[img]http://home.swiftdsl.com.au/~hamdija/fstab/slink/logoSB.jpg[/img][color=white]__[/color]broj 448, 16/06/2005. wrote:GORAN BREGOVIC ZA "SB" NAKON KONCERTA
Covjece, ovo je fakat bila zajebana svirka!
Cetvrtak... 00.30... kraj koncerta
___Goran Bregovic: I Kakav ti je koncert?
Senad Avdic: Nisam bio, dimra, jarane.
___Goran Bregovic: Dimra i ja, al' sam bio na koncertu...
Senad Avdic: Ha, ha, svaka ti je zlatna...
___Goran Bregovic: Fakat si me iznenadio, ti si zadnji od kog sam ocekivao da ce me podrzati... Hej, covjece, __________________.zove me Bojan Hadzihalilovic u najvecoj trci da me moli da primim Senada Pecanina...
Senad Avdic: Jebo Pecanina, hvala ti za koncert, buraz.
___Goran Bregovic: Hvala Sarajevu za koncert.
Senad Avdic: Jesi li cvik'o?
___Goran Bregovic: Jesam, loma, jebiga.
Senad Avdic: I, kako je zavrsio koncert?
___Goran Bregovic: Zar je zavrsio?
Senad Avdic: Vidimo se za Vidovdan u Beogradu!
___Goran Bregovic: Bujrum, i jebi se i ti i Vidovdan!
Senad Avdic: Jebi se i ti i Sloba i Alija, ha, ha...
Opet jebo...
- Fair Life
#1 Opet jebo...
-
radeljas
ovo kao treb'o biti neki humor, neka metafora, ironija, shala, sta li? jebo i bregu i avdica. avdicu, alibabicevom i lagumdzijinom potrchku, je krivo sto je pecanin uradio odlicnu stvar i natjerao bregu da kaze sta misli. a brega misli prochetnichki. i gotova stvar. i iz tog sarajevske zavisti je avdic napisao kontra komentar. koji kreten.
-
car-x
koja zalost i sramota.. dodje cetnik u sarajevo i okupi 65.843 sarajlije, jos ih klepi po usima, zasnjira kintu, i voz..radeljas wrote:ovo kao treb'o biti neki humor, neka metafora, ironija, shala, sta li? jebo i bregu i avdica. avdicu, alibabicevom i lagumdzijinom potrchku, je krivo sto je pecanin uradio odlicnu stvar i natjerao bregu da kaze sta misli. a brega misli prochetnichki. i gotova stvar. i iz tog sarajevske zavisti je avdic napisao kontra komentar. koji kreten.
pa ljudi dokle vise..
- flora.sa
opet isto!!!
radeljaš, koliko puta si u gradu čuo, da raja psuje Aliju!!!???
Ja hiljade puta...
A Senad je bukvalno strapao riječi usta Bregoviću...
Ma, da je i rekao, šta se može...
I da budemo načisto, DEFINITIVNO ne odobravam to što je rekao, ali svako ima pravo na svoje mišljenje...
Problem nas je što mislimo da je ovo Alijino Sarajevo...
A nije, sarajevo, je i moje, i tvoje, i Alijino, i svih drugih koji vole ovaj grad..
Pa, i Brega ga voli, na neki svoj način.
Ja hiljade puta...
I da budemo načisto, DEFINITIVNO ne odobravam to što je rekao, ali svako ima pravo na svoje mišljenje...
A nije, sarajevo, je i moje, i tvoje, i Alijino, i svih drugih koji vole ovaj grad..
-
car-x
kakvo alijino bona.. alija je bio iz bosanskog samca..flora.sa wrote:opet isto!!!
Ja hiljade puta...
-
radeljas
ti mozda mislis da je sarajevo alijino, ja ne mislim i nisam nikad mislio. prica o alijinom sarajevu je chetnichka pricha i pricha riste djoge. a to je i pricha kojom se pravdao zlochin. TO JE MOJE MISHLJENJE NA KOJE MI TI UPRAVO DADE PRAVO. i ja cu ga uvijek reci, bez obzira na sve.flora.sa wrote:opet isto!!!
Ja hiljade puta...
problem je kontekst i sve sta je taj brega radio, odnosno nije radio. i problem je generalno odnos prema agresiji i ratu. ali ti to ocito ne razumijes. ili si tendenciozna.
