opel Corsa ili renault Clio??? (novi)
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
courtney___
#1 opel Corsa ili renault Clio??? (novi)
molim misljenja 
-
Klodovik
#2 Re: opel Corsa ili renault Clio??? (novi)
Nijedno od to dvoje. Novi Polo.
-
courtney___
#3 Re: opel Corsa ili renault Clio??? (novi)
ne djasvi mi se polo, hocu nesto lijepo 
-
Klodovik
#4 Re: opel Corsa ili renault Clio??? (novi)
Onda Corsa.
-
courtney___
#5 Re: opel Corsa ili renault Clio??? (novi)
ili mozda neko ima iskustva sa nekim malim lijepim autom do 26000 KM iliti do 22000 KM bez PDV-a...ibiza,fiesta,corsa,clio...whatever 
-
LeKo
#6 Re: opel Corsa ili renault Clio??? (novi)
Grande Punto, P207.
-
Klodovik
#7 Re: opel Corsa ili renault Clio??? (novi)
Ima ljepše, naravno...

- Neelix
#8 Re: opel Corsa ili renault Clio??? (novi)
naserem se u oba
jedno se krade preeeeeevise, drugo je gay 
sto se tice naslova - corsa
ja bih preporucio i fiestu
ja bih preporucio i fiestu
- sinus
#9 Re: opel Corsa ili renault Clio??? (novi)
Zašto niko ne pokaže auto sa zada već samo prednju stranu....
Ovog Clia kao da im je dopizdilo crtati sa zadnje strane pa samo brzinski završili crtež auta...odvratan mi je uvijek bio zbog zadnjeg dijela...

Ovog Clia kao da im je dopizdilo crtati sa zadnje strane pa samo brzinski završili crtež auta...odvratan mi je uvijek bio zbog zadnjeg dijela...

- Neelix
#10 Re: opel Corsa ili renault Clio??? (novi)
Bosnohercegovac wrote:Šta ima da bude gay kad je u pitanju djevojka, ako sam ja dobro shvatio iz nicka i postova. A i meni nije gay, nego je baš pravo lijep.Neelix wrote:naserem se u obajedno se krade preeeeeevise, drugo je gay
ja bih preporucio i fiestu![]()
eto pa vidi
- VR6
#11 Re: opel Corsa ili renault Clio??? (novi)
Ja bi Clia, ako ti se izgled svidja. Ne zaboravi da je nedavno redizajniran, pa ces ga mozda dobiti ovakvoga izgleda...

Meni izgleda pravo cudljivo sa tom novom njuskom
A ovaj Polo gore nije sa spojlerima, to je serijski model novog Pola.
Meni izgleda bas dobro, kazu da je i fin u voznji

