@emko1234: Vidim haveru da si prislanjao uz tarabeemko1234 wrote:iskreno mislim da ti se ne isplati..rekose ti ljudi vec sve mada ne mora da znaci..poznanink ima nisanna pathfindera 4.0 koji mu po gradu trosi 11 litara al frajer bas pazi kako vozi jos je automat..mada ta omega je napravljena u vrijeme kad se nije cuvao svaki decilitar goriva pa sumnjam da ce bas bit stedljiva..pogotovo ako je automatik..njihov automat za omege je imao 4 brzine koliko ja znam i nije bas stedljiv..racunaj s 15-ak litara minimalno..sto se tice te kilometraze moguca je ako je prvi vlasnik il eventualno drugi..ako je auto uvezeno pomnozi s 2 minimalno..znas kako kazu:i na tarabi pise picka pa ne mozes guzit,da prostissve u svemu ja bih razmislio..mislim da nije isplativo toliko danas imat takvo auto..ako ces je uzet da je prodas nakon 2 mjeseca jer je ne mozes odrzavat bolje je nemoj ni uzimat..
mada ima jos jedna stara koja kaze jebo cejf ako ti na nos ne skoci![]()
![]()
Ja ni u ludilu nebih pristao na takvu zamjenu. Frajer uskače u daleko manje auto (tvoje) jer ovome svom nije mogao stati u kraj sa potrošnjom i dijelovima. Na nekom forumu sam pročitao da se na Omegi na svakih 50000 km mijenja zupčasti i sve ostalo što ide uz to, hafifan joj prednji trap, zadnja vuča i ne gine ti zimi da ubaciš 2 vreće pijeska ili cimenete u gepek .... Cimentu ponekad treba prevrnuti u gepeku da se ne zgruda.
Aleeeee aleeeeeeeeeeeeeeeeeee