Mokka za sada jako dobro drzi cijenu jer je trazena, ja sam je pratim po mobile.de jer mi je zanimljiva isto i osim sto ih je prilicno malo polovnih uopste na prodaju, cijene se drze jako dobro.
Uopsteno problem sa prodajom takvog auta kasnije je broj ljudi koje zanima takvo vozilo, ali buduci da je sada taj segment jako atraktivan i biljezi konstantni rast mozes racunati da ces vjerovatno dobro proci sa prodajom koje god vozilo da odaberes iz te klase.
Moja preporuka, koja je cisto znaci moj stav i misljenje je da uzmes AWD, ako vec imas pare za to i ako ponekad ides na teren koji to zahtjeva, onda bi steta bila da uzmes SUV pa da zaglavis nekad u snijegu. Sramota

hehehe
Sto se guma tice, neko je spomenuo Opel koliko ja znam na sve modele stavlja Continental gume, osim nekih rijetkih primjeraka koje sam vidio, ali to ne znam jesu li nesto po ovim nasim salonima dirali ili je stvarno tako.
I jos preporuka, ukoliko se odlucis za Opel vidim da u zadnje vrijeme razliciti saloni nude i razlicite cijene. U Sarajevu imas Betaniju na Sipu i Berlijetu na Alipasinom polju (i u Visokom).
Isto tako, ukoliko imas volje da se bavis time imas Grand auto Tuzla, Boras Mostar i Vitez i Neskovica Banja Luka i Bijeljina.
Vidio sam da razlika zna biti nekoliko hiljada km, pa nije lose provjeriti. Uopsteno, cuo sam da u Tz daju dosta vece popuste nevezano za proizvodjaca, radi trzista. Znam da su mnogi Audije kupovali u Inter autu Tuzla jer su bili i po 10.000km jeftiniji nego u ASA autu.