Meni izgleda pravo cudljivo sa tom novom njuskom
A ovaj Polo gore nije sa spojlerima, to je serijski model novog Pola.
Meni izgleda bas dobro, kazu da je i fin u voznji
- Gile Šampion
#12 Re: opel Corsa ili renault Clio??? (novi)
Ako nećeš VW ,onda=Toyota
A koliko sam ja upoznat,za 26 milja možeš čini mi se uzeti Clia sa brdo opreme.Ustvari za te pare čak možeš i Megana novog da uzmeš,naravno ako si ljubitelj Renola.
Mada imaš izbor još i Fabia,Ibiza...
Fiesta...hmm?? Ja vozim svaki dan službenu,do sad sa njom prešao 50 hiljada,1.4 TDCI motor.Šta znam...nije loša za po gradu.
A koliko sam ja upoznat,za 26 milja možeš čini mi se uzeti Clia sa brdo opreme.Ustvari za te pare čak možeš i Megana novog da uzmeš,naravno ako si ljubitelj Renola.
Mada imaš izbor još i Fabia,Ibiza...
Fiesta...hmm?? Ja vozim svaki dan službenu,do sad sa njom prešao 50 hiljada,1.4 TDCI motor.Šta znam...nije loša za po gradu.
- citroen
#13 Re: opel Corsa ili renault Clio??? (novi)
U pravu si gile,moze uzeti novog meganea za te pare,a neko rece da ovaj novi polo serijski dolazi sa 17 incha alu felgama,maglenjacima,sa dosta kroma,nekakvim spojlerima,e jedva cekam da stigne kod nas u salone,pa da vidimo pravu serijsku,osnovnu verziju.Momak skinuo sliku top modela pola koji sluzi za prezentacije i jos neka sranja.Novi renault clio,facelift 17 800KM do registracije,1.2 16V 75KS,troja vrata sa klimom,a i ovi ostali malisani nisu losi:Corsa,Fiesta new,peugeot 207,206+,grande punto,hyundai i20,toyota yaris ,new seat ibiza,
sve je stvar ukusa a za ove pare moze se uzeti i klasu vece auto kao sto je vec spomenuti novi megane,koji kosta 24 oooKM do registracije,kia ceed pet vrata 19 900KM,kia pro ceed 23 000KM pa nek djevojka-zena nesto izabere za sebe
- corsa
-
vnm
#15 Re: opel Corsa ili renault Clio??? (novi)
fiesta je trenutno, prema cjenovnicima, najskuplje auto te klase u bih.corsa wrote:U toj klasi i za te pare mislim da je ovo van svake konkurencije...
za cijenu ovakve kao sa slike mozes kupiti auto vece klase.
- Cyrax
#16 Re: opel Corsa ili renault Clio??? (novi)
Uzmi Clia definitivno 
- Cyrax
#17 Re: opel Corsa ili renault Clio??? (novi)
Na osnovu reklame Clio je gay auto.BozesacuvajNeelix wrote:eto pa vidiBosnohercegovac wrote:Šta ima da bude gay kad je u pitanju djevojka, ako sam ja dobro shvatio iz nicka i postova. A i meni nije gay, nego je baš pravo lijep.Neelix wrote:naserem se u obajedno se krade preeeeeevise, drugo je gay
ja bih preporucio i fiestu![]()
-
Gray
#18 Re: opel Corsa ili renault Clio??? (novi)
Kia ceed je sada oko 20 hiljada, a pripada višoj klasi u odnosu na clia i corsu.
Ako hoćeš baš tu klasu, ona kao što je iznad rečeno, nova fiesta.
Ako hoćeš baš tu klasu, ona kao što je iznad rečeno, nova fiesta.
- Better Man
#19 Re: opel Corsa ili renault Clio??? (novi)
Imas novi redizajnirani Clio i za te pare se moze uzeti verzija sa dosta opreme. Tu su jos Peugoet 207, Toyota Yaris. Sad vidi Kod Bunje su bile akcije na Renault vozila i ztu lovu mozes uzeti novog Megana, a Citroen takodje ima akciju na svoja vozila i mozes uzeti redizajnirani C4.
-
courtney___
#20 Re: opel Corsa ili renault Clio??? (novi)
ne treba mi megan...imam volva s40,prelijep je, al ja hocu neko manje auto.
s tim, da u tih 23000, 24000 KM ide dizel motor.a da imam vise love ova fiesta ghia je prelijepa!
kazu uzmi opela, jeftiniji dijelovi(nekad kad zatreba,ipak je novo).kao kod renoa skupi dijelovi...nemam pojma totalno sam se pogubila.
fine su mi i corsa i fiesta i clio
eh sad, tu nijanse odlucuju u koje se ja ne razumijem.znam samo da hocu dizel,da mi manje trosi...
s tim, da u tih 23000, 24000 KM ide dizel motor.a da imam vise love ova fiesta ghia je prelijepa!
kazu uzmi opela, jeftiniji dijelovi(nekad kad zatreba,ipak je novo).kao kod renoa skupi dijelovi...nemam pojma totalno sam se pogubila.
fine su mi i corsa i fiesta i clio
- Qler
#21 Re: opel Corsa ili renault Clio??? (novi)
to za dizela ti je isto mac sa dvije ostrice, kupis ga novog, ima snage kao benzinac sa manjom kubikazom, bucniji je, trosi isto, mozda pola litra, max 1l manje, skuplji servis.
e sad kad skontas koliko platis dizela, koliko benzinca, pa razliku u odrzavanju, vidis da moras preci praaavo puno kilometara da bi ti dizel bio isplativiji.
Vozio sam ove prosle fieste 1.4 TDCI i 1.25 i 1.3 i 1.4 motore, i ubjedljivo najlosiji u voznji mi je dizel. nekako mi nisu dizeli za ova mala gradska auta.. 1.4 benzin mi je bila najbolja
e sad kad skontas koliko platis dizela, koliko benzinca, pa razliku u odrzavanju, vidis da moras preci praaavo puno kilometara da bi ti dizel bio isplativiji.
Vozio sam ove prosle fieste 1.4 TDCI i 1.25 i 1.3 i 1.4 motore, i ubjedljivo najlosiji u voznji mi je dizel. nekako mi nisu dizeli za ova mala gradska auta.. 1.4 benzin mi je bila najbolja
- rumenige_brajtner
#22 Re: opel Corsa ili renault Clio??? (novi)
kupi onaj koji ti je najljepsicourtney___ wrote:ne treba mi megan...imam volva s40,prelijep je, al ja hocu neko manje auto.
kazu uzmi opela, jeftiniji dijelovi(nekad kad zatreba,ipak je novo).kao kod renoa skupi dijelovi...nemam pojma totalno sam se pogubila.![]()
fine su mi i corsa i fiesta i clioeh sad, tu nijanse odlucuju u koje se ja ne razumijem.znam samo da hocu dizel,da mi manje trosi...
-
drsrle
#23 Re: opel Corsa ili renault Clio??? (novi)
moj glas ide za Fiestu
posjeti klub fordaša http://www.volimford.ba
pa se informiraj, bolje a kvalitetnije auto i to sa full opremom za te pare nećeš dobiti
a i sigurnosni aspekt je tu jer od nje lopovi okreću glavu, a porizvodi se u njemačkoj isto ko i VW, Opel i ostala schwabenzi auta
posjeti klub fordaša http://www.volimford.ba
pa se informiraj, bolje a kvalitetnije auto i to sa full opremom za te pare nećeš dobiti
a i sigurnosni aspekt je tu jer od nje lopovi okreću glavu, a porizvodi se u njemačkoj isto ko i VW, Opel i ostala schwabenzi auta
- HAVANA
#24 Re: opel Corsa ili renault Clio??? (novi)
rumenige_brajtner wrote:kupi onaj koji ti je najljepsicourtney___ wrote:ne treba mi megan...imam volva s40,prelijep je, al ja hocu neko manje auto.
kazu uzmi opela, jeftiniji dijelovi(nekad kad zatreba,ipak je novo).kao kod renoa skupi dijelovi...nemam pojma totalno sam se pogubila.![]()
fine su mi i corsa i fiesta i clioeh sad, tu nijanse odlucuju u koje se ja ne razumijem.znam samo da hocu dizel,da mi manje trosi...
- olensoner
#25 Re: opel Corsa ili renault Clio??? (novi)
ma pusti te igracke, drz' se Volva, to je auto!!!courtney___ wrote:ne treba mi megan...imam volva s40,prelijep je, al ja hocu neko manje auto.