Nema ovdje srce pretjeranu ulogu. O seksu je rijecEurosa wrote: Bogme u tebe je srce ko Jahorina.
Oprost nevjere u vezi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#526 Re: Oprost nevjere u vezi
- sema911s
#527 Re: Oprost nevjere u vezi
A da pri tom imam momka koji me voli?
Odbila bih ga glat! Cak i kad ja ne bih voljela svog momka, nikad mu to ne bih mogla napraviti.Radije bih mu rekla zbogom i onda zaganjala tog Idealnog, nego bila petokolonas.
Tvrda hercegovacka rijec.
[/quote]
ovo mozda ti razmisljas i jos aa aaaaa aaa jedna osoba mada nisam ni siguran za nju,. kada covjeku dodje ona minuta, kada pocnes da razmisljas ne glavom vec nagonom, kada mislis samo cu ovaj put i vise nikada, i onda kod vas zena nastupi konfuzija u glavi, zao vam sto ste prevarile a bilo vam lijepo, a necete da ovog ostavite jos ga volite i na kraju voljeni sazna na najgori moguci nacin, ne od vas veccc,.,
Odbila bih ga glat! Cak i kad ja ne bih voljela svog momka, nikad mu to ne bih mogla napraviti.Radije bih mu rekla zbogom i onda zaganjala tog Idealnog, nego bila petokolonas.
Tvrda hercegovacka rijec.
ovo mozda ti razmisljas i jos aa aaaaa aaa jedna osoba mada nisam ni siguran za nju,. kada covjeku dodje ona minuta, kada pocnes da razmisljas ne glavom vec nagonom, kada mislis samo cu ovaj put i vise nikada, i onda kod vas zena nastupi konfuzija u glavi, zao vam sto ste prevarile a bilo vam lijepo, a necete da ovog ostavite jos ga volite i na kraju voljeni sazna na najgori moguci nacin, ne od vas veccc,.,
-
vryzas
#528 Re: Oprost nevjere u vezi
touchedirektni wrote: Kako možeš doći u situaciju da imaš momka, a da ga ne voliš?
- SaraFina
#529 Re: Oprost nevjere u vezi
Evo dezurnih dušebriznika_BataZiv_0809 wrote:Upravo!McMoy wrote:SaraFina wrote: Prevara je rijetko kad spontani čin .. Dakle postoje tu faze pripreme.
Vrlo rijetko se dogodi nešto spontano i neplanirano medju ljudima.
Zato uvijek svi mi imamo vremena odustati u toj pripremnoj fazi / fazama ako imamo dovoljno karaktera i morala. Iskušenja su dio zivota svakodnevno. Pa ako ćeš na svakom pokleknuti kakva si osoba onda? I..
Naravno da nismo duzni posvetiti zivot osobi s kojom smo, ali duzni smo imati na umu osjećaje te osobe i posljedice koje će takvo što ostaviti na vezu.
Mislim glupo je reći " oprosti, prevarila sam te, u tom trenutku zadovoljenje mojih seksualnih nagona bilo mi je ispred nas i našeg zivota i nisam razmišljala o tebi"
Takvo što nije sebičnost . Ne postoji dovoljno grozna riječ za opisati stanje uma te osobe.
I da završim takve osobe ne da ne vole partnera. Nego upitno je vole li i najblize članove obitelji.
Ako će me nagoni pa i seksualni voditi kroz zivot, te ću ih sebično skupa sa ostalim stvarima ispunjavati ne razmišljajući o posljedicama, što me onda razlikuje od zivotinje?
Tipično žensko razmišljanje!
Uvijek nešto vrte, prevrću, kalkulišu, sve mora imati nekakav (počesto samo njima znan) razlog.
Ne govorim sad o prevari, već o nekakvoj ženskoj proračunatosti, od prvog pogleda, poljupca,
određivanju datuma prvog seksualnog odnosa, kalkulisanje hoće ili neće i kad će "mu dati".
Postoje u životu i spontane i nagonske reakcije na neku situaciju. Neke nam ponekad i život spašavaju...
