Oprostiti prevaru

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
FnatiC

#1751 Re: Oprostiti prevaru

Post by FnatiC »

Ma hajde popravice to Expres :D Naredni naslov:Ko je misteriozni Osman iz Janje kojeg grli Arduana :D
Ridjobrki

#1752 Re: Oprostiti prevaru

Post by Ridjobrki »

@dormeo: ne znam. Afekt je afekt i tu svako za sebe odgovara. To i ja velim, Krajišnike bije taj stereotip da su temperamentni i prijeki ljudi a ovo o čemu pričamo je bilo podlo, hinjski i beskarakterno. Toliko što se tu Krajine i temperamenta tiče.
velikibrnjo

#1753 Re: Oprostiti prevaru

Post by velikibrnjo »

snaga_znanja wrote:
PalaSa Marsa wrote:
dječak sa šibicama wrote:Nema nikakve veze odakle je Aldin, nego eto kad se vec poteze pitanje.

Mogao je biti iz Salzburga, papak je.

A ovo da ga nije prevarila fizicki, jos mi cijelu pricu baca na tragikomediju.
Da je on bio posten ovo bi me recimo dotaklo u smislu - sto je ona njega prevarila. Al' posto je i on sver'o u 16, neka je. Nek' i on osjeti kako je bit' prevaren i tacka. :)
Ono bez da se stidim moze pitanje?

Osim traceva, jel znas iz prve ruke od neke kolegice da ga je primila od 'Dine ili ili si eventualno ti pa tako cvrsto i samouvjereno tvrdis da se svalero?
Znam ja i zna hejbet ljudi
iz prve ruke!
gledo ocima svojim kako ide od zenske do zenske pa gdje upali
a vrhunac svega je bio kad je dobio nekakvu bolescuru pa ga haver vodio doktoru i dobio zabranju taslaka na 5 mjeseci
eto jebemu iz prve ruke da ne bude prica rekla kazala
vazda mi se gadio zbog ovog i slicnih stvari koje znam a ovo sad sto radi ne znam majke mi
pljuje po samom sebi samo jos nije toga svjestan
snaga_znanja

#1754 Re: Oprostiti prevaru

Post by snaga_znanja »

velikibrnjo wrote: Znam ja i zna hejbet ljudi
iz prve ruke!
a vrhunac svega je bio kad je dobio nekakvu bolescuru pa ga haver vodio doktoru i dobio zabranju taslaka na 5 mjeseci
vazda mi se gadio zbog ovog i slicnih stvari koje znam a ovo sad sto radi ne znam majke mi
Mislim ono da se ne uvrijedis ako ga nisi drz'o u rukama ne mozes znati iz prve ruke. Cisto onako sto bi se reklo zapazio sam nelogicnost. :lol:
velikibrnjo

#1755 Re: Oprostiti prevaru

Post by velikibrnjo »

snaga_znanja wrote:
iz prve ruke!
Mislim ono da se ne uvrijedis ako ga nisi drz'o u rukama ne mozes znati iz prve ruke. Cisto onako sto bi se reklo zapazio sam nelogicnost. :lol:
Sabe moj jesi pitao fino jel od marsovke koja prijateljica primala i fino znas li iz prve ruke
pa eto ti prve ruke a mescini ti si stao u odbranu doticnog
da ti nisi sta drzo u
RUCI :D
Last edited by velikibrnjo on 01/10/2011 13:59, edited 1 time in total.
drekalica28

#1756 Re: Oprostiti prevaru

Post by drekalica28 »

Ridjobrki wrote:@drekalice: upravo suprotno! Jako zanimljiva hampa jer je u pitanju raspad iluzije koncepta društveno poželjnog braka i ponašanja supružnika u noveau-bošnjačke elite. Seljebriti licemjerje u školskom primjeru. :wink:

Shit hits the fan u puno širem društvenom kontekstu gdje su njih dvoje samo paradigma određenih vrijednosti u današnjoj BiH.
Meni ova hampa nit je zanimljiva nit je želim pratiti.
Zaista imam fizičku potrebu da povratim, toliko mi se gadi i on i novine koje su pukle priču.
Nešto što se trebalo riješiti u krugu porodice je sada ispala medijska hajka.
FUUUJ!!!!!
snaga_znanja

