aha.. ne znam nista, ja sam mala i nevinaKjajević Majko wrote:Ne, nego ovi što se dolaze raspitivati za ljenivca.
Oprostiti prevaru
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- lolita_xx
#151 Re: Oprostiti prevaru
-
Kjajević Majko
#152 Re: Oprostiti prevaru
Opet sam bio upravu.
Kako se sad osjećaš? 
- lolita_xx
#153 Re: Oprostiti prevaru
za sta si bio upravu?Kjajević Majko wrote:Opet sam bio upravu.Kako se sad osjećaš?
osjecam se dobro
-
Kjajević Majko
#154 Re: Oprostiti prevaru
Za sve već spomenuto...
Još malo i čitat ću te ko knjigu. 
- lolita_xx
#155 Re: Oprostiti prevaru
a ja te pitala gdje sam se to predstavljala kao mala i nevina ??
-
Kjajević Majko
#156 Re: Oprostiti prevaru
To je pitanje poslužilo za dokazivanje jedne stvari koja je bila potrebna da bi se dokazala prethodna. 
- lolita_xx
#157 Re: Oprostiti prevaru
ja tebe ne razumijem nikakoKjajević Majko wrote:To je pitanje poslužilo za dokazivanje jedne stvari koja je bila potrebna da bi se dokazala prethodna.
pokusat cu ujutro
-
Kjajević Majko
#159 Re: Oprostiti prevaru
lolita_xx wrote:ja tebe ne razumijem nikako
pokusat cu ujutro
Laku noć.
- lolita_xx
#160 Re: Oprostiti prevaru
laku noc svima 
evo vam i
onaj brzi
evo vam i
onaj brzi
Last edited by lolita_xx on 23/07/2008 00:29, edited 1 time in total.
- Layne
#161 Re: Oprostiti prevaru
lolita_xx wrote:laku noc svima
evo vam i
ona brzi
- lolita_xx
#162 Re: Oprostiti prevaru
evo ispravila sam 
ne znam ni sta pisem koliko ste me zbunili
- Layne
#163 Re: Oprostiti prevaru
Ma nisam se smij'o grešKi, nego značenju, evo opetlolita_xx wrote:evo ispravila sam
- lolita_xx
#164 Re: Oprostiti prevaru
kakvom znacenju ??Layne wrote:Ma nisam se smij'o grešKi, nego značenju, evo opetlolita_xx wrote:evo ispravila sam
![]()
![]()
- Layne
#165 Re: Oprostiti prevaru
Pa onaj brzi, znači da nije 5 minuta, sjooo tebe 
- lolita_xx
#166 Re: Oprostiti prevaru
joj kako sporo kontam vecerasLayne wrote:Pa onaj brzi, znači da nije 5 minuta, sjooo tebe
pa sta cu vidim da vama sve traje 5 minuta
hajd reko da onda i ja ne odugovlacim D:
- Layne
#167 Re: Oprostiti prevaru
U redu jelolita_xx wrote:joj kako sporo kontam vecerasLayne wrote:Pa onaj brzi, znači da nije 5 minuta, sjooo tebe
pa sta cu vidim da vama sve traje 5 minuta
hajd reko da onda i ja ne odugovlacim D:
- lolita_xx
- Loulou
#169 Re: Oprostiti prevaru
[/quote]
nijedna zena istinski ne zeli to.svaka zena zeli muskarca pored sebe pa bolje i onog krivog koji te manje voli i postuje ali se osjeca i jeste musko nego nekog ko te toliko voli i umisli da si ti njemu sve u zivotu i to ocekuje da ti njemu budes.pitate se zasto je dans vise razvoda nego prije za vrijem nasih oceva i majki.zato sto su tada muskarci bili istinski muskarci i zene su to osjecale danas cim zena osjeti da ima posla sa p..zdom a ne sa muskarcem normano da joj postaje ne zanimljivi zato cini to sto cini..[/quote]

nijedna zena istinski ne zeli to.svaka zena zeli muskarca pored sebe pa bolje i onog krivog koji te manje voli i postuje ali se osjeca i jeste musko nego nekog ko te toliko voli i umisli da si ti njemu sve u zivotu i to ocekuje da ti njemu budes.pitate se zasto je dans vise razvoda nego prije za vrijem nasih oceva i majki.zato sto su tada muskarci bili istinski muskarci i zene su to osjecale danas cim zena osjeti da ima posla sa p..zdom a ne sa muskarcem normano da joj postaje ne zanimljivi zato cini to sto cini..[/quote]
- DobroJutroKolumbo
#170 Re: Oprostiti prevaru
@dzozluke
Posto u prevodu onoga sto ti pises , od tebe muskarac treba da napravi otirac , da bi ga ti volila...Jel to bit zivota po tebi??? Zene su prije na zalost bile otiraci i jadnice , ne sve, ali vecina jeste... Dok se danas to drasticno mijenja...Zena se postuje!