Naravno da se rijetko dogode seksualni odnosi spontano a da nemaš vremena rašlaniti koliko je to pogubno za tvoju vezu ili brak.
Daj da definiramo spontanost.
Evo Batin slučaj ..
Cjelodnevno druzenje sa djevojkom dok je bio u vezi bio je uvod u prevaru.
Dakle, ako se sa zgodnom zenom druziš cijeli dan i osjetiš sekasualni naboj izmedju vas, normalno je da završite u sobi nakon večere ..
Sad što je to čitateljstvu uljepšano nekim negativnim osobinama njegove djevojke ne umanjuje uopće njegov izdajnički čin ..
Jer Bato ti si imao obavezu moralnu i ljudsku.
Zanemario si je i to je poenta cijele priče ..
Sve ostalo su kvalitetne izlike i tebi i drugim.
Znači ako zeliš moralnu čistoću i skinuti odgovornost raskini predhodno.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#530 Re: Oprost nevjere u vezi
Ma da budemo posteni, nasi nagoni su sebicni. I kad oprastamo, cinimo to zbog sebe. Oprostio sam joj jer sam zelio tako, nisam bio spreman u tom trenutku da je izgubim. Ne bih podnio da je vidim sa drugim. Kasnije sam jedva cekao da ode.Eurosa wrote:
Mialila sam na Oprost
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#531 Re: Oprost nevjere u vezi
Naravno jer svi ovdje manje vise, ali povrsno polaze od premise moralne cistote prevarene osobe.SaraFina wrote:
Evo dezurnih dušebriznika
Naravno da se rijetko dogode seksualni odnosi spontano a da nemaš vremena rašlaniti koliko je to pogubno za tvoju vezu ili brak.
Daj da definiramo spontanost.
Evo Batin slučaj ..
Cjelodnevno druzenje sa djevojkom dok je bio u vezi bio je uvod u prevaru.
Dakle, ako se sa zgodnom zenom druziš cijeli dan i osjetiš sekasualni naboj izmedju vas, normalno je da završite u sobi nakon večere ..
Sad što je to čitateljstvu uljepšano nekim negativnim osobinama njegove djevojke ne umanjuje uopće njegov izdajnički čin ..
Jer Bato ti si imao obavezu moralnu i ljudsku.
Zanemario si je i to je poenta cijele priče ..
Sve ostalo su kvalitetne izlike i tebi i drugim.
Znači ako zeliš moralnu čistoću i skinuti odgovornost raskini predhodno.
O tome se radi.
Da nije uvijek jedna strana iskljucivi krivac, a druga iskljucivi pozitivac.
- madner
#532 Re: Oprost nevjere u vezi
Realno ti si se osvetio 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#533 Re: Oprost nevjere u vezi
Madnerumadner wrote:Realno ti si se osvetio
- SaraFina
#534 Re: Oprost nevjere u vezi
Ubistvo sa predumišljajem i u afektu 
Kolike su kazne odvjetnici?
I definirajte ga!
Tako i prevaru.
I definirajte ga!
Tako i prevaru.
- sema911s
#535 Re: Oprost nevjere u vezi
musko ako prevari kazna odsjecanje visuljka(javno) zensko jbga o zenam mislim samo dobro (ali belo roblje je dobra kazna)SaraFina wrote:Ubistvo sa predumišljajem i u afektu
I definirajte ga!
Tako i prevaru.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#536 Re: Oprost nevjere u vezi
Krivicna djela se mogu uciniti iz umisljaja (direktni i eventualni) i nehata (svjesni i nesvjesni), a postoji konkrento u slucaju ubistva, ubistvo na mah (ono kad nekog roknes jer si se pravo prepaoSaraFina wrote:Ubistvo sa predumišljajem i u afektu
I definirajte ga!
Tako i prevaru.
Ovo kod mene je bilo na dobroj granici izmedju eventualnog umisljaja i svjesnog nehata
- madner
#537 Re: Oprost nevjere u vezi
Fino reci da si pasivno agresivna muskarcina i da bi to uradio opet. 
