Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prvo o ukusima ne vrijedi raspravljati. Meni se ova Vectra ne svidja, i nema to veze s nasim ili bilo kojim drugim tunerima. Taman da mi je babina ja bi reko da je meni papanska. Ne svidja mi se na prvoj boja, ispeglan gepek, na drugoj felge, svasta nesta. Tebi je dobra, meni nije kraj price.
Kazes ima sve sto treba da ima. Nisam ja rekao da ona nema elemenata, nego sam rekao na estetiku istih. Ja eto imam drugaciji pogleda na taj tuning nego ti.
A evo jednog primjera kvalitetnog tuninga
Ovaj je dobar bar se vidi iz njega. Ja sam vidjao tamno sivog golfa sa tamnim stopkama, imao je masku od jette sa pravougaonim zatamnjenim farovima , sa zatamnjenim staklima ukljucujuci i sofersajbu
Zmigavci se ne vide po noci kad su upaljeni a kamoli po danu, a da ne pricamo o pozicionim svijetlima, ne znam kako ga uspije registrovati.
Naravno felge su 15" sa gumama koje paraju blatobrane, spusten do kraja, nazad ima sulunar koji glumi auspuh i motor, zar ste sumnjali, dizel sa citavih 55 KS
Pa molim te da je tako tesko registrovati tehnicki neispravno auto onda nam ne bi 60% voznog parka u drzavi bilo upravo to, neispravno.
Znam ja da je moguce registrovati neispravno auto, losih kocnica, slabih amortizera, rasturenog motora....
Ali registrovati auto sa zatamnjenom( crnom ) sofersajbom i zatamnjenim farovima, to ne kontam
A bas me interesuje mentalni sklop tog "veleumnika" sto je vlasnik doticnog "tuniranog" golfa
Hehe ma ne treba te takvo nesto inenadjivati kod nas ima svega.
A sto se tice vlasnika pa vjerovatno nece da ga vide prolaznici kad je sa trebom u autu haha. Mada ni on nista ne vidi vani jer to nisu tamna stakla nego one najobicnije folije hehe.
Ovaj plavac postaje malo naporan. Hajde nam ti reci kao veliki "strucnjak" koje auto nije papansko, koje je najbolje, pa da se rijesimo dileme sta cemo vozati, molim te '
A sta ti vozis, bas me interesuje
E moj dugi ti mene našao da te ja prosvjetlim Pa valjda si više skontao iz mojih postova da okrećem na zajebanciju Ništa lično Ma ja sam ti stari bajker i ovako mi je zanimljivo malo uletit na ovu temu
Pa ti si rekao da vozim golfa Ma ko jebe ko šta vozi.Vozi šta ti se vozi Vozim golfa 2001 godina tdi-a i kontam o promjeni ali sam još na vagi između 5-ce i A4 Ajd predloži drugu optimalno rješenje
Plavac wrote:E moj dugi ti mene našao da te ja prosvjetlim Pa valjda si više skontao iz mojih postova da okrećem na zajebanciju Ništa lično Ma ja sam ti stari bajker i ovako mi je zanimljivo malo uletit na ovu temu
Pa ti si rekao da vozim golfa Ma ko jebe ko šta vozi.Vozi šta ti se vozi Vozim golfa 2001 godina tdi-a i kontam o promjeni ali sam još na vagi između 5-ce i A4 Ajd predloži drugu optimalno rješenje
Ako imas za audija onda imas i za BMW-a 320d, to je preporuka br1 dalje za manje para mozes kupiti Astru 1.9cdti koja ce performansama pojesti oba ta auta. Onda mozes kupiti citroena C4, auto je haos, i da ti ostane za goriva u naredne dvije godine ili otici klasu vise pa kupiti mazdu 6 koja je jedno od najpouzdanijih auta itd...
VW nema u mojim prepoukama zato sto ja ne bih placao vise da bih dobio isto ili manje dobro
Ali_G wrote:Prvo o ukusima ne vrijedi raspravljati. Meni se ova Vectra ne svidja, i nema to veze s nasim ili bilo kojim drugim tunerima. Taman da mi je babina ja bi reko da je meni papanska. Ne svidja mi se na prvoj boja, ispeglan gepek, na drugoj felge, svasta nesta. Tebi je dobra, meni nije kraj price.
Kazes ima sve sto treba da ima. Nisam ja rekao da ona nema elemenata, nego sam rekao na estetiku istih. Ja eto imam drugaciji pogleda na taj tuning nego ti.
