Opet azil
Moderator: anex
-
Bulvaj
#51 Re: Opet azil
Lako je reći meni psi ne smetaju.Ali da napadnu tebe ili nekog tvog drugačiju bih pijesmu pjevao.Ja sam protiv svih vrsta ubijanja ali nešto se mora poduzeti povodom ovih lutalica.Jer ako ovako ostane bit će sve više napada pasa a s druge strane bit će sve više ludih građana koji će "uzimati" pravdu u svoje ruke.Nisam za šintore ali nešto se hitno mora promjeniti radi naše ali i njihove sigurnosti.Možda bi trebali skupljati ove pse lutalice i odvoditi ih u naselje gdje žive odgovorni za pravljenje azila pa nek se njihova dijeca boje otiči u školu,pa da vidimo hoće li to ignorisati.
-
Bulvaj
#52 Re: Opet azil
Dobro,pisao sam na brzinu pa pogriješim.Ali to se može ispraviti,ali tebi nema pomoći.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#53 Re: Opet azil
slušajte
kad tad će se problem morati apsolvirati
sad kad ih je 12.000 ili kad ih bude 24.000
uglavnom jednom će se morati nešto uraditi
bolje prije nego kasnije
nadam se da niko neće poginuti dok se ne skonta kako se nešto mora poduzeti
kad tad će se problem morati apsolvirati
sad kad ih je 12.000 ili kad ih bude 24.000
uglavnom jednom će se morati nešto uraditi
bolje prije nego kasnije
nadam se da niko neće poginuti dok se ne skonta kako se nešto mora poduzeti
- Truba
#55 Re: Opet azil
da se počelo rješavati kad ih je bilo 1000 sad bismo svi bili mirni
-
pasce
#56 Re: Opet azil
E moj druže, ti ovdje još uvijek borbu vodiš sa polarnim medvjedima (po zaštićenosti) foruma i kvazi poznavaocima pasa kojima je jedini domet puštanje dubokog korijenja po forumu.zengi wrote:Black swan, tebi je najbolje da se objesis pa da ni t,i ni mi, ni cuke nemamo vise problema.
Pazi samo sta pricas covjece!!! Mota ti se neki cuko oko kuce? Ma koga bre boli k...c sta tebi u zivtu smeta?
Evo recimo, meni smetaju likovi kao sto si ti i po mom misljenju oni su glavna kocnica razvju covjecanstva. Sta ti predlazes da ja uradim po tom pitanju?
Fresiane, opet me razocaravas sa ovom svojom nebulozom o humanoj eutanaziji. Idi molim te eutanaziraj se najhumanije sto mozes.
Pusti ih neka "savjetuju" i daju prijedloge.
- Truba
#57 Re: Opet azil
jutros u 5.45 klaonica oko kuće opet se tuku i biju
sva sreća da iz bunila nisam pokušao baciti petardu kroz prozor koji ima zaštitu za komarce
sva sreća nisu mi dozvolili

sva sreća da iz bunila nisam pokušao baciti petardu kroz prozor koji ima zaštitu za komarce
sva sreća nisu mi dozvolili
- Friesian
#58 Re: Opet azil
mene stvarno zaboli neka stvar da li cu ja nekog razocarati ili ne.. toliko puta su mene ljudi razocarali pa evo, i dalje sam ziv..zengi wrote:Fresiane, opet me razocaravas sa ovom svojom nebulozom o humanoj eutanaziji. Idi molim te eutanaziraj se najhumanije sto mozes.
ali iskreno, nakon sto sam vidio toliko isjecenih pasa i macaka koje se pate i jedva ostaju u zivotu, nesta cudno ih odrzava u tolikim mukama.. i nakon sto sam vidio tolike 'ljubitelje' koji vise vole gledati kako zivotinja i pored najjacih analgetika koje SMIJE primiti ipak jauce, i nakon sto sam vidio da ti isti 'ljubitelji' da bi 'pomogli' daju na svoju ruku analgetike koje NE SMIJU primiti (npr. analgin, paracetamol, voltaren) te na taj nacin bukvalno ubiju zivotinju onda sam uzvijek za HUMANU eutanaziju.. jer je sigurno 100% humanije od ovoga sto sam sve nabrojao..!! ali u ocima mazluma to izgleda kao 'ubistvo' dok razaranje jetre i bubrega, koje je dugotrajnije i ireverzibilno, je ipak 'pomoc'..
