OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

reis1

#126 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by reis1 »

bohhe wrote:
reis1 wrote:
bohhe wrote: Nisi odgovorio na pitanje.
Nisi zamolio.
Ne mislim te ženit.
Znači jednostavno pitanje traži jednostavan odgovor. Nemoj sad ići okolo da svak tumači kako hoće.
Ne.

Mislim da Sandzak ne bi trebao biti u BiH.

Rekao sam i zasto.
bohhe

#127 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by bohhe »

reis1 wrote:Ne.

Rekao sam i zasto.
Sad si rekao šta misliš.Malo prije si stavio kratku priču o povijesti sandžaka gdje se čini da kriviš pretke za sadašnju situaciju i svak je i toga mogao izvući mišljenje kako njemu paše.
reis1

#128 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by reis1 »

bohhe wrote:
reis1 wrote:Ne.

Rekao sam i zasto.
Sad si rekao šta misliš.Malo prije si stavio kratku priču o povijesti sandžaka gdje se čini da kriviš pretke za sadašnju situaciju i svak je i toga mogao izvući mišljenje kako njemu paše.
Rekao sam i u prethodnom postu sto mislim. Ali dobro, nekada je potrebno dodatno pojasniti.

No, to nije niti tema ove emisije/teme, jel.
Chisum

#129 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by Chisum »

Breathless wrote:A je li vam u toj hilafeti dozvoljen smijeh? Nikad nisam vidio hilafeta i hilafetu da se smiju javno, cak ni kod nas.

Kakav crni smijeh... osim ovog usiljenog, histericnog "smijeha" - kad ne znaju sta ce da odgovore - vise zivota i duha ima u punjenim paprikama i tubi senfa nego u ovim neuspjesnim pacenicima, s kojima se svi sprdaju.

Image

Ova ih slika zaista najbolje opisuje.
Last edited by Chisum on 15/06/2014 00:40, edited 1 time in total.
animals

#130 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by animals »

sjekirasaduhom1 wrote:
animals wrote:Umjetnost je prihvatiti da ima i drugaciji od tebe..to ovi sto imaju hilafet ne mogu, jer mozak im je ogranicen..
slažem se, o ukusima se ne raspravlja, ali zašto bi bilo jedno nakaradno, zatucano, nazadno, glupo, primitivno,samo zato jer je na muslimanu,kod muslimana, muslimanke...
da vam nacrtam.

Image

Image

Image

kontate sad ?
kontate vi kur...c :lol: :lol: :lol: :lol:

Ovi prvi su manjina u modernom svijetu..ovi drugi su vecina u zaostalom svijetu..kontas ti k...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#131 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by Truba »

a jedni ne žele poklopiti svijet i nametati svoje furke drugima
a drugi to žele i priželjkuju
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#132 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by A1fa »

sjekirasaduhom1 wrote:
animals wrote:Umjetnost je prihvatiti da ima i drugaciji od tebe..to ovi sto imaju hilafet ne mogu, jer mozak im je ogranicen..
slažem se, o ukusima se ne raspravlja, ali zašto bi bilo jedno nakaradno, zatucano, nazadno, glupo, primitivno,samo zato jer je na muslimanu,kod muslimana, muslimanke...
da vam nacrtam.

Image

Image

Image

kontate sad ?
Ti ne kontas, postavio si slike ljudi sa margina demokratskog i razvijenog drustva koji imaju svoju ,,furku'' sa jedne strane, a sa druge corobaku koja u tom hilafetu treba da bude prototip zene. I sto je najjadnije, nigdje u Kur'anu se ne spominje niti opisuje ovakvo umotavanje zene koje od ljudskog bica pravi hodajucu utvaru, bez identiteta, bez iceg ljudskog na sebi.

Uglavnom, dok te hilafete pravite u zabacenim pustinjama i sto dalje od nas, slobodno brate, na taj nacin pomazete americku vojnu industriju i njihovi regruti se obuvacaju na vama, ganjaju vas dronama dok jasete na kamilama, kao na video igrici :D
zvizdan

#133 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by zvizdan »

animals wrote:
sjekirasaduhom1 wrote:
da vam nacrtam.

Image

Image

Image

kontate sad ?
Dodajmo i to da ova dvojica nemaju ambicije da ostatak svijeta istetoviraju po licu ili natjeraju komsiluk da svi urade piercing. Za razliku od ovih koji donose zakone da sve zene imaju izgledati samo i iskljucivo kao gore prikazana hanuma.

Ovi prvi su manjina u modernom svijetu..ovi drugi su vecina u zaostalom svijetu..kontas ti k...
zvizdan

#134 Re: OPET IMAMO HILAFET, nakon tacno 90 godina!

Post by zvizdan »

Dodajmo i to da ova dvojica nemaju ambicije da ostatak svijeta istetoviraju po licu ili natjeraju komsiluk da svi urade piercing. Za razliku od ovih koji donose zakone da sve zene imaju izgledati samo i iskljucivo kao gore prikazana hanuma.
Locked