Oprema i troškovi za pekare.
-
Qwertz84
#1 Oprema i troškovi za pekare.
Ja bih htio znati kakva oprema bi bila potrebna ako se misli otvoriti malena pekara sa malenim izborom pekarskih proizvoda koji se proizvode kvalitetno i koji alat na tržištu je za to potreban, povoljan i vrijedan svoje cijene? I ja ne mislim praviti previše proizvoda koje se ne bi mogli prodati i morali bacati i praviti ogromnu konkurenciju drugima pekarskim radnjama nego samo proizvoditi malo šta bi se moglo prodati i šta ostane od viška da drugi ljudi to mogu pojesti i sa time mislim na oko 5 do 10 ljudi. Ima li neko od vas savjet koji su najpametniji koraci da se sa time počne i na koje troškove se mogu pripremiti da se to ostvari?
-
HelaS
#2 Re: Oprema i troškovi za pekare.
Napravi plan odlaskom u druge gradove i tokom razgovora sa pekarima saznaj sve informacije koje ti trebaju za početak rada tvoje pekare.Qwertz84 wrote: ↑04/05/2025 16:31 Ja bih htio znati kakva oprema bi bila potrebna ako se misli otvoriti malena pekara sa malenim izborom pekarskih proizvoda koji se proizvode kvalitetno i koji alat na tržištu je za to potreban, povoljan i vrijedan svoje cijene? I ja ne mislim praviti previše proizvoda koje se ne bi mogli prodati i morali bacati i praviti ogromnu konkurenciju drugima pekarskim radnjama nego samo proizvoditi malo šta bi se moglo prodati i šta ostane od viška da drugi ljudi to mogu pojesti i sa time mislim na oko 5 do 10 ljudi. Ima li neko od vas savjet koji su najpametniji koraci da se sa time počne i na koje troškove se mogu pripremiti da se to ostvari?
-
zigson
#3 Re: Oprema i troškovi za pekare.
HelaS wrote: ↑04/05/2025 20:44Napravi plan odlaskom u druge gradove i tokom razgovora sa pekarima saznaj sve informacije koje ti trebaju za početak rada tvoje pekare.Qwertz84 wrote: ↑04/05/2025 16:31 Ja bih htio znati kakva oprema bi bila potrebna ako se misli otvoriti malena pekara sa malenim izborom pekarskih proizvoda koji se proizvode kvalitetno i koji alat na tržištu je za to potreban, povoljan i vrijedan svoje cijene? I ja ne mislim praviti previše proizvoda koje se ne bi mogli prodati i morali bacati i praviti ogromnu konkurenciju drugima pekarskim radnjama nego samo proizvoditi malo šta bi se moglo prodati i šta ostane od viška da drugi ljudi to mogu pojesti i sa time mislim na oko 5 do 10 ljudi. Ima li neko od vas savjet koji su najpametniji koraci da se sa time počne i na koje troškove se mogu pripremiti da se to ostvari?
- Danguba
#4 Re: Oprema i troškovi za pekare.
Ko je fulao sa pekarom?
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#5 Re: Oprema i troškovi za pekare.
Lokacija je bitna, sve pekare pored škola dobro rade
.