OPERACIJA TRIJUMF

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Locked
KIA

#1 OPERACIJA TRIJUMF

Post by KIA »

Gledate ?

Ko vam je favorit ?

Meni Dzasmina i Nikola P .
karanana

#2 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by karanana »

meni mica milica....uh kako bi je......

naucio da pjeva
KIA

#3 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by KIA »

karanana wrote:meni mica milica....uh kako bi je......

naucio da pjeva
Imas bolje metode od onog profesora Pajevica ? :mrgreen:
karanana

#4 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by karanana »

da, da.
posebne vjezbe vilice i grla.

salu na stranu...sta ja znam, svi oni pjevaju ok, ali da budem iskren nije mi vise interesantan ovaj koncept reality show-a tako da mi je ovaj show takodjer beze i nemam nekog pjevackog favorita, ali mica milica mi je beton pa zato kad nema nista drugo na tv-u prebacim na ovaj show.
KIA

#5 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by KIA »

karanana wrote:da, da.

salu na stranu...sta ja znam, svi oni pjevaju ok, ali da budem iskren nije mi vise interesantan ovaj koncept reality show-a tako da mi je ovaj show takodjer beze i nemam nekog pjevackog favorita, ali mica milica mi je beton pa zato kad nema nista drugo na tv-u prebacim na ovaj show.
Ja sam mislila da ce ovo biti jos jedno presipanje iz supljeg u prazno , ali kako vreme ide , zaista vidim da ti ljudi unutra napreduju u pevackom i scenskom smislu ... Slicno Big Brotheru , ali bar ima neki cilj ...

Milica btw jeste lepa , ali Nikola P . je :-) :-) :-)
Lauryn Hill

#6 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Lauryn Hill »

Ma Vukasin, brate mili, je taj koji zasluzuje pobjedu! :kravata: Mada mi je i Nikola P. momak na svom mjestu. Ali Vukasin posjeduje sve atribute koje (po meni) treba posjedovati neko ko se pjevanjem bavi profesionalno (na ovim prostorima, naravno). Sem toga, momak je jedini na akademiji koji ne kuka iz ovog ili onog razloga, ako i ima nesto sto mu se ne svidja, nosi se s tim realno i profesionalno. Veoma dobro zna primjeniti nauceno, uvazava misljenja drugih kandidata. Momak nije umisljen kao pojedinci, niti je ulizica, i prilicno je direktan...sto mi se onako najvise svidja!
Ali hej, nije se jos pocelo zakuhavati kako teba... mozda i Vukasin "pukne" kao Danijel i pokaze nam pravog sebe! But for now Vukasin mi je favorit :lol:

Moram jos nesto reci--- NIKOLA SARIC :x :x :x Uopste nije formiran kao osoba, a daje sebi za parvo da se ponasa superiorno prema svima. Nepodnosljivo je licemjeran, manipulator svoje vrste, mali je iritantan do te granice da me mozak boli od njega! :x

:run:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#7 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by pici »

Image

i tata bi sine i tata......... :dance: ........ja bi joj objasnio sve poze u.........plesu. :dance:
pici

#8 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by pici »

KIA wrote:
karanana wrote:da, da.

Ja sam mislila da ce ovo biti jos jedno presipanje iz supljeg u prazno , ali kako vreme ide , zaista vidim da ti ljudi unutra napreduju u pevackom i scenskom smislu ... Slicno Big Brotheru , ali bar ima neki cilj ...

Milica btw jeste lepa , ali Nikola P . je :-) :-) :-)

ma bjaaaaažiii bjaaaažiii kaki Nikolica.......Mili Pili je ZVIJER....Mili RULEZ :dance: :thumbup:
pogresna

#9 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by pogresna »

NIKOLA PAUNOVIĆ je beton :-D
Jest da je mlad ali je................. :)
karanana

#10 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by karanana »

u milice u milice, duge trepavice
beli zubi, beli zubi, karanana ludi
Image
Image

mica misli, mica misli na njenog karananu
sjeti ga se, sjeti ga se dok jede bananu
Image
pici

#11 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by pici »

Image

ma bjaaažiii karanana ,ovakav pohotljiv pogled i seznualitisticki osmjeh samo curetci upucuju Dr Piciju pri upoznavanju sa odusevljenjem ;-)
Nirka

#12 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Nirka »

Meni je od cura Ana najdraža. Sva je onako slatka, i fina.. Baš mi je ok cura..
A od muških mi je Đorđe pravoo drag... Eto onako čisto subjektivno.. ima i boljih pjevača od njih dvoje.. al su mi oni zapeli za oko:)
KPNCTNJAH

#13 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by KPNCTNJAH »

Ma zbog Milice i gledam to njesra :-D al ne kontam koji im je k.... stalno neko place, sad su i djevojke pocele :-D
zemo_online