- Bumbar
car-x wrote:koja zalost i sramota.. dodje cetnik u sarajevo i okupi 65.843 sarajlije, jos ih klepi po usima, zasnjira kintu, i voz..radeljas wrote:ovo kao treb'o biti neki humor, neka metafora, ironija, shala, sta li? jebo i bregu i avdica. avdicu, alibabicevom i lagumdzijinom potrchku, je krivo sto je pecanin uradio odlicnu stvar i natjerao bregu da kaze sta misli. a brega misli prochetnichki. i gotova stvar. i iz tog sarajevske zavisti je avdic napisao kontra komentar. koji kreten.
pa ljudi dokle vise..
Suti ba...ne daj Boze da Ceca dodje...pa ne da bi stadion bio pun nego bi morala 2 koncerta odrzati. Sve nesto kontam da bi ta rekla: - Hvala Sarajevo...volim vas!
- flora.sa
ja sam rekla svoje, na milion tema o ovom Fcuckin koncertu...
Baš me briga, i za B.Dugme (nisam bila na koncertu), i za Gorana, i za Merlina, i za sve ove stupidne teme, o istima!!!
Barem 1000 ih je otvoreno.
pređimo konačno na nešto drugo!
ljudi imamo koncert jamiroquai 23.Juna, nije li to super stvar!!
Baš me briga, i za B.Dugme (nisam bila na koncertu), i za Gorana, i za Merlina, i za sve ove stupidne teme, o istima!!!
- flora.sa
To treba reći onima, koji misle da u Sarajevu svi trebamo razmišljati onako kako nam nameće politika pokreta zelenih!!!!!car-x wrote:je li?flora.sa wrote:opet isto!!!
Ja hiljade puta...
pazi, nisam znala!
![]()
kakvo alijino bona.. alija je bio iz bosanskog samca..
hebo te, ništa ne možemo početi, i završiti, bez dnevno političkih događanja!
-
radeljas
koja "politika pokreta zelenih". ne karikiraj ozbiljne stavove. nemas argumenata, pa to svodis na nekakve zelene beretke. organizaciju ratnih profitera, koja nije oslobodila ni mm teritorije.flora.sa wrote:To treba reći onima, koji misle da u Sarajevu svi trebamo razmišljati onako kako nam nameće politika pokreta zelenih!!!!!
eto, taj tvoj nacin razmisljanja je isti kao bregin. zato ja izrazavam svoj stav protiv njegovog karikiranja nase odbrane, a i tvog mog stava.
- flora.sa
ovo što sam napisala nema veze sa koncertom, ali je moja greška što se moj post "izmiješao".radeljas wrote:koja "politika pokreta zelenih". ne karikiraj ozbiljne stavove. nemas argumenata, pa to svodis na nekakve zelene beretke. organizaciju ratnih profitera, koja nije oslobodila ni mm teritorije.flora.sa wrote:To treba reći onima, koji misle da u Sarajevu svi trebamo razmišljati onako kako nam nameće politika pokreta zelenih!!!!!
eto, taj tvoj nacin razmisljanja je isti kao bregin. zato ja izrazavam svoj stav protiv njegovog karikiranja nase odbrane, a i tvog mog stava.
never mind!
ko je otišao-otišao je.
ko nije-neka nije
svako ima svoje razloge.
punto!
stavljam tačku na svoje postove o ovom koncertu!
radeljaš, ništa lično, vjeruj!
svako ima pravo na mišljenje.
poštuj moje, i ja poštujem tvoje..
to što se ne slažemo, popitanju ovoga, nije nikakav šproblem
demokratija, svi možemo reći ono što mislimo.
ovo je forum, hebiga...
a bilo bi glupo da svi mislimo isto!!!
-
radeljas
slazem se apsolutno, neka svako kaze sta misli i neka se onaj drugi odredi prema iznesenim misljenjima. samo da se ne tuchemo. drago mi je da je ljudima bilo dobro na koncertu. ja sam isto za sve moguce slobode, od iznosenja misljenja, do svega drugog ...flora.sa wrote: ko je otišao-otišao je.
ko nije-neka nije
svako ima svoje razloge.
punto!
radeljaš, ništa lično, vjeruj!
svako ima pravo na mišljenje.
poštuj moje, i ja poštujem tvoje..
to što se ne slažemo, popitanju ovoga, nije nikakav šproblem
demokratija, svi možemo reći ono što mislimo.
ovo je forum, hebiga...
a bilo bi glupo da svi mislimo isto!!!
