I ja se slazem da "Zvezde Granda" bolje pjevaju. Posebno ako se uzme u obzir da gotovo niko od njih nije muzicki obrazovan. Neku vecer sam sa mamom gledala i bilo je njih 10ak koji su ranije ispali i sad se 1 trebao vratiti u takmicenje. Od tih 10ak barem 5 je razvalilo (uglavnom su pjevali pop pjesme).
A mene jos nesto interesuje, Trijumf ne pratim redovno pa ne znam - Je li ikad gostovao neko iz BiH i koga bi uopste mogli dovesti iz BiH? Na pocetku su najavljivali Merlina i Harija, a kao sto vidimo od njih nista. Ili kad su glavnog iz Emotiona pitali sta misli o Zvezdama Granda i hoce li dovesti nekoga od njih, on je rekao da im Svilar (pobjednik proslog serijala) ne treba, jer kad budu zeljeli Čolu oni će dovesti Čolu

Ja mislim da "Trijumfaši" mogu glavu pognut pred Svilarom (ne slušam tu muziku, al momak stvarno ima dobar glas).
Takođe, primjetih da gostuju Tončijevi puleni (Grašo, Rozga, Magazin - vjerovatno nas u budućnosti očekuje i Danijela, a ako im se posreći, možda i Mrvica).
Pa onda i Marinini ( kakva odvala, hvaliti se da ne radiš emisiju za narodnjake, a onda dovesti Kseniju Pajčin i Karleušu). Vjerovatno je s Marinom bila povezana i ta priča da će Cecu ugostiti (uostalom, ne vidim šta se kod nas digla frka oko Cece, a ne smeta im Marina koja je sve hitove za Cecu uradila, još i javno ističe bliske veze s Cecom i Arkanom

)
Recite mi - gdje su tu Bosanci