-
zengi
#59 Re: Opet azil
MA NEMOOOJ??? Eh sad si me rasplakao svojom humanoscu.Friesian wrote:mene stvarno zaboli neka stvar da li cu ja nekog razocarati ili ne.. toliko puta su mene ljudi razocarali pa evo, i dalje sam ziv..zengi wrote:Fresiane, opet me razocaravas sa ovom svojom nebulozom o humanoj eutanaziji. Idi molim te eutanaziraj se najhumanije sto mozes.
ali iskreno, nakon sto sam vidio toliko isjecenih pasa i macaka koje se pate i jedva ostaju u zivotu, nesta cudno ih odrzava u tolikim mukama.. i nakon sto sam vidio tolike 'ljubitelje' koji vise vole gledati kako zivotinja i pored najjacih analgetika koje SMIJE primiti ipak jauce, i nakon sto sam vidio da ti isti 'ljubitelji' da bi 'pomogli' daju na svoju ruku analgetike koje NE SMIJU primiti (npr. analgin, paracetamol, voltaren) te na taj nacin bukvalno ubiju zivotinju onda sam uzvijek za HUMANU eutanaziju.. jer je sigurno 100% humanije od ovoga sto sam sve nabrojao..!! ali u ocima mazluma to izgleda kao 'ubistvo' dok razaranje jetre i bubrega, koje je dugotrajnije i ireverzibilno, je ipak 'pomoc'..![]()
Nije to burazeru to i ja mislim da ti nemas snage da sam sebi priznas istinu o samom sebi. Sustina toga je da bi i ti volio da ubijas, kao i mnogi drugi koji dodju na ovaj forum pod jednim ili drugim izgovorom.
Jer, nemozemo nikako drugacije zaustaviti te nadri ljubitelje i nadri ljekare nego moramo pobiti sve pse humano, da im neko ne bi davo analgetike.
Evo sad sam bio sa kcerkom od svog prijatelja da hranimo njene lokalne cuke. Imaju tu dva mala kuceta koje je neko izbacio i neki zuco koji je odnedavno izbacen. I znas sta, taj zuco je preuzeo brigu o ovo dvoje kucica a nisu mu nista u zivotu. Necete vjerovati, ali zuco ih njuska, lize, pregleda im usi i gura ih nazad u kutiju u kojoj spavaju.
A bolje bi mu bilo da ih humano ubije. Sta ces, zivotinja je to, nema on osjecaj za humanost ali je meni ipak njegovo govno draze nego humanisti koji hoce da ubijaju.
Black swan, tipicni bosanski sindrom iluzije velicine i vaznosti a to je nepremostiva prepreka bilo kavoj konverzaciji. Upali ti sebi Hajat TV, ima jako dobrih programa na tvom nivou.
- kokuz_sa
#60 Re: Opet azil
zengi i njegovi postovi.. basnoliko opisani
tacno ono kad ih covjek procita dodje mu da nikad u zivotu ne pomisli d aima dijete..al zato obavezno razmislja o usvajanju nekog kuceta velikih tuznih ociju iz koje isijava ljubav, toplina, prvrzenost
i tacno covjeku dodje d apozeli da negdje rokne nuklearna raketa i iskorijeni sve zle ljude koji ne vole zivotinje..a o kojima zenga prica..tj nadje ih u svakom forumasu koji se javi na temi o lutalicama
tacno ono kad ih covjek procita dodje mu da nikad u zivotu ne pomisli d aima dijete..al zato obavezno razmislja o usvajanju nekog kuceta velikih tuznih ociju iz koje isijava ljubav, toplina, prvrzenost
i tacno covjeku dodje d apozeli da negdje rokne nuklearna raketa i iskorijeni sve zle ljude koji ne vole zivotinje..a o kojima zenga prica..tj nadje ih u svakom forumasu koji se javi na temi o lutalicama
- Friesian
#62 Re: Opet azil
ma sta bismo mi kokuze bez takvih.. zar ne mislis da bi forum bio dosadan
a zengi, ne moras brate plakati.. taj zuco je udomio stence a moja kuja je udomila dva macica i masirala im stomak nakon jela, pa se ne fali.. stvarno mi je muka od tvojih neosnovanih psihoanaliza jer mi onda nije jasno sta tako pametan covjek radi ovdje na forumu.. meni je, za razliku od tebe, muka upravo od ljudi koji vise vole da gledaju kako se zivotinja pati ali se ipak nazivaju ljubiteljima..!
