Oprostiti prevaru

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#476 Re: Oprostiti prevaru

Post by Truba »

šta god kažem na forumu ozbiljno vrati mi se u veoma kratkom roku :D
zato neću niš više ozbiljno reći u vezi sa ovakvim temama :D :lol: :lol: :lol:
Mis mekinjas

#477 Re: Oprostiti prevaru

Post by Mis mekinjas »

komi wrote:šta god kažem na forumu ozbiljno vrati mi se u veoma kratkom roku :D
zato neću niš više ozbiljno reći u vezi sa ovakvim temama :D :lol: :lol: :lol:
Šta je bilo, gore ti misli, od djela... :lol: :lol: :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#478 Re: Oprostiti prevaru

Post by Truba »

uopće ne kontam šta si mislio reći
ellmicaaa

#479 Re: Oprostiti prevaru

Post by ellmicaaa »

to se moze oprostiti ako osobu stvarno volis i ako ti je stalo do nje...ali se to nikada ne moze zaboraviti nazalost...ako te ta osoba prevarila jednom, pitanje je vremena kada ce to opet uraditi, jer je svjesna da ces joj i taj put oprostiti...iskreno da ti kazem ti tu ispadas budala, prosto te vuce za nos..trebas fino razmisliti jeli ta djevojka vrijedna tvoje ljubaviii...ali ako je vec toliko volis probaj saznati zbog cega to radi...zapitaj se da li joj ti pruzas ono sto joj trebaaa..
zelenashica

#480 Re: Oprostiti prevaru

Post by zelenashica »

ellmicaaa wrote:to se moze oprostiti ako osobu stvarno volis i ako ti je stalo do nje...ali se to nikada ne moze zaboraviti nazalost...ako te ta osoba prevarila jednom, pitanje je vremena kada ce to opet uraditi, jer je svjesna da ces joj i taj put oprostiti...iskreno da ti kazem ti tu ispadas budala, prosto te vuce za nos..trebas fino razmisliti jeli ta djevojka vrijedna tvoje ljubaviii...ali ako je vec toliko volis probaj saznati zbog cega to radi...zapitaj se da li joj ti pruzas ono sto joj trebaaa..
Ja vala mogu oprostiti samo suprotnom osjećanju prema toj osobi...ono ako mi nije stalo,ne volim ga,...nego sam iz nekog "interesa" :D
Ovaj drugi dio boldiranog je suvisno komentirati...valjda bi se prvo onaj koji je u iskušenju da prevari trebao zapitati nešto slično.... :-)
ladyada

#481 Re: Oprostiti prevaru

Post by ladyada »

ja sam samo jedno pitanje postavila bi li ti meni oprostio ? gleda me ko izgubljen ....... pa sto bi ja tebi to uradila , hoces da zivis i uzivas , izlazis i spavas s kim stignes , izvoli siroko ti polje ............. nisam se pokajala ........ znam dosta poznanica koje su oprastale dosta puta i na kraju opet se rastale nema vajde .............svaka sljedeca prevara bila je drskija od prethodne a one danima hodale ko zombiji ..........
de fakto

#482 Re: Oprostiti prevaru

Post by de fakto »

jedino da sam u sado-mazohistickom fazonu oprostila bih
žuta

#483 Re: Oprostiti prevaru

Post by žuta »

o oprostu u realnom svijetu razmišljaš kad imaš djecu ,nemaš posla , e to je zajebancija
Idaaa05

#484 Re: Oprostiti prevaru

Post by Idaaa05 »

ellmicaaa wrote:to se moze oprostiti ako osobu stvarno volis i ako ti je stalo do nje...ali se to nikada ne moze zaboraviti nazalost...ako te ta osoba prevarila jednom, pitanje je vremena kada ce to opet uraditi, jer je svjesna da ces joj i taj put oprostiti...iskreno da ti kazem ti tu ispadas budala, prosto te vuce za nos..trebas fino razmisliti jeli ta djevojka vrijedna tvoje ljubaviii...ali ako je vec toliko volis probaj saznati zbog cega to radi...zapitaj se da li joj ti pruzas ono sto joj trebaaa..
Imala sam vezu koja je trajala 2 godine i dobro znam šta znači nekoga voljeti,prelaziti toj osobi preko mnogih stvari samo da je ne bi izgubila.Mnogo puta sam prešla preko ponosa da bi dokazala da mi je stalo,međutim ljudi se jako brzo zasite toga svega,pogotovo ako je to veza na daljinu kao što je bila u mom slučaju.Ne opravdavam prevaru,slažući se sa tvojim stavom ako jednom to uradi zašto ne bi opet,jer ljudi to često koriste,pogotovo ako vide da ti je jako stalo do njih.Kada smo zaljubljeni mnoge stvari ne vidimo,dopuštamo više da nas vodi srce nego razum,što je definitivno pogrešno,jer na kraju svega ti bude žao koliko si stvari uložio na pogrešnu osobu.
vesela_sveska