#14 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by zemo_online »

Show je los.Adnanu dadose pjesmu,a on se rasplaka jer ne zna to da pjeva i nece da vjezba.Pa sto ce tamo ako ne zna?
Mogli su iz BIH dovesti mlade talente da pregaze sve to tamo.
Po kojem kriteriju su ti ljudi tamo kad ima boljih 16 puta samo u BIH?
To je vise BIg Brother.
AVNOJ

#15 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by AVNOJ »

pa zar to neko gleda!!!

ja sa sarajevo-x :run:
KIA

#16 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by KIA »

test01 wrote:Show je los.Adnanu dadose pjesmu,a on se rasplaka jer ne zna to da pjeva i nece da vjezba.Pa sto ce tamo ako ne zna?
Mogli su iz BIH dovesti mlade talente da pregaze sve to tamo.
Po kojem kriteriju su ti ljudi tamo kad ima boljih 16 puta samo u BIH?
To je vise BIg Brother.
Niko u toj kuci nije netalentovan za pevanje , neko manje- neko vise . A oni od jednog od njih zele da naprave instant " zvezdu " , za sta glas nije jedina vrednost ...
neutral

#17 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by neutral »

gledam..
favoriti: Aleksandar, Vukasin, Nikola Saric, Jasmina... mada Sonjin glas rastura..
Milica ce garant zavrsiti na grandu kao jos jedna pevaljka u nizu...
Adnan - uzas...zar moraju uvjek nekog seljacica iz Bosne ...lafo rok i pop muzika a narodnjaci mu na vrh jezika svaki put...... Al eto tu su Jasmina i Vukasin da nas predstave kako treba...
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#18 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by ladyblue18 »

neutral wrote:gledam..
favoriti: Aleksandar, Vukasin, Nikola Saric, Jasmina... mada Sonjin glas rastura..
Adnan - uzas...zar moraju uvjek nekog seljacica iz Bosne ...lafo rok i pop muzika a narodnjaci mu na vrh jezika svaki put...... Al eto tu su Jasmina i Vukasin da nas predstave kako treba...
koga tacno :? Vukasin je iz BiH pobjegao koliko sam upratila u prvoj emisiji dalje nisam gledala nesto posebno u Bg jos u ratu, i izjasnjava se kao Srbin, sa BiH nema nikakve veze.
Ljudi ne budite ludi.
Jasmina je inace ok.
KPNCTNJAH

#19 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by KPNCTNJAH »

ladyblue18 wrote:
neutral wrote:gledam..
koga tacno :? Vukasin je iz BiH pobjegao koliko sam upratila u prvoj emisiji dalje nisam gledala nesto posebno u Bg jos u ratu, i izjasnjava se kao Srbin, sa BiH nema nikakve veze.
Ljudi ne budite ludi.
Jasmina je inace ok.
Pa bas zato sto ljudi kao vi misle da im drzavu predstavljaju ovi levati sto se prijave na te gluposti, svi iz drzava oko nas vide Bosance kao glupe, nekulturne ljude ... nije mene niko pitao zelim li da me predstavljaju ovo 2-3 sto ucestvuju u toj operaciji, VB-u itd... uvijek nadju neke papke koji brukaju sebe, a onda i BiH jer kao sto sam rekao na pocetku neki ljudi vide njih kao predstavnike nase drzave... volio bi da nekad posalju nekog mahalca u taj sou :-D
pici

#20 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by pici »

AVNOJ wrote:pa zar to neko gleda!!!

ja sa sarajevo-x :run:

nemoj neka te .BA pa sad se zakuhalo :thumbup:
karanana

#21 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by karanana »

Milica izgleda vraski dobro veceras.
KIA

#22 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by KIA »

Nikola Saric ih ubi sve veceras :D
karanana

#23 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by karanana »

ona zenska sto je pjevala s milicom se takodjer zaljubila u nju, ne prestaje je grliti i ljubiti.
nuKlearnA shizikA

#24 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by nuKlearnA shizikA »

isfurala se milica sto joj sky nije rekao ko je kriv :D hEBEN showbussines :-D

nemam jos favorita, al upratim cesto operaciju, pa valjda se nadje neki u skorije vrijeme
karanana

#25 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by karanana »

onaj me zivinichanin definitivno nervira. pokupio onu neku glupachicu plesacicu pa sad misli da je glavni jebach. nuto mu frizure veceras. koja je to fufica, vidi ga sto cmizdri sto je dobio onu pjesmu zabranjenog pusenja, a pjesma bas lagana za otpjevat, ne treba ti nesto glas, samo deri.

sto svi nose one neke bijele torbice po kuci? jesu to mikrofoni?
Locked