Opet nista od titule...jooooj
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
semir007
#1 Opet nista od titule...jooooj
Evo sad sam se vratio iz Zenice, gdje smo nazalost izgzbili.
Kako i nebi kad su se svi onako na nas nalozili ko da je Manchester doso
u zenicu a ne Sarajevo...
E sad nema sanse da osvojimo titulu i opet nam sela haraju ligom.
Nemam nista protiv Celika ali stvarno su sudije bile pristrasne.
Al nema im spasa i pored toga. ispadaju garant.
Kako i nebi kad su se svi onako na nas nalozili ko da je Manchester doso
u zenicu a ne Sarajevo...
E sad nema sanse da osvojimo titulu i opet nam sela haraju ligom.
Nemam nista protiv Celika ali stvarno su sudije bile pristrasne.
Al nema im spasa i pored toga. ispadaju garant.
-
everybody hurts
Pa jarane naučite igrati pa vam neće sela harati ligom.... 
- Mahalac
Obadva kluba su yesci trubaduri kao i svi u nasoj ligi, ali eto drago mi je da se toliki narod okupio na Bilinom Polju i otisao zadovoljan pa bar na trenutak zaboravio sumornu stvarnost i sto je Celik ucinio korak vise ka ostajanju u premijer ligi sto je po meni vaznije od nekakve borbe Sarajeva za nazovi titulu.
Samo mi nije jasno kako nigdje ne mogu pronaci nikakvih slika s tekme zbog cega se i logovah u ova doba
Samo mi nije jasno kako nigdje ne mogu pronaci nikakvih slika s tekme zbog cega se i logovah u ova doba
-
FortunaBela
Ja imam uslikan Zibanov, hoš da ti ga pokažem....semir007 wrote:Ma trebalo je uslikat Matkov Gol... ma Golcina je bila a ne Gol...
Bice titula naredne godine
...i jos puno pravih derbija a ne onih sa selima od 500 stanovnika
- Meshtar
Fortuna nemoj...još su rane friške, boli ih toFortunaBela wrote:Ja imam uslikan Zibanov, hoš da ti ga pokažem....semir007 wrote:Ma trebalo je uslikat Matkov Gol... ma Golcina je bila a ne Gol...
...i jos puno pravih derbija a ne onih sa selima od 500 stanovnika
-
izbjeglica_iz_besmisla
A ja imam Matkov sa Grbavice.Hocete li vas dvojica da vam ga ja pokazem ili i vas to boli.Ah da,imam i onaj kad vas je Siroki dobio,pa vam Leotar odnio titulu.Imam i onih sedam iz Bugarske,i one iz Newcastla. :lol:Treba li vam jos.Ima toga jako puno.Samo Bog zna koliko ste puta osramotili svoj grad.Ako Bog da i vi cete iduce sezone za Celikom u nizi rang.Meshtar wrote:Fortuna nemoj...još su rane friške, boli ih toFortunaBela wrote:Ja imam uslikan Zibanov, hoš da ti ga pokažem....semir007 wrote:Ma trebalo je uslikat Matkov Gol... ma Golcina je bila a ne Gol...
...i jos puno pravih derbija a ne onih sa selima od 500 stanovnika![]()
![]()
Last edited by izbjeglica_iz_besmisla on 16/04/2006 13:39, edited 3 times in total.
- Meshtar
Ma jok Šahine na slici je najsmješniji sudija, čovjek krepava od smjeha
Za Izbjeglicu,
Nemoj molim te o sramotama, treba li da pričamo o onoj kad ste nas htjeli ugasiti?? Ili o sramoti da niste u stanju u ovoj ligi uzeti titulu, ili o Legendi o 12 Bajrama, ili ćemo možda o vožnji fijakerom po koševskom stadionu, ili da pričamo o političkoj potpori, također možemo razgovarati i o vašoje europskoj sramoti (Sartid, sjećaš se??)...mada uvijek mi je drago vidjeti vas kako bježite kad god Sarajevo gubi.