- Ramzess Veliki
#538 Re: Oprost nevjere u vezi
Pa tvrda hercegovka.direktni wrote:Kako možeš doći u situaciju da imaš momka, a da ga ne voliš?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#539 Re: Oprost nevjere u vezi
Branit cu se do zadnjeg trenutkamadner wrote:Fino reci da si pasivno agresivna muskarcina i da bi to uradio opet.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#540 Re: Oprost nevjere u vezi
Ne znam je li slucajnost, ali dosta djevojaka koje su osvjedoceno bile nevjerne furaju ovu pricu:
MA NECU VARAT, RADIJE CU PREKINUT, PA ONDA BIT SA NEKIM DRUGIM
simptomaticno
simptomaticno
- madner
#541 Re: Oprost nevjere u vezi
Malo zena prekine dok nema alternative.
- Ramzess Veliki
#542 Re: Oprost nevjere u vezi
Stara poslovica - Ko o čemu ..._BataZiv_0809 wrote:Ne znam je li slucajnost, ali dosta djevojaka koje su osvjedoceno bile nevjerne furaju ovu pricu:
simptomaticno
Prođe to često.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#543 Re: Oprost nevjere u vezi
Sto posto druze Ramo, evo ti kao iskusniji saborac to potvrdjujesRamzess Veliki wrote:Stara poslovica - Ko o čemu ..._BataZiv_0809 wrote:Ne znam je li slucajnost, ali dosta djevojaka koje su osvjedoceno bile nevjerne furaju ovu pricu:
simptomaticno
Prođe to često.
- Dr Kova
-
bang and blame
#545 Re: Oprost nevjere u vezi
Vidi se da jos vjerujes u moral, pa ne generaliziras_BataZiv_0809 wrote:Ne znam je li slucajnost, ali dosta djevojaka koje su osvjedoceno bile nevjerne furaju ovu pricu:
simptomaticno
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#546 Re: Oprost nevjere u vezi
Pa u cemu je generalizacija ako kazem da ih znam dostabang and blame wrote:Vidi se da jos vjerujes u moral, pa ne generaliziras_BataZiv_0809 wrote:Ne znam je li slucajnost, ali dosta djevojaka koje su osvjedoceno bile nevjerne furaju ovu pricu:
simptomaticno
-
bang and blame
#547 Re: Oprost nevjere u vezi
Pa, i rekla sam da ne generaliziras._BataZiv_0809 wrote:Pa u cemu je generalizacija ako kazem da ih znam dostabang and blame wrote:Vidi se da jos vjerujes u moral, pa ne generaliziras_BataZiv_0809 wrote:Ne znam je li slucajnost, ali dosta djevojaka koje su osvjedoceno bile nevjerne furaju ovu pricu:
simptomaticno
Sad, jel' to do toga sto te neke, sto osvjedoceno varaju, ne znas ili ima devojaka koje, osvjedoceno, ne varaju(znas il' ne znas) ko ce ga znat'.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#548 Re: Oprost nevjere u vezi
Ma opasno mi je vonjalo na sarkazambang and blame wrote: Pa, i rekla sam da ne generaliziras.![]()
Sad, jel' to do toga sto te neke, sto osvjedoceno varaju, ne znas ili ima devojaka koje, osvjedoceno, ne varaju(znas il' ne znas) ko ce ga znat'.![]()
![]()
Elem i moja opisana na ovoj temi je furala tu pricu
- S4mpion
#549 Re: Oprost nevjere u vezi
Iskušenja, to je ono što ljude kontinuirano pogađa u životu. Niko ne može znati na kakva iskušenja će ga život navesti, ali može, zajedno sa životnim saputnikom, učiniti sve da se ne dovede u situaciju koja je loša po njega.
- Dr Kova
#550 Re: Oprost nevjere u vezi
S4mpion wrote:Iskušenja, to je ono što ljude kontinuirano pogađa u životu. Niko ne može znati na kakva iskušenja će ga život navesti, ali može, zajedno sa životnim saputnikom, učiniti sve da se ne dovede u situaciju koja je loša po njega.
bra'o