#1757 Re: Oprostiti prevaru

Post by snaga_znanja »

velikibrnjo wrote:
snaga_znanja wrote:
iz prve ruke!
Sabe moj jesi pitao fino jel od marovke koja prijateljica pitala i fino znas li iz prve ruke
pa eto ti prve ruke a mescini ti si stao u odbranu doticnog
fa ti nisi sta drzo u
RUCI :D
Ma jok ba, kakvi odbrana. Samo branim tezu da ima malu cunu jer se ovako obracunava po novinama. :lol:
dječak sa šibicama

#1758 Re: Oprostiti prevaru

Post by dječak sa šibicama »

Jedva cekam Express 8-)

Imacete i vi ekskluzivu u printanom izdanju 8-) :lol:

Mislim da se i Bum mora umijesati.

A mozda i New York Times donese ispovjest tajnovitog americkog novinara, ili ga Lary King ugosti.
Ridjobrki

#1759 Re: Oprostiti prevaru

Post by Ridjobrki »

Ja, recimo, znam jednu njegovu bivšu curu i znam sigurno da je nju varao. Hoće to u nas, nije jedini - ali nemoj mi se onda postavljati kao moralna vertikala...
dječak sa šibicama

#1760 Re: Oprostiti prevaru

Post by dječak sa šibicama »

Ridjobrki wrote:Ja, recimo, znam jednu njegovu bivšu curu i znam sigurno da je nju varao. Hoće to u nas, nije jedini - ali nemoj mi se onda postavljati kao moralna vertikala...
Nije to isto, on je muskarac, a ona je majka dvoje djece i uz to pokrivena!
snaga_znanja

#1761 Re: Oprostiti prevaru

Post by snaga_znanja »

On se boji da mu ona djecu ne odvede u Dohu... A ne boji se da ce mu sad jarani od djece njihovu mamu zvati kurva, rospija itd. itd. itd.

Koji maloumnik.
BJB

#1762 Re: Oprostiti prevaru

Post by BJB »

Nakon svega sto sam do sad procitala, cudim se sto ga nije prije "prevarila"..
Zadnji put ponavljam, fuj potez s njegove strane, nije samo nju obrukao iznosenjem njene intime u javnost, vec i svoju djecu a sto je najgore, razotkrio je cijelom svijetu koliko je glup.
JBL

#1763 Re: Oprostiti prevaru

Post by JBL »

snaga_znanja wrote:A ne boji se da ce mu sad jarani od djece njihovu mamu zvati kurva, rospija itd. itd. itd.
a to je do njega naravno...
@rman

#1764 Re: Oprostiti prevaru

Post by @rman »

Uh jebote, postade pravo zajebano Al Dina braniti,... Njemu svaka čast. Ona je dobila što je i zaslužila, da se javno nije eksponisala kao meritum čednosti i uspješne bule, tada ovo sigurno ne bi dobilo ni javni epilog...a ovako, kada je bal nek je i maskenbal.

A vi što nju branite, hajd, pliz, ne kakite više,...
Gothic princess

#1765 Re: Oprostiti prevaru

Post by Gothic princess »

A je li se ona švalerala dok je bio ramazan ? :mrgreen:
Čudna sorta

#1766 Re: Oprostiti prevaru

Post by Čudna sorta »

Ne znam koji mi je gori od njih dvoje u cijeloj ovoj smijuriji. On koji ovako putem medija iznosi sav prljavi veš, ukratko rečeno, ili ona... već odavno se priča da je varao na svakom koraku, ali mislim da je i ovo njeno totalno nezrelo i neprilično za majku dvoje djece, i još uz sve i - pokrivena... Ako ju je i tukao i varao, i šta se sve ne priča, trebala se razvesti, pobjeći davno od njega...

Ovako su mi oboje isti, taman su i bili jedno za drugo... samo mi žao djece.
velikibrnjo

#1767 Re: Oprostiti prevaru

Post by velikibrnjo »

@rman wrote:Uh jebote, postade pravo zajebano Al Dina braniti,... Njemu svaka čast. Ona je dobila što je i zaslužila, da se javno nije eksponisala kao meritum čednosti i uspješne bule, tada ovo sigurno ne bi dobilo ni javni epilog...a ovako, kada je bal nek je i maskenbal.

