operacija loma ruke

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
Eweleen

#1 operacija loma ruke

Post by Eweleen »

Desio mi se težak lom nadlaktice i palca lijeve ruke. Nakon jednog nespjelog namještanja, pa ponovnog lomljenja i nespjelog namještanja su rekli da se ne može namjestit :-)
Sad trebam na operaciju. Je li neko ima iskustva sa takvim operacijama? Koji je doktor najbolji? Jel bolje privatno ili ne?

Molim vas bez zajebancije, važno mi je a i nisam baš najbolje raspoložen. Hvala.
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#2 Re: operacija loma ruke

Post by Pera Trta »

Čisto sumnjam da iko radi ortopedske operacije "privatno", tj. da ima uslove za to. Dakle, Ortopedska klinika ili Opća bolnica adrese su za tebe.
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#3 Re: operacija loma ruke

Post by Pera Trta »

kiki-miki wrote:Operisan je na ortopediji na Koševu,čini mi se da ga je operisao Gavrankapetanović,ali ne znam koji od njih.
Ismet. On je ortoped.
Pera Trta

#4 Re: operacija loma ruke

Post by Pera Trta »

kiki-miki wrote:Pa i Faris je ortoped koliko znam,pored toga što je direktor UKC.
Nije. On je traumatolog.
visnja_x

#5 Re: operacija loma ruke

Post by visnja_x »

Idi na Ortopediju i neka ti tamo to urade. Preporučujem Dr.Zjakića ili Dr. Jerlagića jer su oni meni operisali lom lakta koji je bio jako zafrkan. Poslije operacije ležiš par dana a onda idu fizikalne terapije. Dr.Maksić ti je isto veliki stručnjak tako da ako ti se i on potrefi kad budeš na Ortopediji biće dobro.
Post Reply