#485 Re: Oprostiti prevaru

Post by vesela_sveska »

Idaaa05 wrote:
Imala sam vezu koja je trajala 2 godine i dobro znam šta znači nekoga voljeti,prelaziti toj osobi preko mnogih stvari samo da je ne bi izgubila.Mnogo puta sam prešla preko ponosa da bi dokazala da mi je stalo,međutim ljudi se jako brzo zasite toga svega,pogotovo ako je to veza na daljinu kao što je bila u mom slučaju.Ne opravdavam prevaru,slažući se sa tvojim stavom ako jednom to uradi zašto ne bi opet,jer ljudi to često koriste,pogotovo ako vide da ti je jako stalo do njih.Kada smo zaljubljeni mnoge stvari ne vidimo,dopuštamo više da nas vodi srce nego razum,što je definitivno pogrešno,jer na kraju svega ti bude žao koliko si stvari uložio na pogrešnu osobu.
Potpisujem!
PeppermintSA

#486 Re: Oprostiti prevaru

Post by PeppermintSA »

zavisi o kakvoj je prevari rijec:

Recimo, ako sam u super vezi, sve ide lijepo bla bla, ona ode, recimo, s jaranicama na more i s nekim se poljubi - naravno da cu joj oprostiti. Ako sve ide lijepo i bajno, i izadje sa jaranicama na neku proslavu, zaglavi i u pijanom stanju se s nekim kresne na noc, i onda mi sutra kaze, izvine se, objasni...bio bih jako kivan, ali bih najvjerovatnije oprostio - svi smo ljudi, svi pravimo greske, i treba mnogo hrabrosti da tako otvoreno prizna i izvini se.

E sad, ako je to neka uhodana varijanta - s nekim se vidja iza mojih ledja redovno, ako je sve isplanirano i ako se nije samo, greskom ''desilo'', ili ako saznam a ona se pravi luda i nece da prizna dok neke dokaze ne istresem - onda nema oprastanja! :x
radostan dan

#487 Re: Oprostiti prevaru

Post by radostan dan »

Nikad.
harisaga

#488 Re: Oprostiti prevaru

Post by harisaga »

Oprostio bih al u Ku***.Samo bi reko hvala,dovidjenja.Ni sikirancije ni kog djavola.

A ovaj sto je otvorio temu.I ja bi te var'o da sam treba.Kad si levat.Cuj oce da joj oprosti dva puta.hahahahahahahaha
Razjebi to bolan :D
PeppermintSA

#489 Re: Oprostiti prevaru

Post by PeppermintSA »

Ja uvijek kazem, ako cura nije kakva nimfomanka, ona ce te samo prevariti ako nesto ne stima ili ako je stvarnooooo pijana/sjebana ili boga pitaj sta. Znaci, ako te treba vara, onda, brate, nesto ne stima sa tvoje strane! ha ya Ako je bila pijana, jbg, to se treba oprostiti :bih: Ako bude ''pijana cesto i kiksa cesto'', onda nabij nogom :bih:
Cyrax

#490 Re: Oprostiti prevaru

Post by Cyrax »

PeppermintSA wrote:Ja uvijek kazem, ako cura nije kakva nimfomanka, ona ce te samo prevariti ako nesto ne stima ili ako je stvarnooooo pijana/sjebana ili boga pitaj sta. Znaci, ako te treba vara, onda, brate, nesto ne stima sa tvoje strane! ha ya Ako je bila pijana, jbg, to se treba oprostiti :bih: Ako bude ''pijana cesto i kiksa cesto'', onda nabij nogom :bih:
Samo se ti tjesi :D
ČiČke