a zengi, ne moras brate plakati.. taj zuco je udomio stence a moja kuja je udomila dva macica i masirala im stomak nakon jela, pa se ne fali.. stvarno mi je muka od tvojih neosnovanih psihoanaliza jer mi onda nije jasno sta tako pametan covjek radi ovdje na forumu.. meni je, za razliku od tebe, muka upravo od ljudi koji vise vole da gledaju kako se zivotinja pati ali se ipak nazivaju ljubiteljima..!
-
pakica_
#63 Re: Opet azil
nisam za uspavljivanje zdravih zivotinja, ali vala kad vidis da mu nema hajra od zivota, dvije boce rijese svu brigu.. prvo mojoj pascadiji kad bi se nesto desilo, a onda drugim.. il' treba mozda da gledam kako se kerovi previjaju od bolova, kako truhnu i umiru iznutra, a ne mogu mi reci: boli me! ako se ne daj boze desi takvo nesto, ne pada mi na pamet da ga gladim i da cekam da sam umre ako vidim da ih boli! moze mi reci ko sta hoce na tu temu, humana eutanazija postoji s razlogom!
samo sto zengi to vidi malo jednostrano, pa sam sa njim odustala od rasprave na temu eutanazije i kastracije/sterilizacije.. bit ce da je i to smrt
eno moja nala mrtva vec po' godine jer je sterilisana
ovo sto ja hranim i vodam je njen duh 
samo sto zengi to vidi malo jednostrano, pa sam sa njim odustala od rasprave na temu eutanazije i kastracije/sterilizacije.. bit ce da je i to smrt
-
bizet
#64 Re: Opet azil
zanimljiva razmisljanja
ali ako cemo pravo, kako bi se osjecali da neko drugi za nas odlucuje hoce li nas sterilisati, da li nas treba humano eutanizirati ako npr. nemamo dom ili posao
pitanje koje ja sebi ponekad postavim, zasto mislimo da je ovaj svijet skrojen iskljucivo za nase potrebe?...nije li to previse umisljanja?
ali i sama sam pobornik sterilizacije...previse smo zanemarivali pse i doveli smo do stanja kakvo imamo danas...nisam za eutanazije, ali jesam za sterilizaciju, kako ne bi doslo do jos veceg kurslusa...pola zla, mozda bolje i tako nego cijelo, ali to ne znaci da se nisam igrala Boga i da nisam kriva, svjesno...ruku na srce moja kujica je imala slomljenu karlicu, svakako se nije mogla okotiti, pa je odluka time bila mrvicu laksa...muzjaka zdravog pravog razvlacim koliko mogu oko kastriranja...nemate pojma koliko mi je zao...ali duznost prema covjeku je na prvom mjestu, pa cu vrlo vjerovatno to uraditi u momentu kad razum nadvlada srce
zamisli stvarno sutra ti odes doktoru na obicni pregled a on te npr. sterilise, jer eto nisi vrijedan po nekakvim parametrima za reprodukciju, ili jedan dan normalno se setas ulicama svoga grada, a drugi dan krenu pucati na tebe jer eto ti po nekim parametrima ne zasluzujes da zivis...cekaj, ovo smo vec imali kroz historiju...nismo nista naucili?