Ti kazes prije bilo manje razvoda , jer se znalo ko je ko!? Drugim rijecima , kazes da su danasnji muskarci picke , ne sreco draga , danasnji muskarci tek pocinju da prihvataju zene kao ljudska bica , jednaka i ravnopravna u svemu , uce da ih postuju i njeguju...Za razliku od nekad kad je zena, muskarcu bila otirac na ovim nasim balkanskim prostorima , masina za radjanje djece... Ja dame tretiram kao dame , zene kao zene , ako su kucke onda ih ne tretiram nikako, jer takve nemaju pristupa meni i mom zivotu...Ali ti nisi ni dama, ni kuja , tvoj bi medicinski opis bio mazohista , pa stoga dobro bi bilo da sebi nadjes sadistu da ti lupa od stol , a po koji put i tebe u glavu , kad ti se vec svidja to!!
Posto u prevodu onoga sto ti pises , od tebe muskarac treba da napravi otirac , da bi ga ti volila...Jel to bit zivota po tebi??? Zene su prije na zalost bile otiraci i jadnice , ne sve, ali vecina jeste... Dok se danas to drasticno mijenja...Zena se postuje!
Ti kazes prije bilo manje razvoda , jer se znalo ko je ko!? Drugim rijecima , kazes da su danasnji muskarci picke , ne sreco draga , danasnji muskarci tek pocinju da prihvataju zene kao ljudska bica , jednaka i ravnopravna u svemu , uce da ih postuju i njeguju...Za razliku od nekad kad je zena, muskarcu bila otirac na ovim nasim balkanskim prostorima , masina za radjanje djece... Ja dame tretiram kao dame , zene kao zene , ako su kucke onda ih ne tretiram nikako, jer takve nemaju pristupa meni i mom zivotu...Ali ti nisi ni dama, ni kuja , tvoj bi medicinski opis bio mazohista , pa stoga dobro bi bilo da sebi nadjes sadistu da ti lupa od stol , a po koji put i tebe u glavu , kad ti se vec svidja to!!
- fa84
#171 Re: Oprostiti prevaru
pa eto vidis kako jos uvijek ima zadrtih ljudi
i kako ako muskarac zaplace radi necega automatski je pi.ka
sto mi nije jasno
mislio sam da smo daleko dugarali od tih svih predrasuda
al je.ga ovo je balkan pa valjda vazi to da musko nikada al ama bas nikada ne smije zaplakati radi bilo cega,voliti nekoga do bola i slicno
al eto sreca nismo svi isti
sto mi je pravo drago
sto mi nije jasno
al je.ga ovo je balkan pa valjda vazi to da musko nikada al ama bas nikada ne smije zaplakati radi bilo cega,voliti nekoga do bola i slicno
al eto sreca nismo svi isti
-
Kjajević Majko
#172 Re: Oprostiti prevaru
Ne traži ona muškarca koji će od nje napraviti otirač, nego muškarca od kojeg ona neće napraviti otirač.DobroJutroKolumbo wrote:@dzozluke
Normalno da treba poštovati curu kao osobu, kao i svaku drugu osobu i dati joj vremena i prostora za sve osjećaje i očekivati isto od nje. Ali ako joj stalno podilaziš u svim njenim zahtjevima i ako nemaš svoj stav jebo ti to jarane, ti si donji i nisi muškarac, ni čovjek, ni osoba nego obični mekušac. O tome se radi...
A ti nisi pizda zato jer plačeš (iako si i to mogao zadržati za sebefa84 wrote:pa eto vidis kako jos uvijek ima zadrtih ljudi
sto mi nije jasno
al eto sreca nismo svi ististo mi je pravo drago
- fa84
#173 Re: Oprostiti prevaru
ma rekao sam ti jarane to je bio trenutak slabosti
moja ishitrenost
dosta alkohola
kada sam se pribrao i pogledao sa trijezne strane
skontao sam da saam prenaglio i da sam svasta istipkao pod kapljicom lol
jarane volim sebe i previse
moja ishitrenost
dosta alkohola
- lolita_xx
#174 Re: Oprostiti prevaru
to smo vidjelifa84 wrote:ma rekao sam ti jarane to je bio trenutak slabosti
moja ishitrenost
dosta alkohola
-
Kjajević Majko
#175 Re: Oprostiti prevaru
Vidim...voliš i sebe do bola kao nju...
Nemaš povjerenja prema njoj, a ni poštovanja prema sebi da kažeš dosta mi je muke mogu ja i bolje. Bravo, bravo.
Nemaš povjerenja prema njoj, a ni poštovanja prema sebi da kažeš dosta mi je muke mogu ja i bolje. Bravo, bravo.