nicu razne cetnicke grupe;
http://www.facebook.com/group.php?gid=4 ... 6653082880
Opet
- ružmarin-a
#2 Re: Opet
pogledala sam
sramota, jad i čemer šta ljudi pišu
što je najžalosnije, većina tih koji ostavljaju komentare ne bi se reklo da su punoljetni
ima dosta članova ali su se učlanili i balije i ustaše kako ih nazivaju tamo
ja sam uradila, konkretno, slijedeće (a to je najmanje što svako od nas može uraditi, ko ima svoj akaunt na FB, ne znam koliko treba ovakvih sugestija administraciji poslati, ali važan je nijet):
1. otišla na report (u lijevom uglu ispod grupe)
2. reason: attacks individualor group
3. adittional coments: (sročila slijedeće, ne znam je li ispravno, ali shvatiće)
Please close this group,
it hearts feelings of those people who lose their families and attacs inocents dead people and doesn't let them live in peace.
Unlesent and very rude coments!
Thank you beforehand
prevod:
molim Vas zatvorite ovu grupu
vrijeđa osjećaje ljudi koji su izgubili porodice inapadaju nedužne žrtve kojima ne daju počivati u miru
neprijatni i zaista nevaspitani komentari
hvala unaprijed
sramota, jad i čemer šta ljudi pišu
što je najžalosnije, većina tih koji ostavljaju komentare ne bi se reklo da su punoljetni
ima dosta članova ali su se učlanili i balije i ustaše kako ih nazivaju tamo
ja sam uradila, konkretno, slijedeće (a to je najmanje što svako od nas može uraditi, ko ima svoj akaunt na FB, ne znam koliko treba ovakvih sugestija administraciji poslati, ali važan je nijet):
1. otišla na report (u lijevom uglu ispod grupe)
2. reason: attacks individualor group
3. adittional coments: (sročila slijedeće, ne znam je li ispravno, ali shvatiće)
Please close this group,
it hearts feelings of those people who lose their families and attacs inocents dead people and doesn't let them live in peace.
Unlesent and very rude coments!
Thank you beforehand
prevod:
molim Vas zatvorite ovu grupu
vrijeđa osjećaje ljudi koji su izgubili porodice inapadaju nedužne žrtve kojima ne daju počivati u miru
neprijatni i zaista nevaspitani komentari
hvala unaprijed