ali ako cemo pravo, kako bi se osjecali da neko drugi za nas odlucuje hoce li nas sterilisati, da li nas treba humano eutanizirati ako npr. nemamo dom ili posao
pitanje koje ja sebi ponekad postavim, zasto mislimo da je ovaj svijet skrojen iskljucivo za nase potrebe?...nije li to previse umisljanja?
ali i sama sam pobornik sterilizacije...previse smo zanemarivali pse i doveli smo do stanja kakvo imamo danas...nisam za eutanazije, ali jesam za sterilizaciju, kako ne bi doslo do jos veceg kurslusa...pola zla, mozda bolje i tako nego cijelo, ali to ne znaci da se nisam igrala Boga i da nisam kriva, svjesno...ruku na srce moja kujica je imala slomljenu karlicu, svakako se nije mogla okotiti, pa je odluka time bila mrvicu laksa...muzjaka zdravog pravog razvlacim koliko mogu oko kastriranja...nemate pojma koliko mi je zao...ali duznost prema covjeku je na prvom mjestu, pa cu vrlo vjerovatno to uraditi u momentu kad razum nadvlada srce
zamisli stvarno sutra ti odes doktoru na obicni pregled a on te npr. sterilise, jer eto nisi vrijedan po nekakvim parametrima za reprodukciju, ili jedan dan normalno se setas ulicama svoga grada, a drugi dan krenu pucati na tebe jer eto ti po nekim parametrima ne zasluzujes da zivis...cekaj, ovo smo vec imali kroz historiju...nismo nista naucili?
-
pakica_
#65 Re: Opet azil
kao sto rekoh, zdravog psa ne bih uspavala, nema razloga.. a samo se zapitajte kako bi ste se osjecali da vas boli svaki centimetar tijela, izljecenja nema i morate zivjeti na aparatima ili kao biljka.. prvi biste vi voljeli biti uspavani.. viva holandija sa svojom legalizacijom.. prema tome, nemojte nam gurati u usta da smo rekli da ih sve treba pobit, k'o sto zengi to gleda iz krajnosti u krajnost.. ispade da vise volim cuke ako dozvolim da se pate, sta libizet wrote:zanimljiva razmisljanja
sto se tice sterilizacije, da se o tome na vrijeme razmisljalo, sada ne bismo imali problem koji imamo.. mislim, meni nisu problem, sto se mene tice, neka ih je milion i po' na ulici, samo da im je lijepo, meni ne smetaju, ali obzirom na ono sto prezivljavaju medju ljudskim zvjerima, mislim da je otklanjanje materice najbezbolnije rjesenje
i vjeruj, prije bih kastrirala pojedine ljude da se ne mogu razmnozavati, jer prave i radjaju idiote, no, ko me sta pita..
- uglavnomja
#66 Re: Opet azil
''bizet wrote: zamisli stvarno sutra ti odes doktoru na obicni pregled a on te npr. sterilise, jer eto nisi vrijedan po nekakvim parametrima za reprodukciju, ili jedan dan normalno se setas ulicama svoga grada, a drugi dan krenu pucati na tebe jer eto ti po nekim parametrima ne zasluzujes da zivis...cekaj, ovo smo vec imali kroz historiju...nismo nista naucili?
mislim fakat nidje veze...
dakle, zena sama odlucuje(ili zajedno sa partnerom) hoce li imati dijete ili ne, postoje anti bebi pilule, postoje spirale, postoje pilule za dan poslije, postoje kondomi, postoji samokontrola, racunanje plodnih dana...
a tjeranje kod zivotinja
-
bizet
#67 Re: Opet azil
@pakica, nisam te uopste prozvala...na osnovu cega si ti izvukla taj zakljucak?
