* Golf I, II, III, IV svi od prijatelja nisam imao ni jednog od njih, kec 1.6 dizel je ok za grad, II turbo dizel intercooler po meni je najbolja II, vozio sam dvice sa svim motorima i ovaj mi se za nju cini super, III bila gti 150 KS dobra do 5000 o/min kasnije hoce da crkne izbor motora za III po meni 90 ks tdi, IV u njoj bio sdi motor iskreno kaka, za nju ne mogu dati misljenje koji bi joj motor odgovarao nisam druge probao. Golfovi svi od priajtelja.
*Audi 80 1.8s prvi autic zavolio ga na prvi pogled i nakon probe BMW-a osjetio da mi ovaj drugi više lezi, auto ok, za svoje KS trosi previse, dobar na otvorenom ubitacan za grad.
*BMW 328 ci odlican auto ko moze podnijeti troskove odrzavanja i vozanja, no godine ucine svoje....moje drugo auto
* Vectra B 2.0-16V od prijatelja 97g nova kupljena u bosna auto wag-u auto se rado vrti i sjecam se da sam je u trecoj vozio 155 km/h obrtomjer bio skoro na 6600 tu je cini mi se crveno pa nemoze dalje, sve u svemu super autic trosi malo za konje koje ima, tvrd ovjes krivine sije ko luda, isli smo sa njom u Torino, na auto putu brzinomjer pokazivao 225 km/h obrtomjer 6000 o/min, kataloska 215 km/h sve u svemu auto ok. Mana zadnji lonac auspuha.
* Calibra V6 no comment, nikada ne bi rekao da taj autic nema 300 ks stisnes gas a mudenca za vrat skoce
*Novi passat, TDI 130 ks 6 brzina, ladja za pravce i voznju u 6-oj kaka za krivine previse podupravljanja. Auto od radnog kolege.
* Audi A6 2.5 TDI quatrro, sjedim naprijed i imam osjecaj da cova koji sjedi nazad ne cuje sta pricam ( u pitanju normalni ton ) pravi gospodski auto sve stima sve je na svom mjestu osim cifre koju bi trebalo izdvojiti za njega...
* i dodje red na sadasnji autic Fabia 1.4 - 16V, tek je dobio prerano za bilo sta, ali prvi utisak koliko para toliko muzike.