-
3per
U interview-u koji je dao britanskom Times-u, frontman grupe Jamiroquai je na pitanje, da li ce uspjeti da odrzi uspjesan koncert nakon Bijelog Dugmeta i Bregovica rekao, "Jebo Bregu" ("Hell yes, fuck Brega").
http://entertainment.timesonline.co.uk/ ... 38,00.html
-
radeljas
grad daleko od bilo kakve veze sa evropskim gradovima ili standardima koji odgovaraju evropi. grad u kome je funkcioner u opstini centar jedan nepismeni "neuspjesni" golman, a i drugi "funkcioneri" nisu nista bolji...Prenj wrote:Glavni grad "banana" drzave sa visokom stopom kriminala, korupcije i nezaposlenosti.gavrilo wrote:evo sad ozbiljno... kako bi vi danas opisali sarajevo?
Jedini problem je ... sto je nas i sto drugog nemamo.
-
tataratira
smetao im komunizam i kult licnosti a opet bi da ga uvedu na mala vrata, preko zasluznih gradjana koji se bune samo kad nisu u talu
-
tataratira
koliko ce hiljada doci na njegov koncert ?3per wrote:U interview-u koji je dao britanskom Times-u, frontman grupe Jamiroquai je na pitanje, da li ce uspjeti da odrzi uspjesan koncert nakon Bijelog Dugmeta i Bregovica rekao, "Jebo Bregu" ("Hell yes, fuck Brega").
Svevišnji predstavnik je zemo ovom razigranom liliputancu
pa neće valjda Bošnajci da daju pare jednom zemljaku Lorda koji Paravca drži za partnera-reformistu, osvjestite se braćo
-
gavrilo
dajte mi jedan grad u bosni koji nije takav...radeljas wrote:grad daleko od bilo kakve veze sa evropskim gradovima ili standardima koji odgovaraju evropi. grad u kome je funkcioner u opstini centar jedan nepismeni "neuspjesni" golman, a i drugi "funkcioneri" nisu nista bolji...Prenj wrote:Glavni grad "banana" drzave sa visokom stopom kriminala, korupcije i nezaposlenosti.gavrilo wrote:evo sad ozbiljno... kako bi vi danas opisali sarajevo?
Jedini problem je ... sto je nas i sto drugog nemamo.
ok... tuzla je mali izuzetak
ja sam vise mislio da mi opisete sarajevo kao sarajevo... znaci ljudi, nacin zivota, opsto gledanje na svijet (... srbe
- Alfons Kauders
gavrilo wrote:dajte mi jedan grad u bosni koji nije takav...radeljas wrote:grad daleko od bilo kakve veze sa evropskim gradovima ili standardima koji odgovaraju evropi. grad u kome je funkcioner u opstini centar jedan nepismeni "neuspjesni" golman, a i drugi "funkcioneri" nisu nista bolji...Prenj wrote: Glavni grad "banana" drzave sa visokom stopom kriminala, korupcije i nezaposlenosti.
Jedini problem je ... sto je nas i sto drugog nemamo.![]()
ok... tuzla je mali izuzetak![]()
ja sam vise mislio da mi opisete sarajevo kao sarajevo... znaci ljudi, nacin zivota, opsto gledanje na svijet (... srbe)... itd
-
Stitch__
nijeflora.sa wrote:ja sam rekla svoje, na milion tema o ovom Fcuckin koncertu...
inace, koliko god to bilo nevjerovatno, mislim da je ovdje senad avdic OK
- Qler
http://www.slobodna-bosna.ba/

Mica ludEKSKLUZIVNIH 48 SATI:
"SB" se nije odvajala od "Bijelog dugmeta"
Koncert BIJELOG DUGMETA u Sarajevu je mjesecima prije održavanja proglašavan događajem "visokog rizika": samo su "SB" i njeni reporteri imali privilegiju da ovaj spektakularni događaj dožive i prožive sa članovima i menadžmentom "Bijelog dugmeta"
NAJTEŽIH 48 SATI BIJELOG DUGMETA: Nakon što je dojavljeno da će na "Koševu" biti postavljena bomba, Milić Vukašinović je članove "Dugmeta" ohrabrio riječima
SAMO PIČIMO: PREŽIVIO SAM MILION KARADŽIĆEVIH BOMBI U RATU!
-
Stitch__
vidi ovog sto se cudiPrenj wrote:Stitch__ wrote: inace, koliko god to bilo nevjerovatno, mislim da je ovdje senad avdic OK![]()
![]()
ozbiljno...jebo ih sve, vazna je muzika...rado bih otisao i u bg na koncert
sinoc mi je avdic bio sega, prica na FTV kako su u BiH novinari nekulturni...a zaboravlja svoje naslove tipa KO IM JEBE MATER i sl..