ja sam samo iznijela svoja razmisljanja mila
@uglavnomja, slazem se da je tesko poistovijetiti zivotinje sa covjekom, mi smo daleko napredniji u s.anjima i cesce cemo zahebati i ugroziti nesto lijepo, dobro, prirodno, nego one
zamisli kakav bi bio svijet da barem svoju rasu tretiramo jednakom po svim pitanjima i u svim situacijama....gdje bi nam bio kraj, jel' de...ali ne, mi nazalost nismo toliko veliki ljudi koliko se volimo lagati da jesmo
tolarancija, kad bi je imali prema svojoj rasi mozda bi je imali i prema drugima...to je otprilike ono na sta ja mislim
kad spominjes tjeranje kod zivotinja...pa imaju ga i ljudi u nazovi sofisticiranijem obliku...koliko djece smo pobili, koliko djece sopstveni roditelji unakazuju svakodnevno, koliko silovatelja, pedofila, doktora koji ce uraditi abortus za novce i u 6 mjesecu trudnoce npr....zivotinje su jednako dobri roditelji, a ljudi su jednako "zivotinje" i ja sam samo iznijela dokaze za to
opet se vracam na pitanje...zato mislimo da je ovaj svijet skrojen iskljucivo za nas?
znas, lako je odlucivati kad se ne radi o tebi i tvome...tad smo svi najpametniji...pokusaj se staviti u tudju kozu, na drugu stranu...barem pokusaj razumjeti...eto to se trazi...budi tu kad eutaniziraju psa, pokusaj izdrzati pogled, kako klone odjednom i doci kuci zadovoljan sobom misleci da si uradio dobro...ako to mozes onda sa tobom nesto debelo nije uredu, a vjerujem da bi ti bilo tesko, jer u pitanju je zivo bice, toplo
nisam razmisljala o eutanaziji bolesnih pasa...polazim od sebe...da li bih radije pristala da me vjecno uspavaju ili bih ipak voljela da docekam jos jedan izlazak sunca...ne znam odgovor na ovo pitanje pakica...ali hej, kad moji psi ostare mogu vam javiti kavu sam odluku tad donijela...sad, ja nemam misljenje o tome, jer ni sama ne znam kako bih reagovala da se nadjem na tom mjestu
ja sam samo iznijela svoja razmisljanja mila
@uglavnomja, slazem se da je tesko poistovijetiti zivotinje sa covjekom, mi smo daleko napredniji u s.anjima i cesce cemo zahebati i ugroziti nesto lijepo, dobro, prirodno, nego one
zamisli kakav bi bio svijet da barem svoju rasu tretiramo jednakom po svim pitanjima i u svim situacijama....gdje bi nam bio kraj, jel' de...ali ne, mi nazalost nismo toliko veliki ljudi koliko se volimo lagati da jesmo
tolarancija, kad bi je imali prema svojoj rasi mozda bi je imali i prema drugima...to je otprilike ono na sta ja mislim
kad spominjes tjeranje kod zivotinja...pa imaju ga i ljudi u nazovi sofisticiranijem obliku...koliko djece smo pobili, koliko djece sopstveni roditelji unakazuju svakodnevno, koliko silovatelja, pedofila, doktora koji ce uraditi abortus za novce i u 6 mjesecu trudnoce npr....zivotinje su jednako dobri roditelji, a ljudi su jednako "zivotinje" i ja sam samo iznijela dokaze za to
opet se vracam na pitanje...zato mislimo da je ovaj svijet skrojen iskljucivo za nas?
znas, lako je odlucivati kad se ne radi o tebi i tvome...tad smo svi najpametniji...pokusaj se staviti u tudju kozu, na drugu stranu...barem pokusaj razumjeti...eto to se trazi...budi tu kad eutaniziraju psa, pokusaj izdrzati pogled, kako klone odjednom i doci kuci zadovoljan sobom misleci da si uradio dobro...ako to mozes onda sa tobom nesto debelo nije uredu, a vjerujem da bi ti bilo tesko, jer u pitanju je zivo bice, toplo
nisam razmisljala o eutanaziji bolesnih pasa...polazim od sebe...da li bih radije pristala da me vjecno uspavaju ili bih ipak voljela da docekam jos jedan izlazak sunca...ne znam odgovor na ovo pitanje pakica...ali hej, kad moji psi ostare mogu vam javiti kavu sam odluku tad donijela...sad, ja nemam misljenje o tome, jer ni sama ne znam kako bih reagovala da se nadjem na tom mjestu
- kokuz_sa
#68 Re: Opet azil
bizet wrote:
budi tu kad eutaniziraju psa, pokusaj izdrzati pogled, kako klone odjednom i doci kuci zadovoljan sobom misleci da si uradio dobro...ako to mozes onda sa tobom nesto debelo nije uredu, a vjerujem da bi ti bilo tesko, jer u pitanju je zivo bice, toplo
poenta svega
svijet nije skrojen samo za nas, ali
treba i imati prioritete u tom svijetu
a bogme nije prioritet pravljenje starackih domova za kerove i mjesecno izdvajat za njih 157KM dok narod gladuje
sto se tice ovog drugog
dvoje ljudi mi je umrlo na rukama, jedno u ratu drugo od bolesti poslije rata
i sta sad treba da tu njihovu patnju poistovijetim s patnjom nekog kera kojeg treba eutanizirat..
