Opel Insignia

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
dimu

#1 Opel Insignia

Post by dimu »

http://www.sarajevo-x.com/clanak/080420015

ko pise ove clanke ?

cuj Opel promijenio znak hahahahaha

a Vauxhall na slici, volan na desnoj strani, GB tablice... bravo majstore ko god da si, mani se auta i pisi o drugim stvarima

p.s. ne izgleda auto nimalo lose
whow

#2 Re: Opel Insignia

Post by whow »

dimu wrote:http://www.sarajevo-x.com/clanak/080420015

ko pise ove clanke ?

cuj Opel promijenio znak hahahahaha

a Vauxhall na slici, volan na desnoj strani, GB tablice... bravo majstore ko god da si, mani se auta i pisi o drugim stvarima

p.s. ne izgleda auto nimalo lose
Vauxhall je mislim Australiska verzija Opela kao sto je Saturn Sjeverno Americka u biti ove dvije linije ce donositi modele koji se projektuju u Europi sto je posebno obradovalo ljubitelje Opela u Americi . Problem GM je u tome sto pre-cesto pravi konkurenciju samome sebi. Naime odmah nakon sto je doveo Opel Vectru u USA i Canadu GM je izbacio i novoga Malibua koji je vise manje u istoj klasi istim podvozjem , motorom , i ostalim komponentama, podesenim za nijansu mekse nego kod Aure .Zadnjih nekoliko godina GM se korisiti tkz. globalnim inzenjeringom kao i globalnom proizvodnjom sto smanjuje troskove i unapreduje tehnolosku suradnju koja do par godina gotovo da nije postojala. Ova Insignia izgleda super . Duzina 4.80 je za pohvalu kao i izbor masina . Mislim da ce ovaj najslabiji moror sa stotinjak konja definitivno biti nedostatan za takvo auto.Ja bih radije ovoga sa 260 ponija nazalost u BIH na postoje ceste gdje bih se ovakve masine mogle voziti. U svakom slucaju biti ce dobra alternativa preskupome Passatu.
dimu

#3 Re: Opel Insignia

Post by dimu »

Vauxhall je Opel u Velikoj Britaniji i sve je identicno osim sto je volan na desnoj strani
Lesli Eldridž

#4 Re: Opel Insignia

Post by Lesli Eldridž »

dimu wrote:Vauxhall je Opel u Velikoj Britaniji i sve je identicno osim sto je volan na desnoj strani
Tačno. Meni je bilo mrsko da se ranije javljam.
active

#5 Re: Opel Insignia

Post by active »

osim toga ovi gore navodi su tacni. jeste da je na slikama vauxhall insignia, ali i opel ima "novi" znak...nista posebno novo... samo je sad u onaj prsten na gornjem dijelu ugravirano opel.
Post Reply