#491 Re: Oprostiti prevaru

Post by ČiČke »

ne može se biti isključiv. ne može se ni reć' nikad. jer ima ona nikad ne reci nikad.
zato, nekako, zavisi od okolnosti i od situacije. u 70% slučajeva ne bih, a onih 30% možda i bih.. zavisi i od godina, dužine veze/braka, postojanja djece ili ne, prevare klix ili dugotrajne... sve to ima svoje.
ja i bih, i ne bih, sve dok znam da sam u svemu tome sačuvala sebe.
fidoremilienko

#492 Re: Oprostiti prevaru

Post by fidoremilienko »

.. :dance: pare :dance: trebe, čuvaj samo sebe :D
malaplavooka

#493 Re: Oprostiti prevaru

Post by malaplavooka »

harisaga wrote:Oprostio bih al u Ku***.Samo bi reko hvala,dovidjenja.Ni sikirancije ni kog djavola.

A ovaj sto je otvorio temu.I ja bi te var'o da sam treba.Kad si levat.Cuj oce da joj oprosti dva puta.hahahahahahahaha
Razjebi to bolan :D

e priznajem da se slažem s ovim harisom plemićem! Žensko sam ali niti bih oprostila niti bih trazila da se meni takve stvari oproste.Uostalom ko prevari jednom opet će! I dokle tako? Dok ne izgubiš samopoštovanje? Ako te voli-neće te varati, ako te voli-neće ti rušiti dostojanstvo....Na žalost-ostavi je. Stavi tačku, možda i počne da te cijeni!

Sretnooooooooooooo :thumbup:
ramiral

#494 Re: Oprostiti prevaru

Post by ramiral »

Ona/on će prevariti, ako su od tih poslova, pa makar u wc-u dok ste na kafi neobaveznoj, sa kakvim macanom/macankom kojeg safataju u hali.
Bio prevaren - nisam oprostio (bivša odmah postala)
Varao/uhvaćen jednom - halalila mi (ja njoj ne bih)

Eh sad brak je mnogo kompleksniji.
Ispričati ću jednu storiju mog jaako dobrog prijatelja.
Oženio se (ukrao mladu) pobjegli njenoj kući. Njeni - druga vjera - popizdili, dolazili kući naoružani, prijetili, dolazilo ih čitava četa naoružanih, smirilo se sve.. prošle godine i godine, sve ok bilo, brak za primjer, familije se pomirile i izmirile, došlo i dijete, sve savršeno. On nije mogao doći do posla, ona se zaposlila u jednom prodajnom lancu. Išle godine, on bio pred poslom jedne velike firme, ona radila svoje, dijerte zdravo, familije se poštuku, cijene...i paf..
kao grom iz vedra neba oni pred razvodom. Ona varala - uhvaćena na kameri - sa radnim kolegom koji je (bez uveličavanja) duplo gori od muža joj.
Ovaj faca, zgodan, markantan, kurvar bio u svoje vrijeme, iskusan, lijep namazan i što je najvažnije kako se oženio maksimalno se posvetio braku i supruzi
Fucker joj, nikakav, rahitičan, savijen, bljedunjav, i on oženjen, friško doduše, ni po čemu se ne može porediti.

Trajala ta saga mjesec dana, ovo ono, njeni se zijanili, njegovi pred živčanim slomom bili, dijete živčani slom, sve gotovo da bi ona se vratila i molila da je vrati nazad, da ne može bez njega i djeteta, da je to sve u snu uradila.
On se premišljao jedno vrijeme i kad je vidio da je dijete u teškoj psihičkoj situaciji zbog nedostatka majke vrati je kući.
Sve sad po starom osim što joj je on vratio prevarom za prevaru...
Koliko je to dobro znaju oni.
Kad me je molio za savjet šta da radi rekao sam mu ''Ako je vratiš ma šta ljudi pričali nas par prijatelja će te podržati, ako je ne vratiš, opet ćemo podržati šta god uradiš jer imaš razloga i za jedno i za drugo, samo nemoj molim te da ti izričito govorim šta ćeš i da me slušaš jer je to tvoje odluka''

Lično (kakav sam katil :D :evil: ) ne bih
Ne došla mi takva situacija.
Arslan_11

#495 Re: Oprostiti prevaru

Post by Arslan_11 »