e zalosti moje kako vi razmisljate
-
pakica_
#69 Re: Opet azil
@bizet- nisam mislila na tebe i zengija konkretno, nego opcenito ljude koji su protiv eutanazije.. imam ja argumente zasto bih se odlucila za to, neki imaju zasto ne bi i zdra'o djaci..kokuz_sa wrote:
poenta svega
svijet nije skrojen samo za nas, ali
treba i imati prioritete u tom svijetu
a bogme nije prioritet pravljenje starackih domova za kerove i mjesecno izdvajat za njih 157KM dok narod gladuje
sto se tice ovog drugog
dvoje ljudi mi je umrlo na rukama, jedno u ratu drugo od bolesti poslije rata
i sta sad treba da tu njihovu patnju poistovijetim s patnjom nekog kera kojeg treba eutanizirat..
e zalosti moje kako vi razmisljate
a ti @kokuze vise sjasi s tog "starackog doma" za kerove.. ljudi mogu traziti, reci nemamo, pomozite, cuke ne mogu.. ne poistovjecujem, Boze sacuvaj, al' nek' mi jos neko kaze da nema posla u BiH stjerat cu ga u tri pizde materine!
evo ti samo jedan u moru primjera kako posla ima, radnika nema- moj drug je pokrenuo taksi firmu i trebaju mu vozaci.. macak se javi na oglas, zakasni na razgovor pola sata, haj' ok, primi ga.. sutradan umjesto u 6 on dodje na pos'o u 8.. progledas mu opet kroz prste.. onda ode od 1 do 4 odspavat, pa opet na pos'o.. ma mrš! i onda kuka kad dobije otkaz.. a ima takvih jos pun kufer.. tako da se ja za ljude ne sekiram.. jedino bas kad vidim da je co'ek maksum il' dzuturum i/ili bolestan, takvima cu pomoci..
i zasto niko kao humanitarne donacije ne donira pakete kondoma sirotinji koja nema sta radit pa se bambusa cijeli dan i onda kuka kako ima desetero djece i da nemaju sta da jedu (a 95% cigaru u zvaljama ima).. jedno je kad imas, pa nafiljas djece, pa ostanes bez icega, ali kad svjesno pravis novu sirotinju- ma mrš! nisu ta djeca jadna kriva sto se radjaju u neimastini, nego roditelji.. i onda mi ispadosmo bice od razuma.. jesmo govno pasje!
- kokuz_sa
#70 Re: Opet azil
sto bi sjaho
jer obican ker mjesecno prima 157KM pomoci od drzava do kraja svog zivota a moj otac ima penziju 300KM
sto se tice ostalog ja 1 u zivotu na posao zakasnio u sve ove godine sto sam radio i to saobracajnu tad imao kad sam krenuo..
djece nemam pa tako...
a i ne prave svi ljudi djecu jer nemaju sta da rade..
al po zakoni svi kerovi su za starackog doma
jer obican ker mjesecno prima 157KM pomoci od drzava do kraja svog zivota a moj otac ima penziju 300KM
sto se tice ostalog ja 1 u zivotu na posao zakasnio u sve ove godine sto sam radio i to saobracajnu tad imao kad sam krenuo..
djece nemam pa tako...
