samo da ti kazem, ovo sto je mijenjano nije uopce strasno, iskulirajgidra wrote:Ima li kakav dobar servis u Sarajevu za Opel a da nije skup, ne trebaju mi nikakve popravke već da mi preko laptopa uključi neke stavke da se prikazuju na board computeru? Koliko bi Berlijeta uzela para za ovo?
Naime, kupio sam Insigniu (2011.-137k prešla) i ima baš dosta opreme(koliko se razumijem mislim da je i full) pa čak i onaj Opel Eye ali mi se to ne prikazuje na Boardu, pa bih sve to da uključim...
I postoji li na Insigni grafički prikaz auta pri parkiranju, kod mene se samo senzori čuju međutim grafički se ništa ne prikazuje na Navi 800 niti na Boardu?
I može li mi neko brzinski prevesti sa njemačkog šta je rađeno na njoj u 2015. godini?
sve normalne promjene ko i kod svakog auta...
Einspritzung su vjerovatno injektori, nista neobicno narocito na ovoj kilometrazi. Promijenjen jedan pa kasnije jos jedan.
Zamjena letve volana isto nista strasno, cak sam negdje citao da im je to boljka bila. dakle ti je najvjerovatnije neces mjenjati dok je auto kod tebe.
Keilriemenspanner - natezac klinastog remena doslovni prevod.
ako ide dobro i izgleda dobro, sta ti koji klinac imas brinut