OPERACIJA URETRE
Moderator: anex
-
lelan
#1 OPERACIJA URETRE
interesuje me dje u Sarajevu uraditi operaciju uretre. U KCUS kliničkom centru univerziteta u Sarajevu sam do sada 3 puta radio proširenje uretre operativnim zahvatom s tim da su mi jednom iz usta vadili sluznicu 7 cm i stavljali na uretru. Sada sam primljen na urologiju po cetvrti put da je prosirim jer se ponovo suzila. Pa vas molim ako neko zna najbolje riješenje za ovo dje raditi kod nas u Sarajevu ili BIH.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2 Re: OPERACIJA URETRE
Saznaj gdje ima privatnu praksu dr. Mustafa Hiroš, pa on da ti to uradi. Najbolji za operacije je on. Slovenci mu nudili da pređe u Ljubljanu, ostao u Sarajevu.
-
lelan
#3 Re: OPERACIJA URETRE
Slazem se da je jedan od vodećih hirurga u sarajevu , ali je pretesko doc do njega na urološkoj klinici . Već 4-ti put sam operisao uretru i sada mokrenje ide peredobro samo je pitanje do kada ce trajati. Pa me interesuje postoje li ikakvi lijekovi, kreme , vitamini , cajevi bilo šta koji mogu da doprinesu da uretra ostane u dobrom stanju . Hvala
- branimir stulic
#4 Re: OPERACIJA URETRE
Pogledaj malo i izvan sarajeva... po okolnim zemljama... Zagreb, Ljubljana.... moze ponekad biti i jeftinije i kvalitetnije.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#5 Re: OPERACIJA URETRE
Pa, to ti je najbolji put da mu odeš na prvi pregled u privatnu ordinaciju i kasnije, nema problema za operaciju na Klinici.lelan wrote:Slazem se da je jedan od vodećih hirurga u sarajevu , ali je pretesko doc do njega na urološkoj klinici . Već 4-ti put sam operisao uretru i sada mokrenje ide peredobro samo je pitanje do kada ce trajati. Pa me interesuje postoje li ikakvi lijekovi, kreme , vitamini , cajevi bilo šta koji mogu da doprinesu da uretra ostane u dobrom stanju . Hvala
Samo ne znam gdje dodatno (privatno) radi u kojoj klinici?
-
lelan
#6 Re: OPERACIJA URETRE
Pokušat cu skontat na kojoj klinici radi. Hvala
- Altsa
#7 Re: OPERACIJA URETRE
ja mislim da Hiros vise ne radi privatno...mozda se i varam...nekad je radio u Eurofarmu na Ilidzi ali koliko znam vise ne...mozda da probas redovnim putem na klinici kosevo