Operacija ušiju....

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
Muhamedd

#1 Operacija ušiju....

Post by Muhamedd »

pozz kolege , volio bi da mi neko odgovori koje se ranije susretao sa ovim problemom klempavih usiju...zna li ko kolika je cijena , ovdje kod nas u Bih...
alica.k

#2 Re: Operacija ušiju....

Post by alica.k »

moja rodica je operisala svoje klempave usi i meni opet izgleda isto...
X2000

#3 Re: Operacija ušiju....

Post by X2000 »

Karabeg Medical Group

Himze Polovine br. 39
71 000 Sarajevo; BiH

tel: +387 33 556 556
fax: +387 33 556 555

e-mail: [email protected]

http://www.karabeg.com/ba/rezultati/korekcija-uiju.html
sendyy

#4 Re: Operacija ušiju....

Post by sendyy »

Pozdrav. Vec duze vremena zelim da operisem klempave usi i napokon sam se i odlucila da to uradim. Naime,nakon brojnih istrazivanja po netu i foruma bilo je tesko odluciti se gdje se operisati ali na kraju odluka je pala na Karabega.Ako ima neko neka iskustva ili savet bila bi jako zahvalna da ih cujem.
Utopia_no

#5 Re: Operacija ušiju....

Post by Utopia_no »

Hi sendyy,

u Svajcarskoj postoji doktor Merck koji popravlja klempave usi. On ne operise usi nego ih koriguje sa "koncima". Nema krvi kao kod prave operacije, samo nesto malo i boli oko 2 dana posle. Kazem ti iz licnog iskustva. Problem je sto citava "zabava" kosta oko 3000 eura, zato nemas klasicnu operaciju i za vrijeme operacije mozes reci da li ti se novi polozaj usiju svidja. Ako ne, on popravi, dokle ide. Ja sam zadovoljna, nisu idealne, ali u stvarnosti rijetko ljudi imaju "lijepe" usi. Najvaznije je, nisu klempave. Njegova metoda se zove "Fadenmethode", mozes se na njegovom sajtu vise informisati, ako njemacki nije problem. Pozdrav :)
sendyy

#6 Re: Operacija ušiju....

Post by sendyy »

Hvala Utopia_no na odgovoru. Ipak treba puno para za tu operaciju.

ja sam ipak uradila u Sarajevu,za sada je sve okic,ako ima neko pitanja slobodno se javite. Meni bi bilo drago da je neko svoja iskustva podijelio sa mnom. :)
Post Reply