Operacija ušiju....
Moderator: anex
-
Muhamedd
#1 Operacija ušiju....
pozz kolege , volio bi da mi neko odgovori koje se ranije susretao sa ovim problemom klempavih usiju...zna li ko kolika je cijena , ovdje kod nas u Bih...
- alica.k
#2 Re: Operacija ušiju....
moja rodica je operisala svoje klempave usi i meni opet izgleda isto...
-
X2000
#3 Re: Operacija ušiju....
Karabeg Medical Group
Himze Polovine br. 39
71 000 Sarajevo; BiH
tel: +387 33 556 556
fax: +387 33 556 555
e-mail: [email protected]
http://www.karabeg.com/ba/rezultati/korekcija-uiju.html
Himze Polovine br. 39
71 000 Sarajevo; BiH
tel: +387 33 556 556
fax: +387 33 556 555
e-mail: [email protected]
http://www.karabeg.com/ba/rezultati/korekcija-uiju.html
-
sendyy
#4 Re: Operacija ušiju....
Pozdrav. Vec duze vremena zelim da operisem klempave usi i napokon sam se i odlucila da to uradim. Naime,nakon brojnih istrazivanja po netu i foruma bilo je tesko odluciti se gdje se operisati ali na kraju odluka je pala na Karabega.Ako ima neko neka iskustva ili savet bila bi jako zahvalna da ih cujem.
-
Utopia_no
#5 Re: Operacija ušiju....
Hi sendyy,
u Svajcarskoj postoji doktor Merck koji popravlja klempave usi. On ne operise usi nego ih koriguje sa "koncima". Nema krvi kao kod prave operacije, samo nesto malo i boli oko 2 dana posle. Kazem ti iz licnog iskustva. Problem je sto citava "zabava" kosta oko 3000 eura, zato nemas klasicnu operaciju i za vrijeme operacije mozes reci da li ti se novi polozaj usiju svidja. Ako ne, on popravi, dokle ide. Ja sam zadovoljna, nisu idealne, ali u stvarnosti rijetko ljudi imaju "lijepe" usi. Najvaznije je, nisu klempave. Njegova metoda se zove "Fadenmethode", mozes se na njegovom sajtu vise informisati, ako njemacki nije problem. Pozdrav
u Svajcarskoj postoji doktor Merck koji popravlja klempave usi. On ne operise usi nego ih koriguje sa "koncima". Nema krvi kao kod prave operacije, samo nesto malo i boli oko 2 dana posle. Kazem ti iz licnog iskustva. Problem je sto citava "zabava" kosta oko 3000 eura, zato nemas klasicnu operaciju i za vrijeme operacije mozes reci da li ti se novi polozaj usiju svidja. Ako ne, on popravi, dokle ide. Ja sam zadovoljna, nisu idealne, ali u stvarnosti rijetko ljudi imaju "lijepe" usi. Najvaznije je, nisu klempave. Njegova metoda se zove "Fadenmethode", mozes se na njegovom sajtu vise informisati, ako njemacki nije problem. Pozdrav
-
sendyy
#6 Re: Operacija ušiju....
Hvala Utopia_no na odgovoru. Ipak treba puno para za tu operaciju.
ja sam ipak uradila u Sarajevu,za sada je sve okic,ako ima neko pitanja slobodno se javite. Meni bi bilo drago da je neko svoja iskustva podijelio sa mnom.
ja sam ipak uradila u Sarajevu,za sada je sve okic,ako ima neko pitanja slobodno se javite. Meni bi bilo drago da je neko svoja iskustva podijelio sa mnom.