A vi što nju branite, hajd, pliz, ne kakite više,...
caca kao sto vidis ovdje niko ne brani arduanu ali smo svi dosli do zakljucka i dijelimo isto misljenje (skoro svi) da je mali kuric sve osim muskarca
i da je najobicnija piiiiiiiip :D

joj sta mi treba ovo da se sikiram zbog njiHa dvoje :lol:
neocekivana_sila

#1768 Re: Oprostiti prevaru

Post by neocekivana_sila »

Last edited by neocekivana_sila on 01/10/2011 15:11, edited 5 times in total.
Gothic princess

#1769 Re: Oprostiti prevaru

Ma ovo je slika našeg društva, licemjernog, primitivnog i "patrijarhalnog"... Pali smo na dno, nema dalje...

I kod mene na poslu se odigrava slična sapunica, oni su vjernici... ramazan, džamija i tako to... A vamo se pojavile neke slike... :roll: A takvi su najspremniji da osuđuju druge... Konkretno, osuđivali su mene, jer jedem slaninu... :roll: A oni se švaleraju, ko sa kim stigne, poteglo se pitanje utvrđivanja očinstva... Al' dok ne jedu svinjetinu, sve je u redu. :-D

:roll: :roll: :roll: Ovo društvo je jednostavno blato, mulj i žabokrečina... :|
FnatiC

#1770 Re: Oprostiti prevaru

Post by FnatiC »

Arduana u have benn Punkd :D
snaga_znanja

#1771 Re: Oprostiti prevaru

Post by snaga_znanja »

Problem i jest sto su oni kod slabo pismenih gledatelja Hayata bili Boba Zivojinovic i Lepa Brena. Elem doticna ga voli primit sa strane, a doticni je zenski spolni organ jer nije Kejsiju zvalje razvalio, a sad place ko p.... po novinama!
snaga_znanja

#1772 Re: Oprostiti prevaru

Post by snaga_znanja »

Gothic princess wrote:Ma ovo je slika našeg društva, licemjernog, primitivnog i "patrijarhalnog"... Pali smo na dno, nema dalje...

I kod mene na poslu se odigrava slična sapunica, oni su vjernici... ramazan, džamija i tako to... A vamo se pojavile neke slike... :roll: A takvi su najspremniji da osuđuju druge... Konkretno, osuđivali su mene, jer jedem slaninu... :roll: A oni se švaleraju, ko sa kim stigne, poteglo se pitanje utvrđivanja očinstva... Al' dok ne jedu svinjetinu, sve je u redu. :-D

:roll: :roll: :roll: Ovo društvo je jednostavno blato, mulj i žabokrečina... :|
Zivota ti koja je to firma gdje se u sendvice zaviruje? :lol:
Gothic princess

#1773 Re: Oprostiti prevaru

Ma ne zaviruje, nego ja rekla kroz priču, a ostali me napali :|
PalaSa Marsa

#1774 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

snaga_znanja wrote: Znam ja i zna hejbet ljudi
iz prve ruke!

Ma jok ba, kakvi odbrana. Samo branim tezu da ima malu cunu jer se ovako obracunava po novinama. :lol:
Ti malo, malo, pa na njegovu cunu. :lol: :D
Dr. Octagon

#1775 Re: Oprostiti prevaru

Post by Dr. Octagon »

Kao što možete da vidite i u ovoj maloj poharanoj Bosni,stidljivo se razvija ta devijantna medijska subkultura trača i žute štampe......Mislim da je ovaj izkompleksirani pjevač(iz mog uda raste kopriva) jedan od pionira na ovoj sceni....
Nije važno ko je kriv i ko je veća fekalija od njih dvoje.Interesantno je koju količinu svog usranog prljavog veša su spremni(za sada on) da podijele sa širokom narodnom masom.Medij kao oružje savremenog doba je nevjerovatno jak i efikasan.Valja popit kafu na čaršiji poslije ovakvih stvari.Obilježje koje sebi rade je trajno.On je napravio sebi al baš medvjeđu uslugu.Mi smo još na nivou kasabe i koliko god htjeli priznati ne evoluiramo ni blizu u korak s ostatkom evrope....Mi se samo pretvaramo da su nam neke stvari normalne.Naravno da boli licemjerje koje srećete svaki dan na ulici,lažni moralisti,teoretičari vjere-sve go pedofil i munafik.Pa na džumi pred Begovom džamijom možete da nađete dilere droge,utajivače poreza,reketaše,korumpirane političare,sitne prevarante i nekoliko pravih vjernika....Našem društvu treba mentalna higijena.....
Locked