Sta li se desilo na kraju ove price..samo mogu reci ako je ostao sa tom djevojkom da je puno jaci od vecine koja mu je dala savjete na koji nacin da rijesi prob.Ako je ustanju da prekine odnos sa takvom osobom vrlo blizu je rjesena svog problema zauvjek.I to je najlogicniji potez koji moze napraviti,sto nosi sa sobom koji dan s.ebavanja.Mozda tek nakon sto se rijesi takve osobe shvati koliku je depresiju ona unijela u njegov zivot.S druge strane jako je hrabar ako je i dalje ostao u bilo kakvom odnosu s tom djevojkom jer se agonija produzava u nedogled a on je toga svjestan ako je imalo normalan.Sta reci..u svima se javi crv sumnje u nekom momentu i to je sasvim normalno i ljudi se pitaju o cemu je rijec,sumnjaju i razbijaju glavu i sve je to ok dok nedodjes u cinjenicno stanje da to vise nije crv sumnje.Budes povrijedzen i slomljen ali pametni krenu dalje :run: ..
Arslan_11

#496 Re: Oprostiti prevaru

Post by Arslan_11 »

de fakto wrote:jedino da sam u sado-mazohistickom fazonu oprostila bih
Heheeh...a sta bi trebalo znaciti ako ti je danas ono pravo tesko a vec sutra ti je mah..cool 8-)
Bellydancesuperstar

#497 Re: Oprostiti prevaru

Post by Bellydancesuperstar »

PeppermintSA wrote:Ja uvijek kazem, ako cura nije kakva nimfomanka, ona ce te samo prevariti ako nesto ne stima ili ako je stvarnooooo pijana/sjebana ili boga pitaj sta. Znaci, ako te treba vara, onda, brate, nesto ne stima sa tvoje strane! ha ya Ako je bila pijana, jbg, to se treba oprostiti :bih: Ako bude ''pijana cesto i kiksa cesto'', onda nabij nogom :bih:
i ja mislim da je tako.
žene varaju ako im nešto fali, a muški znaju bez ikakva razlogaosim fizičkog.

kao što sam rekla oprostila bih dok nije prešlo granicu. dok vara samo zbog sexa, a ne i ljubavi, dok to nije prečesto, dok nije pokupio neku spolnu bolest i prenio je meni, dok osoba s kojom me vara nije istog spola (e na to bi odmah noga), dok za to varanje ne zna cijeli komšiluk i priča se iza mojih leđa koja sam jadnica.
Bellydancesuperstar

#498 Re: Oprostiti prevaru

Post by Bellydancesuperstar »

ramiral wrote:

kao grom iz vedra neba oni pred razvodom. Ona varala - uhvaćena na kameri - sa radnim kolegom koji je (bez uveličavanja) duplo gori od muža joj.
Ovaj faca, zgodan, markantan, kurvar bio u svoje vrijeme, iskusan, lijep namazan i što je najvažnije kako se oženio maksimalno se posvetio braku i supruzi
Fucker joj, nikakav, rahitičan, savijen, bljedunjav, i on oženjen, friško doduše, ni po čemu se ne može porediti.

kad ćemo mi ljudi već jednom shvatiti da fizički izgled zaista ne znači puno. uvijek se čudimo kad se dogode takve situacije, ali zapravo je izgled nebitan.
a i svakome je nešto privlačno, a nešto nije.

a u braku je drugačije, istina.
u braku strast nestaje u brigama i problemima itd.
Strpljiva

#499 Re: Oprostiti prevaru

Post by Strpljiva »

Bellydancesuperstar wrote:
i ja mislim da je tako.

kao što sam rekla oprostila bih dok nije prešlo granicu. dok vara samo zbog sexa, a ne i ljubavi, dok to nije prečesto, dok nije pokupio neku spolnu bolest i prenio je meni, dok osoba s kojom me vara nije istog spola (e na to bi odmah noga), dok za to varanje ne zna cijeli komšiluk i priča se iza mojih leđa koja sam jadnica.
Samo zbog ovakvih žena mi žao što nisam muško.
Loulou

#500 Re: Oprostiti prevaru

Post by Loulou »

Strpljiva wrote:
Bellydancesuperstar wrote:
i ja mislim da je tako.

Samo zbog ovakvih žena mi žao što nisam muško.
Eeee, blago njemu :D
Locked