Željezničar je šampion iduće sezone, a i da ispadnemo iz lige opet ga isto volim...to je razlika između vas i nas...
Živio
Za Izbjeglicu,
Nemoj molim te o sramotama, treba li da pričamo o onoj kad ste nas htjeli ugasiti?? Ili o sramoti da niste u stanju u ovoj ligi uzeti titulu, ili o Legendi o 12 Bajrama, ili ćemo možda o vožnji fijakerom po koševskom stadionu, ili da pričamo o političkoj potpori, također možemo razgovarati i o vašoje europskoj sramoti (Sartid, sjećaš se??)...mada uvijek mi je drago vidjeti vas kako bježite kad god Sarajevo gubi.
Željezničar je šampion iduće sezone, a i da ispadnemo iz lige opet ga isto volim...to je razlika između vas i nas...
Živio
Last edited by Meshtar on 16/04/2006 13:44, edited 1 time in total.
-
FortunaBela
Ma, samo da znaš koliko me to briga...Meshtar wrote:Fortuna nemoj...još su rane friške, boli ih toFortunaBela wrote:Ja imam uslikan Zibanov, hoš da ti ga pokažem....semir007 wrote:Ma trebalo je uslikat Matkov Gol... ma Golcina je bila a ne Gol...
...i jos puno pravih derbija a ne onih sa selima od 500 stanovnika![]()
![]()
-
FortunaBela
Jadnici dobili jednu tekmu nakon toliko izgubljenih pa se pomamili, a nisu svjesni da se u blatu valjaju... 
-
Celicna_saka
Ove sezone ste vi donji i negdje do nasih prepona vam pogled seze.
-
Celicna_saka
Jednu, sto pitas? Da navijam zbog titula u ovoj ligi, navijo bi za siroki.
-
shadow
poserem vam se na kupljene BH titule, jebo vas nijaz brkovic
CIJELA BOSNA ZNA
SVAKO DJETE ZNA
DA STE PICKE VI
DA SU VAM TITULU KUPILIIIIIII
sto je to sad ne osvojite? nema vise para? ovo je vas realan domet, 17 bodova iza nas i tisina molim. Ni mi je necemo osvojiti jer nemamo para ko ustase iz listice ali od ovih klubova sto se posteno bore smo najbolji tako da se nemamo cega stiditi. Na kraju krajeva, drugo mjesto vodi u Evropu, mi smo zadovoljni a vi ovog ljeta s balkona gledajte kako bordo nacija po gradu slavi.
CIJELA BOSNA ZNA
SVAKO DJETE ZNA
DA STE PICKE VI
sto je to sad ne osvojite? nema vise para? ovo je vas realan domet, 17 bodova iza nas i tisina molim. Ni mi je necemo osvojiti jer nemamo para ko ustase iz listice ali od ovih klubova sto se posteno bore smo najbolji tako da se nemamo cega stiditi. Na kraju krajeva, drugo mjesto vodi u Evropu, mi smo zadovoljni a vi ovog ljeta s balkona gledajte kako bordo nacija po gradu slavi.
-
Celicna_saka
Jednu, zbog administrativno politickih zajebancija nije valorizovana u evropi, a otidji u ns bih pa vidi listu osvajaca titula.Meshtar wrote:Meštre...nijednuCelicna_saka wrote:Jednu, sto pitas? Da navijam zbog titula u ovoj ligi, navijo bi za siroki.
-
Revolucionar
eh manijacici nesto bih vam rekao al se uzdrzavam,ustvari MA-TKO vas je..

- Meshtar
koju od 3 titule smo kupili???shadow wrote:poserem vam se na kupljene BH titule, jebo vas nijaz brkovic
CIJELA BOSNA ZNA
SVAKO DJETE ZNA
DA STE PICKE VI