-
hawxgg
#71 Re: Opet azil
Koji lik... Nije istina da dobivaju toliko para, ne daju 10 KM po psu mjesecno... Hrane se najjadnijom hranom, kad neki pas umre ostane tu danima dok ga ne izbace iz boxa, imao sam priliku sam se uvjeriti.kokuz_sa wrote:sto bi sjaho
djece nemam pa tako...
- Truba
#72 Re: Opet azil
samo da javim svekolikom forumskom puku i onim aw awovcima koji nisu htjeli doći po tele... niti odgvoriti na majl i nepristojno me odjebavati s telefona... aldin i kompanija ili kako se već zove mikrob
teletu je prosvirano tijelo lovačkim metkom
a drugi ga je metak uspavao da se ne muči
komšija lovac je uzeo stvar u svoje ruke i sve po zakonu u lovištu ucmekao psa
žao mi je psa ali je bio prevelik i previše se približio kućama...skoro mjesec i pol
mačke su se ponovo pojavile i lakše je šetati
odgovornost leži na aw mau i na onima koji nisu htjeli doći nego me upućivaše na mjesnu zajednicu
saću im poslati e mail sa slikom psa nek uokvire
žao mi je psa ali je bio prevelik i previše se približio kućama...skoro mjesec i pol
odgovornost leži na aw mau i na onima koji nisu htjeli doći nego me upućivaše na mjesnu zajednicu
-
pakica_
#73 Re: Opet azil
vidim, pobio vas je sve za taj mjesec i po.. kamo srece da barem jeste.. komsiji lovcu iskreno zelim da si prosvira mozak kad bude cistio neku vrstu oruzja.. al' tek onoliko koliko bi mu bilo potrebno da ostane invalid i da zivi na aparatima do kraja svog jadnog zivota! i svakome ko ubije psa zelim isto! fuj, ljudski rode, gadis mi se!Black swan wrote:samo da javim svekolikom forumskom puku i onim aw awovcima koji nisu htjeli doći po tele... niti odgvoriti na majl i nepristojno me odjebavati s telefona... aldin i kompanija ili kako se već zove mikrob
-
julisiz es grant
#74 Re: Opet azil
Sada će te Vau Mau kreteni tužiti što nisi zaštitio psa. Vjeruj mi da hoće, obraz im ne smeta.Black swan wrote:samo da javim svekolikom forumskom puku i onim aw awovcima koji nisu htjeli doći po tele... niti odgvoriti na majl i nepristojno me odjebavati s telefona... aldin i kompanija ili kako se već zove mikrob
- Friesian
#75 Re: Opet azil
upravo tako @pakice.. u smnogim svojim postovima mislim na bolesne pse.. vec sam ranije napisao da cu svoje pse, ako bude ne daj Boze potrebe, radije eutanazirati.. i sam bi za sebe potpisao eutanaziju, samo da se ne mucim.. ali eto.. zengi k'o zengi.. ne bi bio on da ne uvaljuje svoje rijeci u tudja usta!
ali isto tako mi je licemjerno od ljubitelja tolikih da jedan dio pasa drze u utocistu - kakvom takvom, sa redovnom hranom - kakvom takvom, vakcinacijom, ciscenjem od parazita i slicno dok se drugi, i to veci dio, pasa suocava sa raznim oblicima covjekolikih majmuna koji naseljavaju gradove, i bjeze od metaka, petardi, kisobrana, benzina i sibica..
jedva cekam da vidim kako li ce zengi (kojeg mozemo prozvati lektorom klix foruma) sad prevesti i protumaciti moj komentar
ali isto tako mi je licemjerno od ljubitelja tolikih da jedan dio pasa drze u utocistu - kakvom takvom, sa redovnom hranom - kakvom takvom, vakcinacijom, ciscenjem od parazita i slicno dok se drugi, i to veci dio, pasa suocava sa raznim oblicima covjekolikih majmuna koji naseljavaju gradove, i bjeze od metaka, petardi, kisobrana, benzina i sibica..
jedva cekam da vidim kako li ce zengi (kojeg mozemo prozvati lektorom klix foruma) sad prevesti i protumaciti moj komentar