala sam i ja u vezi tako jednu "prijateljicu" i sta sam uradila, nista na kraju, bila je i ona izmedju svih jedan od razloga na kraju za raskid.El Vanjcho wrote:
Ok, on je skot, ali sta bi prijateljici uradila? mislim, "prijateljici"?
Kumila, molila, otvarala mu oci ali jok nije upalilo.
I eto tako...
Doduse danas bih skroz drugacije reagovala.
- Ma.Le.Na
#724 Re: Oprostiti prevaru
El Vanjcho wrote:
Gle, to sto ti i ja tu i tamo imamo cyber sex, ne znaci da ti svog decka ne volis![]()
znam da je sala glupa, ne zamjeri, ali jace je od mene![]()
uostalom, da volis sex na kisi, mozda bi i bilo nesto, ovako, ti na sunce, ja na kisu, i mirna Bosna![]()
valjda mi te decko ne procita pa ja nagrabusim
al zna on da ja njega volim
Last edited by Ma.Le.Na on 27/06/2011 13:52, edited 1 time in total.
- plain vanilla
#725 Re: Oprostiti prevaru
eto tebe su tukli..vidis da je dzabemadner wrote:Staro pravilo kaze da joj zveknes samar. Ako se ne iznenadi odmah i drugi.