OPERACIJA URETRE

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
lelan

#1 OPERACIJA URETRE

Post by lelan »

interesuje me dje u Sarajevu uraditi operaciju uretre. U KCUS kliničkom centru univerziteta u Sarajevu sam do sada 3 puta radio proširenje uretre operativnim zahvatom s tim da su mi jednom iz usta vadili sluznicu 7 cm i stavljali na uretru. Sada sam primljen na urologiju po cetvrti put da je prosirim jer se ponovo suzila. Pa vas molim ako neko zna najbolje riješenje za ovo dje raditi kod nas u Sarajevu ili BIH.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#2 Re: OPERACIJA URETRE

Post by PipiDugaDevetka »

Saznaj gdje ima privatnu praksu dr. Mustafa Hiroš, pa on da ti to uradi. Najbolji za operacije je on. Slovenci mu nudili da pređe u Ljubljanu, ostao u Sarajevu.
lelan

#3 Re: OPERACIJA URETRE

Post by lelan »

Slazem se da je jedan od vodećih hirurga u sarajevu , ali je pretesko doc do njega na urološkoj klinici . Već 4-ti put sam operisao uretru i sada mokrenje ide peredobro samo je pitanje do kada ce trajati. Pa me interesuje postoje li ikakvi lijekovi, kreme , vitamini , cajevi bilo šta koji mogu da doprinesu da uretra ostane u dobrom stanju . Hvala
branimir stulic

#4 Re: OPERACIJA URETRE

Post by branimir stulic »

Pogledaj malo i izvan sarajeva... po okolnim zemljama... Zagreb, Ljubljana.... moze ponekad biti i jeftinije i kvalitetnije.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#5 Re: OPERACIJA URETRE

Post by PipiDugaDevetka »

lelan wrote:Slazem se da je jedan od vodećih hirurga u sarajevu , ali je pretesko doc do njega na urološkoj klinici . Već 4-ti put sam operisao uretru i sada mokrenje ide peredobro samo je pitanje do kada ce trajati. Pa me interesuje postoje li ikakvi lijekovi, kreme , vitamini , cajevi bilo šta koji mogu da doprinesu da uretra ostane u dobrom stanju . Hvala
Pa, to ti je najbolji put da mu odeš na prvi pregled u privatnu ordinaciju i kasnije, nema problema za operaciju na Klinici.

Samo ne znam gdje dodatno (privatno) radi u kojoj klinici?
lelan

#6 Re: OPERACIJA URETRE

Post by lelan »

Pokušat cu skontat na kojoj klinici radi. Hvala
Altsa

#7 Re: OPERACIJA URETRE

Post by Altsa »

ja mislim da Hiros vise ne radi privatno...mozda se i varam...nekad je radio u Eurofarmu na Ilidzi ali koliko znam vise ne...mozda da probas redovnim putem na klinici kosevo
Post Reply