Mene zanima šta mi sitna buranija dobijamo, ili šta smo dobili već postojećim polovičnim - doduše ne privednim kraju izmjenama i transferima na federalnom nivou? Jedna vlada, ne valja mjenjaj, pa druga... za godinu će haman biti opet mjenjaj. JBT ovdje chovjek vishe ne mozhe ni znati ko s kim, ko koga?
Opet promjena Vlade KS, TK, ZDK
-
cHarsHija_aT_nigTH
#1 Opet promjena Vlade KS, TK, ZDK
Haman, se nešto opasno shushka da sad SDA vraća SDP-u, u KS haman pa gotovo pricha. Gledam negdje nekakav dnevnik, mislim da je TV1 lafo idu smjene i u TK i u ZDK. Koliko je realan ovakav scenarij? Ako griješim neka me neko ispravi, ali po ovom što se može procitat po netu Mesari (namjerno veliko M) su oni koji odlučuju u TK i ZDK.
Mene zanima šta mi sitna buranija dobijamo, ili šta smo dobili već postojećim polovičnim - doduše ne privednim kraju izmjenama i transferima na federalnom nivou? Jedna vlada, ne valja mjenjaj, pa druga... za godinu će haman biti opet mjenjaj. JBT ovdje chovjek vishe ne mozhe ni znati ko s kim, ko koga?
il je to pak sve predizborna shuplja
Bem ti izbore i ko ih izmisli svake dvije godine, tama se od jednih odmorish eto drugih 
- madner
#2 Re: Opet promjena Vlade KS, TK, ZDK
Shuska se, samo se ne zna jos kako
- Prpa.ba
#3 Re: Opet promjena Vlade KS, TK, ZDK
Tj. obavljaju se racunice sta, kome, gdje, koga, koliko i na koliko rata.madner wrote:Shuska se, samo se ne zna jos kako
-
cHarsHija_aT_nigTH
#4 Re: Opet promjena Vlade KS, TK, ZDK
jbt u nas to haman ko na pijaci 
- It_is_a_Leclerc
#5 Re: Opet promjena Vlade KS, TK, ZDK
Može, može...
Smjenjujte se kol'ko vas volja. Dabogda vas smijenilo sa lica zemlje.

Smjenjujte se kol'ko vas volja. Dabogda vas smijenilo sa lica zemlje.