Holly Jesus, ovo me stvarno sokiralo, nikada nisam vidio nesto ovako blesavo. Golf 2 ima potencijal da se dotjerata i znam da u sjevernoj Americi ima dosta tuniranih dvojki al' ovo je prica za sebe. Ja bih ovu sliku objavio u VW- magazinu .
Ovo je isto ko' kada kinezi u kanadi isheklaju milje i stave na sjedista u njihove im Toyote.
Plavac wrote:Dvije Vektre+jedan Golf =3 papanska proizvoda,boli glava Na šta se ljudi lože majko moja
jesi li ti stvarno toliko ogranicen ili se zajebavas...?
stari moj, ja ti nisam nikakvog ministra sin, niti sam privatnik niti sam saner...niti se palim na vectru vise nego na audija, ali stari moj ja ti zivim od plate, zaradjujem od svoji deset prstiju, kao i vecina stanovnika u BiH, koji voze jeftinija auta, ne zato sto ih vole nego sto nemogu kupiti bolje...i nemoj da provociras na taj nacin...cuj pale se na golfa i vectru...
ako si "sretan" pa i vozis golfa 4 a razmisljas da kupis audija, suti i poklopi se jer spadas u onih 10% koji imaju i to sebi mogu da priuste...
mi ostali se trudimo da prezivimo i ako sta ustedimo da se provozamo makar u VECTRI
Ali_G wrote:Prvo o ukusima ne vrijedi raspravljati. Meni se ova Vectra ne svidja, i nema to veze s nasim ili bilo kojim drugim tunerima. Taman da mi je babina ja bi reko da je meni papanska. Ne svidja mi se na prvoj boja, ispeglan gepek, na drugoj felge, svasta nesta. Tebi je dobra, meni nije kraj price.
Holly Jesus, ovo me stvarno sokiralo, nikada nisam vidio nesto ovako blesavo. Golf 2 ima potencijal da se dotjerata i znam da u sjevernoj Americi ima dosta tuniranih dvojki al' ovo je prica za sebe. Ja bih ovu sliku objavio u VW- magazinu .
Ovo je isto ko' kada kinezi u kanadi isheklaju milje i stave na sjedista u njihove im Toyote.
Meni je ovaj golf OK, samo mu fali kubik lamperije na galeriji
HeHe ma raja sto se tice vectre i golfa nema se tu sta raspravljati ja vozam golfa TD i nisam ljubitelj golfa vozam ga zato sto je lahak za odrzavat djelovi jeftini i tako to al najbolji mi prijatelj ima vectru 2.0 i 16v 92 god izlazimo gradom navece u trke i tako te zezancije pogradu vectra mu trosi 11 litara normalne voznje a manje potrosi od obicne 2.0 i sto se tice njenog odrzavanja iznenadjen sam isto fino auto udobno a masina benz. opelova je poznata dobro po kvaliteti.... Mada sada imam u planu uzeti gti-a 2.0 i 16v i zanima me kolika je potrosnja dali neko zna uzeo bi vectru ali imam 2 golfa u djelovima tako da mi je lakse odrzavat golfa pa bi volio da mi neko nesto kaze o gti-u 16v iz iskustva i tako to Hvala unaprijed
Kako se u opste moze porediti golf i vektra , imam peugeota i subaru ,ali auto koje je najbolje reagovalo na gas je opel it omega stara jedno 16 god . Rodjak je kupio karavana za grobarske poslove i tad je presla preko 400 hiljada km auto je nevjerovatno primao gas , na kraju se rijesio nekom siptaru na kosvo otisla .
Iako je i moj peugeot zmija ono sa omegom mi je ostalo za pamcenje .
Ja bi je kupio bez razmisljanja , prvo u startu za manje para dobijas vise , golfovi su najobicniji skupi i precjenjeni sepeti i to nam je sreca jer se ostalih dobih auta mozemo docepat za manje para .
Jer ako nije ww u bosni je bilo sta jako tesko prodati .
Nema sumnje izmedju bilo kojeg modela opela i ww izabrao bi opela , jer su izgled cijena i vozne karakteristike na opelovoj strani .A kvlitet golfa ili ww nije na onoj visini koja bi bila za ocekivat kad se tako masno plati .
Jos samo da kazem da su u mojoj brigadi u ratu kao sanitetska vozila koristeni reno i ford tranzit .Mene je izvukao kad sam bio ranjen ford tranzit ranjen sam u 8 sati u bolnicu dosao u 12 (trosio je ulje iz trafoa , jestivo ulje i sve sto s naspe ) jos nije zavrsio karijeru . Znaci ako bi golfu trebali dati ljiljan onda bi fordu i renou trebali dati po dva ljiljana .